barnich 06.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Czy może ktoś zorientowany pomóc mi w wyszukiwaniu różnych informacji na tym forum? Gdzieś tutaj znalazłem informację o wpisywaniu w googlach kodu "site: muratordom i coś tam" czy też podobnie. Niestety nie potrafię jej ponownie odszukać . Tragedia ta forumowa wyszukiwarka! Dzięki z góry za pomoc. "szukana fraza" site:forum.muratordom.pl/grupa-szczecinska pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Czy może ktoś zorientowany pomóc mi w wyszukiwaniu różnych informacji na tym forum? Gdzieś tutaj znalazłem informację o wpisywaniu w googlach kodu "site: muratordom i coś tam" czy też podobnie. Niestety nie potrafię jej ponownie odszukać . Tragedia ta forumowa wyszukiwarka! Dzięki z góry za pomoc. "szukana fraza" site:forum.muratordom.pl/grupa-szczecinska pozdrawiam O, właśnie o to chodziło, kopalnia wiedzy to forum ale bez efektywnej wyszukiwarki robi się z tego śmietnik. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 06.07.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Double fault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 06.07.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam serdecznie, proszę podzielcie się inforancją ile kosztowało Was ocieplenie i elewacja. Pozdro. noag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.07.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam serdecznie, proszę podzielcie się inforancją ile kosztowało Was ocieplenie i elewacja. Pozdro. noag Pytasz o robociznę czy materiały? Wpływ na cenę ma też powierzchnia i rodzaj materiału, że nie wspomnę o pewnych elementach które liczone są osobno. Sprecyzuj pytanie jeśli to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 07.07.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam wszystkich.Możecie podać namiary na solidną i przystępną cenowo firmę od rolet zewnętrznych.I jeszcze na porządną firmę montującą odkurzacze centralne.Zgóry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.07.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam Poszukuję kołków drewnianych do wykonania ogrodzenia . Obdzwonilem okolicznych leśniczych i wszyscy mają kołki o długości 2,5 m A ja potrzebuję 3 m długie i 10-12 cm średnicy Podobno 2,5 m to standard i wszyscy takie biorą. Może ktoś wie gdzie można zamówić, kupić dłuższe, min. 3 metrowe ? Z góry dzięki za pomoc. Ja jakies trzy lata temu zamówiłem u leśniczego z Klęskowa takie nietypowe, dla nich wszystko jedno jak tną tylko trzeba wczesniej się umówić. Telefon do leśniczówki 91 463 33 32. Sprzedają w tylko w czwartki do 9 (rano ). W innych godzinach nie ma co jechać czy nawet dzwonić, przynajmniej tak było trzy lata temu. no i niestety , chyba się pozmieniało 2,5m to standard przy dłuższych same problemy niby mozna wyciąć ale trzeba w nadleśnictwie założyć w komputerze nową pozycję typu "kołki 3m" a to juz problem nikt nie chce tego robić przy ilości 40-50 szt. no i po co komu były komputery - jak teraz same problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no i niestety , chyba się pozmieniało 2,5m to standard przy dłuższych same problemy niby mozna wyciąć ale trzeba w nadleśnictwie założyć w komputerze nową pozycję typu "kołki 3m" a to juz problem nikt nie chce tego robić przy ilości 40-50 szt. no i po co komu były komputery - jak teraz same problemy Spróbujcie zadzwonić pod ten numer 790407082 my w tamtym roku zamawialiśmy stemple 3 i 4,5 metrowe - nie było problemów - zrobili na zamówienie. Tylko nie wiem czy numer jest jeszcze aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reachel 07.07.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja niestety nie mogę pomóc w sprawie słupków, kupowaliśmy te standardowe na płot tymczasowy jak na razie tylko. Mam jednak pytanie dotyczące budowy podłącza wody. Mam już wszystkie dokumenty potrzebne do budowy problem tylko z ekipą do budowy podłącza. Woda jest po drugiej stronie drogi polnej więc nie jest to odległość większa niż 10m. Narazie dostałam jedną wycenę - 4400zł, co wydaje mi się być dość wysoką ceną. A ile Wy płaciliście za budowę podłącza wody, może możecie kogoś jeszcze polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 07.07.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam wszystkich. Możecie podać namiary na solidną i przystępną cenowo firmę od rolet zewnętrznych. I jeszcze na porządną firmę montującą odkurzacze centralne. Zgóry dziękuję Spróbuj tu, Assko" Romuald Potorski Kontakt Szczecin, ul. Jasna 3 /20, tel. 091 4641280 mnie robili rolety zewn. 2 lata temu i nie miałam zastrzeżeń. Co prawda w tym roku prosiłam jeszcze o moskitiery i lekkie poprawki szkód spowodowanych przez ekipe budującą ( rolety były wstawiane na odpowiednim etapie budowy kiedy można je było ładnie zamontować, ale komuś był potrzebny widocznie kawałek sznurka więc odciął ze szpuli , teraz trzeba na nowo wkładać sznurek) i ociągałi się z przyjazdem, dopiero po którymś telefonie pojawili się, zrobili pomiary i wycenę, dałam zaliczkę i jesteśmy umówieni na koniec lipca, tak mi pasuje. Ale od nich do mnie droga daleka a i jakość drogi pod moim domem jeszcze fatalna, pewnie pamiętali ją w trakcie budowy - była prawie nieprzejezdna. W każdym razie są fachowi i rzeczowi, cen nie porównywałam z innymi więc nie powiem czy są drodzy czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 07.07.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ja niestety nie mogę pomóc w sprawie słupków, kupowaliśmy te standardowe na płot tymczasowy jak na razie tylko. Mam jednak pytanie dotyczące budowy podłącza wody. Mam już wszystkie dokumenty potrzebne do budowy problem tylko z ekipą do budowy podłącza. Woda jest po drugiej stronie drogi polnej więc nie jest to odległość większa niż 10m. Narazie dostałam jedną wycenę - 4400zł, co wydaje mi się być dość wysoką ceną. A ile Wy płaciliście za budowę podłącza wody, może możecie kogoś jeszcze polecić? Witaj Ja również jestem na etapie poszukiwania firmy która wykona przyłacza (woda, ścieki + deszczówka). Napisz gdzie się budujesz, jeśli w gminie Dobra mogę podać kilka telefonów. pozdrawiam Barnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reachel 07.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 barnich buduję się w gminie Dobra, konkretnie w Mierzynie. Mnie jak narazie interesuje tylko budowa przyłącza wodnego. Będę wdzięczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 07.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 WitamCzy robiliście "projekt wykonawczy", jeśli tak to ile was to kosztowało? Czy 3000 dla kierownika budowy to przyzwoita cena?z góry dziękuje za odp. pzdr Barnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noag 07.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam serdecznie, proszę podzielcie się inforancją ile kosztowało Was ocieplenie i elewacja. Pozdro. noag Pytasz o robociznę czy materiały? Wpływ na cenę ma też powierzchnia i rodzaj materiału, że nie wspomnę o pewnych elementach które liczone są osobno. Sprecyzuj pytanie jeśli to możliwe. Już precycuję: robocizna za położenie styropianu, siatki, kleju itp. oraz pomalowanie, dom parterowy z użytkowym poddaszem, około 200 m2 elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 08.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam wszystkich. Możecie podać namiary na solidną i przystępną cenowo firmę od rolet zewnętrznych. I jeszcze na porządną firmę montującą odkurzacze centralne. Zgóry dziękuję Spróbuj tu, Assko" Romuald Potorski Kontakt Szczecin, ul. Jasna 3 /20, tel. 091 4641280 mnie robili rolety zewn. 2 lata temu i nie miałam zastrzeżeń. Co prawda w tym roku prosiłam jeszcze o moskitiery i lekkie poprawki szkód spowodowanych przez ekipe budującą ( rolety były wstawiane na odpowiednim etapie budowy kiedy można je było ładnie zamontować, ale komuś był potrzebny widocznie kawałek sznurka więc odciął ze szpuli , teraz trzeba na nowo wkładać sznurek) i ociągałi się z przyjazdem, dopiero po którymś telefonie pojawili się, zrobili pomiary i wycenę, dałam zaliczkę i jesteśmy umówieni na koniec lipca, tak mi pasuje. Ale od nich do mnie droga daleka a i jakość drogi pod moim domem jeszcze fatalna, pewnie pamiętali ją w trakcie budowy - była prawie nieprzejezdna. W każdym razie są fachowi i rzeczowi, cen nie porównywałam z innymi więc nie powiem czy są drodzy czy nie. Dzięki za namiary.Może ktoś jeszcze podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 09.07.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Właśnie otrzymałem świeżutkie Warunki Zabudowy - teraz architekt, adaptacja i PnB, a potem .......po całej papierologii to wlaściwie z górki :) Pozdrawiam budujących, zbudowanych i podbudowanych - czekających na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 09.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 [...].......po całej papierologii to wlaściwie z górki :) [...] Buahahahaha...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 09.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 [...].......po całej papierologii to wlaściwie z górki :) [...] Buahahahaha...... Jak miło wywołać taki wybuch wesołości - zamierzony skutek został osiągnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 09.07.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 09.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam Mam pytanie bo nie mogę znaleźć na stronie gminy ile kosztuje m3 wody bez kanalizacji w gminie Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts