Teska 07.05.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Ja jeszcze raz zapytam o jakieś sensowne namiary na drewno do kominka. Dzwoniłem dziś do Klinisk, ale Pan z którym rozmawiałem zabił mnie ceną, dąb w metrach bez transportu 120zł+7%var, a za 140zł za mp (z transportem) gość mi przywoził w zimie połupane już drewno (mieszanka dębu, buka i brzozy), wiec wcale nie drożej niż bezpośrednio od leśniczego, trochę bez sensu Macie jakies sensowne namiary na drewno? pozdrawiam m. Maksiu ja w zeszłym roku z Płoni płaciłam 120 zł za m3 akacji. to takie teraz są ceny...a nawet droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hałas? W jakim sensie? Nie bardzo wiem czemu zbladłaś Jak każdą rzecz na budowie można zrobić dobrze, bardzo dobrze lub sp... Co do kosztów - w zalezności od samego rekuperatora (typ) i przebiegu instalacji, wielkości domu ceny w przedziale 15-20 tyś. z montażemHałas w sensie ze słychac cały czas szum. Przezyłam juz budowe jednego odmu 3 lata temu teraz moze byc juz tylko lepiej hmm nie wiem jak to będzie przy korzystaniu przez dłuższy czas w tej chwili mogę powiedzieć, że wewnątrz domu przy min ustawieniu nic nie słychać na zewnątrz przy wyrzutni słychać szum - ale to tylko na zewnątrz domu a podasz namiary na firme i jaki masz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 07.05.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Aniutka i Roofi ewamin napisał: Cytat: Aniutka i Roofi a ja chciałam zapytać, gdzie kupowaliście ceramikę łazienkową, krany..? Kto ma dobre ceny? My kupowaliśmy w hurtowni Bims zaraz ze Extra dachem na Krakowskiej. Poza tym warto zajrzec na przeciwko gazowni na Tamie Pomorzańskiej choc tam nie wiem jak dokladnie cenowo u nich wygląda sprawa. dzięki. A sprawdzaliście ceny Bims-a z tymi w internecie? Jak wyszło ew. porównanie? Jak zawsze pewne rzeczy wyszły taniej inne troszkę drożej. Na pewno warto do nich pojechać i poprosić o wycenę. W internecie też trzeba uważać co dokładnie zawarte jest w tej cenie żeby się nie okazało, że pomimo opisu np. kabiny prysznicowej cena objemuje tylko jedne drzwi a ścianki trzeba dokupywać oddzielnie albo nie ma jakiś uszczelek itp. zdecydowanie najtaniej ma Pan Rysio z hurtowni na pogodnie poproszę o dokładniejsze dane Pana Rysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Hałas? W jakim sensie? Nie bardzo wiem czemu zbladłaś Jak każdą rzecz na budowie można zrobić dobrze, bardzo dobrze lub sp... Co do kosztów - w zalezności od samego rekuperatora (typ) i przebiegu instalacji, wielkości domu ceny w przedziale 15-20 tyś. z montażemHałas w sensie ze słychac cały czas szum. Przezyłam juz budowe jednego odmu 3 lata temu teraz moze byc juz tylko lepiej hmm nie wiem jak to będzie przy korzystaniu przez dłuższy czas w tej chwili mogę powiedzieć, że wewnątrz domu przy min ustawieniu nic nie słychać na zewnątrz przy wyrzutni słychać szum - ale to tylko na zewnątrz domu a podasz namiary na firme i jaki masz model? poszło na priva pzdr Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.05.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_mielonka 07.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witamponawiam prośbę o namiary na niedrogi wywóz szamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 07.05.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witajcie, słyszałam o praktyce składania projektów w hurtowniach do wyceny materiałów. Możecie polecić jakieś składy w Szczecinie lub okolicach? Robiliście tak? Warto zajrzec do HMB na ul. Świeczeskiej Niekoniecznie. Ja zostawiłam tam zestawienie materiałów z przedmiaru do wyceny i mnie totalnie olali. Było to jesienią zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.05.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Hej Witam Wszystkich Poszukuję namiarów na dobrego, niedrogiego i sprawdzonego fachowca, który zaprojektuje i wykona zabudowę garderoby. Też chętnie skorzystamy ze sprawdzonego fachowca ci z Polic są dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie pamiętam telefonu do Pana Rysia, ulica mi też wypadła z gowy ale dojechać tam jest bardzo prosto. wiesz gdzie kiedyś dawno temu było kino bałtyk? teraz na rogu jest tam apteka,skrecasz w te ulice hurtownia jest po prawej stronie tej ulicy - jest spory szyld na rogu tego domu. Hurtownia w tzw niskim parterze Pan Rysio doradzi nie zedrze kasy i do tego czasem pomoże dowieść- mi jego brat przywiózł wannę, bo do auta nie wchodziła a sam stwierdził kasy szkoda na transport. Rysio ma jedną wadę- zagada na śmierć....ale miły człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie pamiętam telefonu do Pana Rysia, ulica mi też wypadła z gowy ale dojechać tam jest bardzo prosto. wiesz gdzie kiedyś dawno temu było kino bałtyk? teraz na rogu jest tam apteka,skrecasz w te ulice hurtownia jest po prawej stronie tej ulicy - jest spory szyld na rogu tego domu. Hurtownia w tzw niskim parterze Pan Rysio doradzi nie zedrze kasy i do tego czasem pomoże dowieść- mi jego brat przywiózł wannę, bo do auta nie wchodziła a sam stwierdził kasy szkoda na transport. Rysio ma jedną wadę- zagada na śmierć....ale miły człowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ups dubelek wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 08.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Nie pamiętam telefonu do Pana Rysia, ulica mi też wypadła z gowy ale dojechać tam jest bardzo prosto. wiesz gdzie kiedyś dawno temu było kino bałtyk? teraz na rogu jest tam apteka,skrecasz w te ulice hurtownia jest po prawej stronie tej ulicy - jest spory szyld na rogu tego domu. Hurtownia w tzw niskim parterze Pan Rysio doradzi nie zedrze kasy i do tego czasem pomoże dowieść- mi jego brat przywiózł wannę, bo do auta nie wchodziła a sam stwierdził kasy szkoda na transport. Rysio ma jedną wadę- zagada na śmierć....ale miły człowiek. dzięki serdeczne! Podjadę do Pana Rysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 08.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 ups dubelek wyszedł. Hej U Ciebie często się dubluje.. A ja tak nie umiem Zawsze można usunąć swojego posta (górny prawy róg usuń-zmień) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chase 08.05.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Czy ja też mogę prosić o namiary na tą firmę? Ewentualnie może warto po prostu napisać publicznie na forum jaka to firma. Pewnie wiele osób jest/będzie zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 08.05.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Czy odbywa się jutro spotkanie naszej grupy? Jeżeli tak- to gdzie i o której godzinie? mamy przynieść węgiel do grilla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.05.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Czy ja też mogę prosić o namiary na tą firmę? Ewentualnie może warto po prostu napisać publicznie na forum jaka to firma. Pewnie wiele osób jest/będzie zainteresowanych. Wysyłam info na priva. Jak wszystko bedzie prawidłowo funkcjonować wtedy można zrobić im "reklamę" na forum. W tej chwili to chyba jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 08.05.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Również bardzo proszę o inforamcję pzdr Bartek poszło na priva pzdr RobertDzieki, a z firmy tez jestes zadowolony??? Wszystko terminowo i zgodnie z ustaleniami. Czysto i "z głową" - w czasie montażu. Czy jest wszystko ok ostatecznie wyjdzie jak zamieszkamy. Czy ja też mogę prosić o namiary na tą firmę? Ewentualnie może warto po prostu napisać publicznie na forum jaka to firma. Pewnie wiele osób jest/będzie zainteresowanych. Wysyłam info na priva. Jak wszystko bedzie prawidłowo funkcjonować wtedy można zrobić im "reklamę" na forum. W tej chwili to chyba jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azalka 09.05.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2009 Czy odbywa się jutro spotkanie naszej grupy? Jeżeli tak- to gdzie i o której godzinie? Wyglada na to ze sie nie odbywa nigdzie i zwyczajnie nie wyszlo.. Moze sprobujemy raz jeszcze? Ja dysponuje polem, ale na polu nic gory-doly i chaszczory. No ale jakbyscie reflektowali... W sumie, to mozna sie i w knajpce jakiejs umowic... Moze dajcie znac, kto faktycznie jest chetny, miejsce sie jakies fajne wymysli! A czy nasze ptasie, ptasio-zwierzakowe osiedle koscinsko-dolujskie organizuje sie w jakas mala spolecznosc? (grilki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 10.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Witam Właśnie się dowiedziałem że w Dołujach jest dzisiaj jakis festyn - szkoda, że wcześniej nie wiedzielismy można by było tam się spotkać. A na marginesie na festynie ma być muzyczka, piffko, a gospodynie mają sprzedawać wyroby garmażeryjne własnej produkcji . Cały zysk z festynu na budowę kościoła ma być przeznaczony. Ciekawe jak moja mżonka stanie się gospodynią wiejską czy coś na sprzeadaż przygotuje, ja mogę ewentualnie jajecznice sprzedawać . pozdrawiam Bartek Czy odbywa się jutro spotkanie naszej grupy? Jeżeli tak- to gdzie i o której godzinie? Wyglada na to ze sie nie odbywa nigdzie i zwyczajnie nie wyszlo.. Moze sprobujemy raz jeszcze? Ja dysponuje polem, ale na polu nic gory-doly i chaszczory. No ale jakbyscie reflektowali... W sumie, to mozna sie i w knajpce jakiejs umowic... Moze dajcie znac, kto faktycznie jest chetny, miejsce sie jakies fajne wymysli! A czy nasze ptasie, ptasio-zwierzakowe osiedle koscinsko-dolujskie organizuje sie w jakas mala spolecznosc? (grilki itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts