S.P. 31.03.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Teska a to nie jest z Małego Księcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.03.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Halo, halo. Proszę państwa nie spać. Teska zadała pytanie i trwa konkurs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Teska, S.P., Wydaje mi się, że cytat jest z filmu "Nieśmiertelny", ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.03.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Hej wszystkim w ten słoneczny poranek. Owocnych budów życzę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.03.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 księgowa - witaj , dawno cię nie było! jak załatwiłaś przeniewsienie numeru z Tepsy pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 31.03.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam sąsiada Jak załatwiłam... generalnie upierdliwością czy namolnością - jak kto woli Inaczej się nie da. No może trochę im pomogłam - wskazując gdzie mają studzienki (bo może mieli problem z trafieniem) no i wiedząc że gdzieś tak latem zeszłego roku to kładli w naszej okolicy jakeś kable telekomunikacyjne - o czym tez trzeba było ich informować. Generalnie - jak się nie postawisz, że chcesz mieć kablem to dają radiówkę, bo łatwiej, nie trzeba kopać itp. Nie idź w radówkę - nawet na tymczasem bo później nie chcą tego zmienić, a jak się upominasz to odpowiadają że jak telefon działa to o co chodzi No zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.03.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 księgowa - droga sąsiadko dzięki za pocieszenie! powinienem już zacząć z nimi rozmawiać! w okolicy są słupki z czarodziejskim znaczkiem TPSA pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Z TPSA trzeba zacząć rozmaiać już jakieś dwa lata przed zamierzanym terminem początku korzystania z telefonu.....bo inaczej to Święty Boże nie pomoże!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi ! czy w przypadku próby przeniesienia numeru też. zwłaszcza pomiędzy centrum a Warszewem (to też lewobrzeże) bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 31.03.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Hej wszystkim w ten słoneczny poranek. Owocnych budów życzę.Pozdrawiam. Bikosiu, o której ty wstajesz, jak dla ciebie teraz jest poranek? Ja już myślałam, co bym zjadła na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Coś Wam musze opowiedzieć! zamówiłam meble do salonu 4 tyg temu, dzisiaj przyjechałam do salonu, żeby potwierdzić piątkowy transport. Zaliczka wpłacona, cena na całość (z rabatem) ustalona. Zgadnijcie co mi pani sprzedawczyni powiedziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi: rozumiem że pytanie nie jest z gatunku z tych podchwytliwych?no wiec powiedziala ci..."myslałam że Pani zrezygnowała"??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 31.03.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam wszystkich serdecznie! Gdzie można korzystnie ubezpieczyć budowę o ryzyka/ryzyk bydowlanych (polisa ubezpieczeniowa budowy). Będę wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Powiem Wam! Pani powiedziała, że mebelki będą o 600zł tańsze, bo udało jej się wynegocjować dla mnie rabat dodatkowy!! Jestem w szoku, sprzedawca dał mi dodatkowy rabat, już i tak po sporym rabacie wcześniejszym!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.03.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi: jestem w jeszcze wiekszym szoku niż ty...niesamowite... może Pani w sklepie sie data pomyliła.. 1 kwietnia jest jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 31.03.2004 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi! A gdzie jest ten normalny sklep meblowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 RomanW ja miałam budowę ubezpieczoną w Agropolisie na 100tys za 100zł na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.03.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Ten sklep mieści się na ul. Goleniowskiej w Dąbiu, nie dość, że mają dobre ceny (porównywałam te same meble w innych sklepach), to jeszcze takie niespodzianki. Aha złożenie mebli też mam gratis i transport!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 31.03.2004 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witaj GRUPO! Jestem nowy, po Świętach planuję wbić pierwszy raz łopatę w Tanowie Będę budował D-08 z Muratora. Mam ekipę do wykonania stanu zerowego na mikropalach (na działce jest duuuużo torfu którego nie zamierzam ruszać). Będę wdzięczny za wszelkie konstruktywne rady (za wyjątkiem "kup sobie inną działkę"), gdzie co kupić, skąd się bierze ekipę (dobrą) do ścian a skąd do dachu itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.03.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Didi ja dzisiaj własnie tam kupiłam sofe dla syna..potwierdzam...super sklep i super sprzdawcy..byłam szoknieta, bo myslałam ze jutro transport czy cos takiego a tu patrz...o 14 byłam w sklepie, a o 15 kanapa była w pokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts