coffee 31.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Barnich, piszesz o BGŻ czy Nordea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 31.03.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Witam, szukam sprawdzonego projektanta wnętrz ze szczecina lub okolic - do zaprojektowania wnętrza małej restauracji. Ma ktos jakies doświadczenia w tym kierunku - proszę o pomoc. mój mail [email protected] Wysłałem meila z info ale otrzymuję zwrotną wiadomość, że coś nie tak z adresem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 31.03.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Barnich, piszesz o BGŻ czy Nordea? Mbank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.04.2009 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 matam, jeszcze nie podpisałam umowy, oczywiście Pana Kolegę najpierw sprawdzę. może mi pomożecie Firma MK-BUD-Sport, Pan nazywa się Mirosław Klimas (jest z Dębicy) ktoś coś słyszał ??? Witam. Co do firmy to jest godna polecenia,naprawdę fachowiec w każdym calu.Budują w całej polsce . Mój kierownik budowy nie miał żadnych zarzutów.Szczerze polecam. Kryptoreklama ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek30 01.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, szukam sprawdzonego projektanta wnętrz ze szczecina lub okolic - do zaprojektowania wnętrza małej restauracji. Ma ktos jakies doświadczenia w tym kierunku - proszę o pomoc. mój mail [email protected] Wysłałem meila z info ale otrzymuję zwrotną wiadomość, że coś nie tak z adresem, adres jest dobry. Ewentualnie prosze o przesłanie info na piriva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A l e k 01.04.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam grupę. Czy zauważyliście co dziś stało sie ze spreadem w DB na CHF? 10% - banda w biały dzień. Bylo 18 gr teraz jest prawie 30. Ciekawe czy można tę sprawę jakoś ugryźć. Przecież to jest worek bez dna. Oczywiście w umowie bank zastrzega sobie możliwość zmiany...tylko czy ktoś widzial bank który obniża swoje opłaty? Zwróćcie uwage na ta czesc umowy przy kredytach denominowanych przed jej podpisaniem. Co z tego, ze biorąc kredyt sprawdzilem w roznych bankach spread jak teraz podwyzka jest co miesiac. PozdrawiamAlek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 01.04.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Patrz ponizej Jakbys ich pobil wszystkich to mozesz brac mnie na swiadka ze to oni na Ciebie napadli i mimo ostrzezen slownych i pisemnych nie odstapili wiec zrobiles to w obronie wlasnej oraz biednej staruszki ktora tam przypadkiem przechodzila a ktora tez chcieli napasc. Szmaciarze do lipca chca wyciagnac ze spreadu jak najwiecej bo pozniej kantory im to zabiora... F..k DB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 matam, jeszcze nie podpisałam umowy, oczywiście Pana Kolegę najpierw sprawdzę. może mi pomożecie Firma MK-BUD-Sport, Pan nazywa się Mirosław Klimas (jest z Dębicy) ktoś coś słyszał ??? Witam. Co do firmy to jest godna polecenia,naprawdę fachowiec w każdym calu.Budują w całej polsce . Mój kierownik budowy nie miał żadnych zarzutów.Szczerze polecam. Kryptoreklama ?? nieeee.... raczej autoreklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 01.04.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Witam, szukam sprawdzonego projektanta wnętrz ze szczecina lub okolic - do zaprojektowania wnętrza małej restauracji. Ma ktos jakies doświadczenia w tym kierunku - proszę o pomoc. mój mail [email protected] Wysłałem meila z info ale otrzymuję zwrotną wiadomość, że coś nie tak z adresem, adres jest dobry. Ewentualnie prosze o przesłanie info na piriva. Pozdrawiam Wysłałem informację na piv., mam nadzieję że teraz już się powiedzie, jeśli nie proszę podać może numer g-g to prześlę kontakt pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 01.04.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Słuchajcie - banalne pytanie - jakie lepsze okna drewniane, czy plastikowe?? I DLACZEGO??? Pytam, bo pamiętam swoje drewniane okna z bloku, które wyglądały obrzydliwie po kilku latach... miałam wrażenie, że powinny być co chwilę malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.04.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Słuchajcie - banalne pytanie - jakie lepsze okna drewniane, czy plastikowe?? I DLACZEGO??? Pytam, bo pamiętam swoje drewniane okna z bloku, które wyglądały obrzydliwie po kilku latach... miałam wrażenie, że powinny być co chwilę malowane To zależy. Czy chcesz drewniane, czy plastikowe Drewniane trzeba co jakiś czas odnawiać. Plastikowe są... plastikowe ( i tańsze). Reszta różnic prawie nie zauważalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Słuchajcie - banalne pytanie - jakie lepsze okna drewniane, czy plastikowe?? I DLACZEGO??? Pytam, bo pamiętam swoje drewniane okna z bloku, które wyglądały obrzydliwie po kilku latach... miałam wrażenie, że powinny być co chwilę malowane To zależy. Czy chcesz drewniane, czy plastikowe Drewniane trzeba co jakiś czas odnawiać. Plastikowe są... plastikowe ( i tańsze). Reszta różnic prawie nie zauważalna Plastikowe bardziej sie rozszerzaja, ale w wiekszosci przypadkow nie ma to znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 piotriwa, jesteś pewny co do tych 5 dni? Pytam, bo pani w banku nie umiała mi powiedzieć, jakie koszty poniesiemy odstępując ewentualnie od umowy. Mówie Wam, kompetencja w każdym calu. Było ustawowo, ale próbuję się czegoś dowiedzieć, jutro kliknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 01.04.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Słuchajcie - banalne pytanie - jakie lepsze okna drewniane, czy plastikowe?? I DLACZEGO??? Pytam, bo pamiętam swoje drewniane okna z bloku, które wyglądały obrzydliwie po kilku latach... miałam wrażenie, że powinny być co chwilę malowane To zależy. Czy chcesz drewniane, czy plastikowe Drewniane trzeba co jakiś czas odnawiać. Plastikowe są... plastikowe ( i tańsze). Reszta różnic prawie nie zauważalna Ostatnio rozmawiałem z producentem okien (drewnianych i platikowych). Rozmowa była służbowa i na inny niż okna temat, jednak na koniec spytałem jakie ma Pan okna u siebie w domu, na co otrzymałem odpowiedź: "plastikowe, ponieważ są łatwiejsze w utrzymaniu a ponadto drewno użyte do produkcji okien drewnianych nie ma wiele wspólnego z prawdziwym drewnem ponieważ jest tak sprasowane, ma metalowe elementy że tak naprawdę to tylko z nazwy jest drewniane". Dla jasności tylko powiem że w domu mam okna "drewniane". Idę oglądać mecz i pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 01.04.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no właśnie nie wiem jakie chce... myślałam, że drewniane... ale podobno te drewniane nie są WCALE tak lepsze od plastikowych... i zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.04.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no właśnie nie wiem jakie chce... myślałam, że drewniane... ale podobno te drewniane nie są WCALE tak lepsze od plastikowych... i zgłupiałam Trzeba iść na kompromis. Generalnie, to plastikowe od drewnianych różnią się tylko okleiną. Powiem ci, że kiedyś w sklepie z oknami się pomyliłem. Na drewniane okna powiedziałem, że są nie złą imitacją drewna... Weź dobre okna plastikowe, w kolorze jaki zechcesz, a różnicę w cenie przepijemy... HIHI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 01.04.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Weź dobre okna plastikowe, w kolorze jaki zechcesz, a różnicę w cenie przepijemy... HIHI super propozycja a my też będziemy na prawym brzegu, więc kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 01.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 Weź dobre okna plastikowe, w kolorze jaki zechcesz, a różnicę w cenie przepijemy... HIHI super propozycja a my też będziemy na prawym brzegu, więc kto wie... Jestem otwarty na propozycje... Ja stawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.04.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2009 no właśnie nie wiem jakie chce... myślałam, że drewniane... ale podobno te drewniane nie są WCALE tak lepsze od plastikowych... i zgłupiałam dobre okna plastikowe są lepsze od kiepskich okien drewnianych. i odwrotnie. w zasadzie jest to temat-rzeka i pewnie gdzieś na forum jest długi wątek na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 02.04.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no właśnie nie wiem jakie chce... myślałam, że drewniane... ale podobno te drewniane nie są WCALE tak lepsze od plastikowych... i zgłupiałam dobre okna plastikowe są lepsze od kiepskich okien drewnianych. i odwrotnie. w zasadzie jest to temat-rzeka i pewnie gdzieś na forum jest długi wątek na ten temat. Jest jedna zasadnicza roznica. Ciemne okna lepiej robic w drewnie, bo plastik pod wplywem temperatury (ciemne sie nagrzewa mocniej) potrafi sie wypaczy. Oczywiscie sa takie okna plastikowe, ktore nawet w ciemnej okleinie sie nie wypacza, ale osobiscie bym chyba nie zaryzykowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts