Didi 29.03.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Ja planuję tak posprzątać, aby w sobotę mogły przyjechać meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witajcie Długo mnie nie było widać na forum..ale sie nazbierało postów do przeczytania Didi zazdroszcze prac koncowych Panelik prysznicowy juz sprawdzony?? U mnie tez sie troszku ruszyło..Wstępnie ugadałam sie z wykonawca,zaczynamy 4 maja... Mam nadzieje,ze wszystko sie uda.. Czekamy na kredycik...Czy ktos ma jakies doswiadczenia z GE capital bank?? Wszystko u nich wydaje sie tak różowe... Byłam wczoraj na targach....Dla mnie strata czasu..Szkoda,ze wystawcy tak niesolidnie podchodza do klientów..Część z nich wczoraj o 10 rano piła piwko..części nie było na stoiskach..innym zabrakło właśnie wizytówek..Nie wspomnę o aranżacji stoisk..Jedna wielka pomyłka... Pozdrawiam Ps.Ploty chodzą,ze jutro ma być słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witaj Lalka kupę czasu cię nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich w już słoneczny dzień! A od jutra ma być pięknie! I tak będzie! AMEN! Didi - a jakie masz meble do kuchni i za ile ? Napisz na priva, plissssss I gratulejszyn z powodu 300-tki! A z tym przestawieniem czasu to przegięcie! Spać mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Droga S.P. dziekuje za powitanie Zmieniłam ostatnio profesje na "psią nianię" A raczej kocio-psią...Szczeniak nam sie przybłąkał i oswajam go z resztą dobytku:kotem i dwoma starszymi psami Forum uważnie czytam,ale jak tylko zabieram sie do odpisywania mój 3-miesięczny podopieczny zabiera sie za gryzienie np.kanapy... Urwis niemiłosierny.. może uda sie wkleić zdjęcie.. http://www.bmxer.info/~losiak/falco/IMG_0859.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Udało sie ze zdjeciem...Troszku duze..ale przynajmniej częsc z czytelników nie musi siegac po okularki To własnie nasz nowy pies Kota juz znacie ...Moze niedługo beda jakies zdjecia poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.03.2004 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Fajny piesio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam, lalka: Psiunio rewelacyjny! Oj, to będziesz miała wesoło na swoim poddaszu! Didi: Gratuluję trzech setek i finiszu w aranżacji wnętrz. A ja się wczoraj tak narobiłam na działce, że dzisiaj się nie mogę wyprostować, ech ... [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Maksiu pewnie,ze fajny..Nie wiem jak można takiego wyrzucic na ulice Tylko z kotem sie słabo dogadują...Moze ktos ma doswiadczenia na tym polu..kot ma 3 lata ,pies 3 miesiace.. Generalnie kot syczy i prycha na psa..a pies szczeka i gania kota..A przy całej akcji zrzucają wszystko co na ich drodze(doniczki,wazony,lampki etc.) HELP!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Faktycznie szczeniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich po zmianie czasu, zasypiam na stojąco.Mam pytanie, czy ktoś z Was myślał o bruku drewnianym?Co wiecie na temat tak zwanego uzytkowania go?I jeszcze jedno , jaka grubość szkła tłuczonego musi być pod blatem pieca chlebowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 I jeszcze jedno pytanko.Gdzie najlepiej kupić sadzonki dzikiej rózy? Również szukamy drzewek owocowych z dobrej sprawdzonej szkółki, może macie jakieś sensowne namiary? Z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 29.03.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Lalka napisał:"Czekamy na kredycik...Czy ktos ma jakies doswiadczenia z GE capital bank?? Wszystko u nich wydaje sie tak różowe..." Na początku też mi sie tak wydawało. Ale przelicz co zyskasz a co stracisz. Przy 200.000 kredytu koszty dodatkowe to do 5000( w najgorszym przypadku) a oprocentowanie jest dużo wyższe niż w innych bankach. Nawet przy wyliczaniu przypuszczalnym (banki zawsze je zaniżają tak więc napewno będą większe) różnica w spłaconych odsetkach to ok.50.000zł. Nijak ma się do 5000 kosztów dodatkowych w innych bankach. GE to dobry bank dla tych, którzy nie mają udokumentowanyh dochodów lub nie mają zdolności. To jest oczywiści moje prywatne zdanie a zaznaczam, że nie jestem bankowcem tylko księgową więc mogę się nie znać. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Malinka wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Hurra!!! Właśnie małżonek wrócił z budowy z ewangelią, że utwardzają drogę przed naszą działką. Bardzo się cieszę, już myślałam, że nie wznowią prac drogowych po zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.03.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam! Wróciłam, cała i zdrowa Nie zdążyłam jeszcze przeczytać wszystkich postów. Zacznę może od końca... i odpowiem Lalce Tylko z kotem sie słabo dogadują...Moze ktos ma doswiadczenia na tym polu..kot ma 3 lata ,pies 3 miesiace.. Generalnie kot syczy i prycha na psa..a pies szczeka i gania kota..A przy całej akcji zrzucają wszystko co na ich drodze(doniczki,wazony,lampki etc.) HELP!!!!! Mam takowe doświadczenie. My tak samo wzięliśmy szczeniaka mającego ok 2 miesięcy do domu, w którym rządziła dwuletnia kotka Szczeniak oczywiście musi wybadać kota, na ile moze sobie pozwolić itd., ...dlatego Twój dom wygląda jak opisujesz. Niestety doswiadczenie mówi, że to, czy zapanuje w końcu zgoda, to zależy całkowicie od kota... Moja kotka zaakceptowała psa, bo jest z natury bardzo łagodna i ugodowa. Pies natomiast lubi dostawać od niej po "mordce" i jest bardzo z tego zadowolony. Obecnie za nią chodzi i jej pilnuje, delikatnie liże i szturcha. Pełna harmonia. Takie "badanie" na ile sobie każde może pozwolić, nie trwało długo. Może i u Ciebie uda się zwierzakom szybko dojść do porozumienia i ustalić hierarchię? O tyle jest łatwiej, że pies jest młody i traktuje to wszystko jako dobrą zabawę. Jeśli i kot w końcu to zrozumie, to nic, tylko uwieczniać na zdjęciach te sialankowe obrazki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 29.03.2004 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 S.P. - cieszę się razem z Tobą! Linka - witamy z powrotem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Linka Dzieki za info.. kotka niestety charakterek ma.. Generalnie prawie nikomu nie daje sie pogłaskac..Drapie i gryzie..Pełni funkcje kota obronnego.. Podobno po sterylizacji kotki staja sie łagodniejsze..Moze zdecyduje sie na ten zabieg.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Ooooo! Z energetyką to nie takie proste. Okazuje się, że muszę uaktualnić warunki przyłącza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Lalka z tą sterylizacją to jest różnie. Mam znajomą, której kotka przeszła sterylizacje i w dalszym ciągu była wredna. Mojej kotce charakter też się nie poprawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts