Gość Gosc123 31.03.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam, tak się tu w grupie zrobiło ... listopadowo. Maggie - ... a to taki postzimowy konkursik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.03.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Czegoś Ty się znów naoglądał? Ola Tobie poleca "Sens życia według Monty Pythona"... to inaczej będziesz "śpiewał" Może być, ale nie mam skąd wytrzasnąć Ale dobrze jest - jutro mój świat ożywa - wracA - wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Linka, żądam sprostowania na pierwszej stronie Muratora i wspomożenia na rzecz potrzebujących budowniczych w minimum trzech następnych postach! Ładnieś mój tekst zredagowała, nie ma co! Zainteresowanych odsyłam do mojego oryginalnego postu Kochaniutki!!! nie doczytałeś... Jest ze mną Ola, kojarzysz? Także prostuj teraz TY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Stasiek!!! Załapałam o co Ci chodzi... jestem po trzech? lampkach mniej więcej poprawiłam Twój post, o tyle o ile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.03.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam wszystkich, mój kasting trwa- czy ja ma za duże wymagania co do zakresu robót i ewentulanej ceny?? Chyba tak. Może w przyszłym tygodniu się zdecyduję. Narazie, co dziwne, ekipy spoza Szczecina są droższe od miejscowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.03.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Narazie, co dziwne, ekipy spoza Szczecina są droższe od miejscowych Pewnie dlatego, że oni " w delegacji' . No i ta rozłąka z najbliższymi . Ech, dobrze mi mówić, a moja rekrutacja tuż, tuż. Na razie zbieram siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 31.03.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Stasiek!!! Załapałam o co Ci chodzi... jestem po trzech? lampkach mniej więcej poprawiłam Twój post, o tyle o ile... No dobra, dobra tak se marudziłem, niech będzie, już się nie gniewam. Jeden post jako dobry uczynek masz już zaliczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2004 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Stasiek! Wysyłam wobec tego drugiego posta, aby mi zostało całkowicie wybaczone Acha, dzień dobry Państwu we czwartek...jeśli dobrze mi zegarek chodzi Jadę obadać drzewka w Zdrojach, no i może skoczę też do tego niesamowitego sklepu meblowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 31.03.2004 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Witam wszystkich, mój kasting trwa- czy ja ma za duże wymagania co do zakresu robót i ewentulanej ceny?? Chyba tak. Może w przyszłym tygodniu się zdecyduję. Narazie, co dziwne, ekipy spoza Szczecina są droższe od miejscowych U mnie jest to samo. Zmówili się, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 31.03.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 Acha, dzień dobry Państwu we czwartek...jeśli dobrze mi zegarek chodzi Jadę obadać drzewka w Zdrojach, no i może skoczę też do tego niesamowitego sklepu meblowego... Witaj Linka Nocny Marku! Zegarek chodzi dobrze. To szanowny administrator forum zaspał i nie zmienił czasu na letni. Ciekawe kiedy na to wpadną? Robimy zakłady? Ja typuję 2 tygodnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2004 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 RomanW ja ten zegarek sama przestawię, nie będę czekała aż dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 31.03.2004 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2004 a z tym czasem na forum to nic już dzisiaj nie wskóram... no cóż, chyba powinnam w końcu iść spać. Zasłużyłam dostatecznie na miano Nocnego Marka Forum... jakoś ostatnio o tej porze wysyłam swoje posty... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.04.2004 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Widzę że życie nocne kwitnie w naszej grupie...hmm kiedy wyśpicie??pozdrawiam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.04.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Oj nocne marki. Witam was z rana. Teska cały czas myślimy nad autorem tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dzień doberek Nie podpisujcie żadnych papierów i nie róbcie żadnych ustaleń - dzisiaj PRIMA APRILIS pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Cześć S.P, Maksiu i Bodekku Nocne Marki, jak widzicie potrafią wstać jak skowronki... i to nie jest prima aprilis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 witajcie a połozyłam sie spac o 5.50 od dokładnie 24 rozmawiałam przez komórkę.... prawie 6 godzin...chce mi sie potwornie spać....i boli mnie ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2004 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 SZCZECIN HENIEK jesli to Ty...to pozdrawiam...a jesli nie...to też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 TESKA bijesz jakiś rekord??? a może nas tu oszukujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 "Masz samochód na gaz? Zapłacisz więcej! "Gazeta Wyborcza": Fiskus głębiej sięgnie do kieszeni kierowców. Od maja aż o 38,5 proc. podnosi akcyzę na autogaz! Cena litra tego paliwa może zdrożeć nawet o 12 groszy. czy to znowu żart ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts