mar35 30.03.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Romanie W Święta racja. Trzeba wypić piwo na to konto Księgowa Glebogryzarka od prawie sąsiada pod Goleniowem , tam gdzie mieszkamy Ale myślę , że w każdym rejonie się znajdzie ktoś kto jeszcze ma. My potrzebowaliśmy na traktorze bo dużo roboty u nas. I mam postualt, nie męczcie psa ręcznikiem po kocie, bądźcie ludźmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 30.03.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Drogie Panie i jeden Pan o zgrozo! Kot to kot! Brrrrrrrrrrrrrrrr. Już więcej nic nie napiszę. (Ten na emblemacie jest fajny i patrzy się tak trochę, jak dziewczyny przed zamążpójściem - łapczywie i niepokojąco) PS. Mariusz dzięki za wsparcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 30.03.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Teska - ciągle się miotam, bo każdy chce mnie zrobić w balona. Ale masz fajnie z tą przeprowadzką Lalka - postęp można zobaczyć tylko w środku - piękne posadzki. Ale jak masz ochotę pocieszyć oko z zewnątrz - zapraszam serdecznie! Pozytywne fluidy przydadzą się naszemu nowemu domostwu ROMAN W - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No Roman, mnie też podpadłeś za tego kota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 hihi....już mi go szkoda... biedak wystraszył się i uciekł a z mężem policzę się w domu, bedzie tu jeszcze Romana namawiał na piwo z tej okazji wrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ivette zajrzyj na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A co to szczecińska zasnęła czy wiosnę poczuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 A co to szczecińska zasnęła czy wiosnę poczuła. Cześć S.P., Też zaglądam i zaglądam i pusto. Może budują a może pracują, zimą było nas tu więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 S.P. Józia Jest pięknie!!! Od razu choroba mi przeszła Psy też w lepszym humorze, a kot wygrzewa się leniwie na słońcu... Sielanka. Brakuje tylko szklaneczki czegoś zimnego i miłego towarzystwa Pozdrawiam zapracowanych szczeciniaków! Zalecam koniecznie spacer po pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Ludzie ratunku!! TPSA ma nas w nosie, nawet odpowidzi na pismo nie ma, a w moim rejonie Telenet nie odbiera!! Co robić?! Kto ma znajomości w TPSA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Będzie spacerek i oglądanie postępów na budowie. Bo jutro wylewają kolejny stropik i muszę sprawdzić schody. Wczorzj rozśmieszyli mnie moi murarze, bo oświadczyli, że bardzo by chcieli zostać na budowie dłużej. Ich słowa: Może elewacja, może kafelki,.. możemy nawet zupę gotować, byle tu jeszcze trochę popracować. Uśmiałam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.03.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 No niestety Didi TPSA ma wszystkich w nosie... My doprosić się nie możemy normalnego kablowego łącza, ciągle mamy drogą radiową. Ma to swoje dobre strony, możesz z taką skrzyneczką jechac na Mazury i dzwonisz z domowego... tylko bateryjka musi być naładowana Może złóż wniosek o taki telefon? Od razu mówię, Z NETU nici przy takim połączeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.03.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Spacerek to będzie obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Linka ja w monicie poprosiłam o cokolwiek!!!!!!! I brak odzewu!Jade dzisiaj do nich! jak usłyszycie w kronice, że ktoś się przykuł do kaloryfera w telepunkcie na Niepodległości to będę ja!!!!!!Bez odpowiedzi nie wyjdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 30.03.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi, nie proś, idź tam i narób rabanu. Poproś o rozmowę z dyrektorem regionwlnym (chyba jest ktoś taki) i zagroź, że jak przestaną być monopolistą, to odejdziesz do konkurencji. Postrasz interwencją na wyższym szczeblu i po 2 dniach braku odzewu - zrób to. Ja nie żartuję, takie postawienie sprawy przynosi efekty. Pozdrawiam i nie cackaj się z dziadami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.03.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi - popieram, ale dlaczego od razu kaloryfer nie lepiej jakieś wygodne krzesło ? wątek z kotem bardzo ciekawy, moja piesia też bardzo lubi za takimi sierściuchami polatać pozdrawiam bodekku P.S. adapatcja w toku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.03.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi: popieram Józie. musisz isc tam z założeniem że to dzięki tobie oni mają na chlebek.... i to oni sa dla ciebie, a nie odwrotnie.. najpierw grzecznie popros, a jak bedzie cos nie tak to zrob im obrzydliwą awanture... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Romanie W Lalka fotki zrobie i pokaże... a tak wogóle to powariowali...na drzwi czekac mam 10 tyg a na kanapy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.03.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Byłam w telekomunie Rejs to przy tym co tam sie dzieje to pestka!! Trafiliśmy (z mężem silniejsza grupa) do samej p. kierownik! Ponagliła sprawę i zdradziła mała tajmnicę, że ten teren jest skierowany na inwestycję na II kwartał - tylko czy przyłącze zrobią w kwietniu czy w czerwcu? Tego nie wie nikt, nie wie nikt.....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.03.2004 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2004 Didi jak bedziesz oglądała tv?? masz satelite?? jesli tak mozesz powiedziec jaka cena i czy ktos Wam montował?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts