kateper 14.07.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 a u mnie zaczyna sie caly proces Dzis pierwsze tyczenie, pod zdjecie trawska jutro i pojutrze wjezdza koparka... potem przygotowanie placu budowy... i jazda ;D (przynajmiej mam taka nadzieje ) Powodzenia szymekkk My startujemy w poniedziałek Oj będzie się działo ... też mamy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zachcianka 15.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam po długiej przerwie, My kończymy właśnie castingi na ekipy wykonawcze I tu prośba do Was: Czy miał ktoś do czynienia z firmą M. Stefaniaka "M.S.-BUD" lub M. Ryzińskiego z Morzyczyna. ? Na prv. Ponadto oddam piach dobre ręce. Myśle że w przeciągu 2 tygodni będę miała do oddania sporą ilość gruntu rodzimego z wykopu pod piwnicę. To przeważnie piach (dość drobny) . Pozawiam więc apel do potrzebujących : oddam za darmo, opłacam koparkę, Jeżeli ktoś potrzebuje zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 [...].......po całej papierologii to wlaściwie z górki :) [...] Buahahahaha...... niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 15.07.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Szukam pilnie kogoś do zabudowy z regipsów (geberity w łazienkach, toaleta pod schodami) Proszę o pomoc!A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 15.07.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Czy ktoś z Was współpracował z kier. bud. Panem Jarosławem Majszykiem? bardzo proszę o inf. na priv. pzdr. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 16.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aniutka i Roofi , podalam namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 16.07.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aniutka i Roofi , podalam namiary na priv. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anandama 16.07.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Ja niestety nie mogę pomóc w sprawie słupków, kupowaliśmy te standardowe na płot tymczasowy jak na razie tylko. Mam jednak pytanie dotyczące budowy podłącza wody. Mam już wszystkie dokumenty potrzebne do budowy problem tylko z ekipą do budowy podłącza. Woda jest po drugiej stronie drogi polnej więc nie jest to odległość większa niż 10m. Narazie dostałam jedną wycenę - 4400zł, co wydaje mi się być dość wysoką ceną. A ile Wy płaciliście za budowę podłącza wody, może możecie kogoś jeszcze polecić? Mi wyszło około 105 zł za metr- cena jest usredniona za wszystkie media( kanaliza deszczoea, sanitarna, gaz i woda) osobno nie znam ceny, ale wszystko miałam w obrebie swojej działki. Firma porzadna. Namiar na prw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoizumiR 17.07.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Hej mam pytanie odnośnie rzeczoznawców majątkowych. Po pierwsze poszukuję takowego na już. Po drugie ktoś się orientuje jakie mają stawki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
altager 17.07.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a u mnie zaczyna sie caly proces Dzis pierwsze tyczenie, pod zdjecie trawska jutro i pojutrze wjezdza koparka... potem przygotowanie placu budowy... i jazda ;D (przynajmiej mam taka nadzieje ) Powodzenia szymekkk My startujemy w poniedziałek Oj będzie się działo ... też mamy nadzieję POWODZENIA - to bardzo przyjemnie uczucie, patrzeć jak się "mury" pną do góry i do tego nasze własne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 17.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Szukam pilnie kogoś do zabudowy z regipsów (geberity w łazienkach, toaleta pod schodami) Proszę o pomoc! A. Poszło na priv. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 17.07.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Z tego co widać macie fajne oczka więc proszę o kontakty. A ty to kierujesz do męczyzn czy wręcz przeciwnie? Heha dobre też się uśmiałem głodnemu chleb na myśli ale na forum na którym myślisz że jesteś trzeba mieć skończone osiemnaście lat A oczka to chyba sam sobie wystrugam... Prośba o namiary na wykonawców wciąż aktualna Pozdrawiam Poszło na priv Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kateper 17.07.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Szukam pilnie kogoś do zabudowy z regipsów (geberity w łazienkach, toaleta pod schodami) Proszę o pomoc! A. Poszło na priv. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oczek 17.07.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witamy. Potrzebujemy namiarów na fachowców, którzy kładą kostkę - bruk klinkierowy - taras, wjazd do garażu, ścieżki itp. Aha, i na dobre źródło tej kostki - bruku też by się przydały. Jaki jest koszt robocizny za m. kw.? Czy ktoś z Forumowiczów ma takie rozwiązanie u siebie? Jak się sprawdza? Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 17.07.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witamy. Potrzebujemy namiarów na fachowców, którzy kładą kostkę - bruk klinkierowy - taras, wjazd do garażu, ścieżki itp. Aha, i na dobre źródło tej kostki - bruku też by się przydały. Jaki jest koszt robocizny za m. kw.? Czy ktoś z Forumowiczów ma takie rozwiązanie u siebie? Jak się sprawdza? Pozdrawiamy. Nasz budowlaniec ma tak zrobiony dom z kazdej strony łacznie z tarasami.Facet jest bardzo zadowolony i polecal wlasnie takie rozwiązanie My tez tak bedziemy robic .ale co do kosztow to nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 17.07.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja niestety nie mogę pomóc w sprawie słupków, kupowaliśmy te standardowe na płot tymczasowy jak na razie tylko. Mam jednak pytanie dotyczące budowy podłącza wody. Mam już wszystkie dokumenty potrzebne do budowy problem tylko z ekipą do budowy podłącza. Woda jest po drugiej stronie drogi polnej więc nie jest to odległość większa niż 10m. Narazie dostałam jedną wycenę - 4400zł, co wydaje mi się być dość wysoką ceną. A ile Wy płaciliście za budowę podłącza wody, może możecie kogoś jeszcze polecić? Mi wyszło około 105 zł za metr- cena jest usredniona za wszystkie media( kanaliza deszczoea, sanitarna, gaz i woda) osobno nie znam ceny, ale wszystko miałam w obrebie swojej działki. Firma porzadna. Namiar na prw. 105 zł za metr, dobra cena poproszę również namiary na firmę, z góry dziękuję i pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myszon 19.07.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Witam Grupę. Pilnie poszukuję mieszkania do wynajęcia od 1- go sierpnia na 2-3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 19.07.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Ja też wszystkich witam.Czy robiąc elektrykę i hydraulikę wraz z co materialy kupowaliście sami?Jeżeli tak to gdzie w Szczecinie mają dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 19.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 Cześć. Witam Grupę Szczecińską. Przymierzam się do wybudowania domu. Dom ma być nowoczesny,energooszczędny i prosty,coś a'la "nowoczesna stodoła" Poszukuję architekta który wykreśliłby mi wymarzoną chatkę. Jeśli macie namiary na sprawdzonego, dobrego i niezbyt drogiego architekta, ktróry czuje nowoczesną architekture to poproszę. Dzięki z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 20.07.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja też wszystkich witam. Czy robiąc elektrykę i hydraulikę wraz z co materialy kupowaliście sami? Jeżeli tak to gdzie w Szczecinie mają dobre ceny? Ja nie kupowałem sam nic. Zlecasz firmie kosztorys i albo Ci odpowiada, albo nie. Samemu, przy takiej ilości różnych elementów nie wiele zaoszczędzisz, bo wieki zajmie Ci szukanie poszczególnych drobiazgów. Jeśli weźmiesz dobrą firmę, to oni Ci doradzą co i jak. Jeszcze jedno. To jedna z ważniejszych inwestycji w domu, ma służyć latami, więc nie cena materiałów jest najistotniejsza, a ich jakość! Nie znasz się, a sprzedawcy wcisną wszystko, żeby tylko poszło. Zauważ, że gdzie nie pójdziesz, ich produkt jest najlepszy... Przysłowiowe: "Będzie Pan zadowolony... " Zaufaj SPRAWDZONYM fachowcom! S P R A W D Z O N Y M ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts