lalka 29.03.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Linka pozostaje mi chyba tylko czekac na rozwój wydarzen...jak narazie pies spi,a kot poszedl na zwiady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.03.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Lalka ...próbuj też głaskać jednocześnie i kotkę i pieska hihi... ja tak robiłam, może to pomogło? Zwracałam też uwagę szczeniakowi, jak się zapędził w swoich wybrykach , groziłam mu palcem i głaskałam wtedy kota. Trochę czasu musisz im poświęcić, żeby zwierzaki nie czuły, że coś się zmieniło jeśli chodzi o Twoje uczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam ponownie.A może tak troszkę o tym bruku drewnianym? I o tych dzikich różach? Nie to żebym się niecierpliwił. Takie chociaz tyci info, a nie Panie ciagle o futrzakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.03.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Ooooo! Z energetyką to nie takie proste. Okazuje się, że muszę uaktualnić warunki przyłącza! Tak Didi, masz rację. Ja zmieniłam już umowę z Eneą ale doczekać się nie mogę ani kopii umowy, ani wizyty pracowników, bo coś mają przestawić w tej skrzynce Muszę jutro jechać i opiórkować kogo trzeba. Mam takiego jednego na oku, już poprzednio zalazł mi za skórę. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Linka Dzieki za rady..Będę cierpliwie probowac... Mar35 o bruku nic nie wiem..o roslinkach,tylko tyle,ze sa hurtownie jak sie jedzie na przecław po lewej stronie..Kupuje tam doniczkowe..Ale hurtownia z roslinkami do ogrodu tez tam jest..Ale czy róże sa..nie mam pojecia..Ja jeszcze nie na tym etapie...Ale jak juz balkonik bedzie to go całego krzaczorami obsadzę Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Lalka Dzięki za odpowiedź. Będzie trzeba tam podjechac i sprawdzić. Tez sobie wymyślilismy róże. A propo , moze macie doswiadczenia z innym "żywopłotem" co wiecie np. na temat Graba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.03.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mar35 U moich rodzicow jest część żywopłotu z ognika- rośnie srednio szybko ale jak już jest większy (tak jak u nich) to nikogo nie przepuści, tak kłuje.My znów ząbkujemy. Miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mar35 róże sa ładne..ale z tego co pamietam strasznie duzo pszczółek je obsiada w czasie kwitnienia..ja mam uczulenie na jad..wiec chyba bym nie chciala miec takiego zywoplotu.. Może ktos z forum jest ogrodnikiem i Ci doradzi co sie nadaje na ładny żywoplot.. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.03.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Zdaje mi się, że w Ogrodach był niedawno temat drewnianych bruków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 29.03.2004 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Mar35 przeglądałeś to : http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=22183 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 29.03.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dzięki wszystkim za odpowiedzi.Lalka dziekuję za link , sprawdzę to.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 29.03.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Didi, dzięki za info o kuchniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.03.2004 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Poradzcie mi proszę gdzie w dobrych cenach (czytaj:niedrogo) można kupić ładne karnisze podwójne. Wiem, że ładne i niedrogo się wykluczają, ale może?Jutro muszę to zakupić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 29.03.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Linka Dzieki za info.. kotka niestety charakterek ma.. Generalnie prawie nikomu nie daje sie pogłaskac..Drapie i gryzie..Pełni funkcje kota obronnego.. Podobno po sterylizacji kotki staja sie łagodniejsze..Moze zdecyduje sie na ten zabieg.. Pozdrawiam Dawno mówiłem: wszystkie kotki do sterylizacji (szczególnie te, które nie dają sie głaskać, drapią i gryzą)! Zabieg krótki, a nie będzie tylu problemów. Kot jest niezbędny (niezastąpiony), gdy w domu jest pies - szarik musi się przecież wybiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magini 29.03.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Dobry wieczór trochę wiosennie Tylko Was czytam, nic nie piszę, bo za bardzo nie mam o czym. O marzeniach o domu? A tak serio, to rozglądaliśmy się z mężem za działeczką wg waszych wskazówek. Niestety jak na razie za mało wizyt chyba odbyliśmy w interesującej nas okolicy Skłaniamy się ku Tanowie. W Pilchowie znaleźliśmy ładne działki, ale ta cena ... Czyli - czytam Was i Wam zazdroszczę. Mam nadzieję, że niedlugo napiszę coś konkretnego i że na następne wasze spotkanie będziemy mogli przybyć z z mężem (bo może będziemy już należeć do "braci budującej"). Na razie pozdrawiam i wracam do oglądania projektów ... i do marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 No i spróbuję załatwić przekwalifikowanie prądu na mieszkaniowy. Życzcie mi powodzenia, bo to nie jest łatwe! O, a można tak zmienić jak się ma jeszcze stan surowy zamknięty ale zamontowane już przyłącze w domu (ostateczna skrzynka)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Czy ktos ma jakies doswiadczenia z GE capital bank?? Wszystko u nich wydaje sie tak różowe... Ja mam mieszane uczucia, bo dwa razy różnie mnie potraktowano, ale przyczyną są też inne warunki, niż np. w zeszłym roku. Zgadzam się, że to raczej bank dla tych, którzy mają jakieś większe czy mniejsze kłopoty z udokumentowaniem dochodów. Ale niestety nie mogę dojść gdzie tkwi pułapka (a może to tylko atrapa i się człowiek boi niepotrzebnie), bo w moim przypadku opłacałoby mi się przenieść swój kredyt... i niższe raty i o wiele krótszy okres kredytowania. Natomiast należy pamiętać, że to bank typowo hipoteczny i być może tutaj tkwią jakieś niespodzianki dla laików. Ja się z decyzją wstrzymałem, bo mój bank oprzytomniał i chce ze mną rozmawiać, ale jak się rozmowy dobrze nie potoczą... to zostaje mi GE i wygląda na to, że to rozsądna propozycja, a inne banki odpadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Zmieniłam ostatnio profesje na "psią nianię" Oooch, jaki fajoski "zając"! No jejku, normalnie do schrupania... Eh... może i my się w końcu doczekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 Witam wszystkich po zmianie czasu, zasypiam na stojąco. Co widać na obrazku obok Już chyba wyszedłeś z siebie Nie, no turlałem się ze smiechu przez pół godziny, jak zoabczyłem Twój emblemat :D:D A gdzie okulary zostawiłeś? Normalnie wypisz wymaluj Linka, maczałaś w tym palce? Mam pytanie, czy ktoś z Was myślał o bruku drewnianym? Co wiecie na temat tak zwanego uzytkowania go? O tak, tak - ja też proszę o opinie... wiem tylko tyle, że zimą może być ślisko... w końcu drewno nasiąka i potem... fajt! I jeszcze jedno pytanko. Gdzie najlepiej kupić sadzonki dzikiej rózy? Również szukamy drzewek owocowych z dobrej sprawdzonej szkółki, może macie jakieś sensowne namiary? Sprawdź ul. Przytulną w Zdrojach - jedziesz Bat. Chłopskich w kierunku Podjuch i przy byłym Węglobudzie po prawej skręcasz w lewo (czyli druga przecznica po minięciu ronda, nie licząc wjazdu do Lidla i kilku wjazdów w podwórka) a potem w prawo... jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.03.2004 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 ojej, ale mnie pełno no dobra, muszę emblemacik zmienić na bardziej wiosenny... już za momencik, już za chwileczkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts