nigri 12.08.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Przy Sportowej nie było problemów z krawężnikami i droga została utwardzona. Jeżeli chodzi o drogi to nam mówiono, że drogi zostaną oddane do gminy i gmina będzie o nie dbać. Z tego co słyszałam to będą je robić "do końca" jeżeli zabudowa na "osiedlu" będzie chyba w 90 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.08.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Do osob z dzialkami od AgroWestu w Dobrej. 1) Zalatwial ktos moze od nich projekt drog wewnetrznych ? W gminie sie dowiedzialem ,ze takowe posiadaja a jestem ciekaw jaka mam miec wysokosc drogi przed domem aby dobrze dopasowac schody, zjazd itp 2) Jak wyglada temat kraweznikow itp ? Bo u mnie glucho (wjazd od Wolczkowa). A na ich stronie widac zdjecia jakiegos osiedla gdzie klada a nie ma domow. Gdzie to ? Czy naciskacie aby zrobili te drogi "do konca" ? Fantom Agro West ma nową inwestycję przy ul. Granicznej w kierunku Lubieszyna po lewej stornie-mniej więcej w miejscu gdzie jest tablica oznaczająca koniec Dobrej. Podpięli wszystkie media i robią od razu drogę - wylewają ją z betonu. Działki ok 900-1000m2 po 200pln brutto za m2 - na razie jak powiedział pan...potem mają być w tej cenie ale netto...do sprzedania mają 98 działek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 13.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Do osob z dzialkami od AgroWestu w Dobrej. 1) Zalatwial ktos moze od nich projekt drog wewnetrznych ? W gminie sie dowiedzialem ,ze takowe posiadaja a jestem ciekaw jaka mam miec wysokosc drogi przed domem aby dobrze dopasowac schody, zjazd itp 2) Jak wyglada temat kraweznikow itp ? Bo u mnie glucho (wjazd od Wolczkowa). A na ich stronie widac zdjecia jakiegos osiedla gdzie klada a nie ma domow. Gdzie to ? Czy naciskacie aby zrobili te drogi "do konca" ? Fantom Agro West ma nową inwestycję przy ul. Granicznej w kierunku Lubieszyna po lewej stornie-mniej więcej w miejscu gdzie jest tablica oznaczająca koniec Dobrej. Podpięli wszystkie media i robią od razu drogę - wylewają ją z betonu. Działki ok 900-1000m2 po 200pln brutto za m2 - na razie jak powiedział pan...potem mają być w tej cenie ale netto...do sprzedania mają 98 działek. ... 97 zostało, bo kolega z pracy wlaśnie kupił jedną (200 zł), swoją drogą to chyba trochę drogo i tak , tylko dziwnie trochę bo prawie wszystkie mają 24 metry szerokości od drogi i nie jest tak prosto z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 13.08.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam, Pilnie szukam ekipy do zagospodarowania terenu wokol domu, czyli glownie wyrownanie terenu, oraz do polozenia kostki polbruk przy froncie domu. (Dom w Dolujach) bardzo prosze o namiary i orientacyjne ceny za takie uslugi. Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 13.08.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich serdecznie. Mam pytanie czy ktoś z Was budował swój domek z firmą Białowolski z Ustowa, jesli tak to co o nich sądzicie? quote] Firma Białowolski robiła mi wycenę fundamentów i wszystkich przyłączy zewnętrznych. Byli porównywalni z innymi większymi firmami świadczacymi usługi kompleksowe ala jak dla mnie stanowczo za drodzy. Aktualnie te wszystkie roboty mam pokończone i wyrobiłam się w ok. 75% ceny z oferty Białowolskiego. Ogólnie firma robi dobre wrażenie i słyszałam, że ma dobre opinie wsród inwestorów. W każdym razie kosztorys przygotowali bardzo szczegółowy. U mnie zrobili stan surowy i byc moze bedzie robil dalej. Nie mam zastrzezen. Cenowo rozsadnie. Bez klopotow. Szybko i sprawnie, czasem nawet za szybko . W trakcie budowy rozmawialeismy moze z 5 razy, nie bylo wiecej potrzeby. Sciany co do centymetra. Polecam. Jak juz jestem przy glosie to mam pare wycen, tak dla ogolnego wrazenia. Domek z poddaszem, 150 m2 uzytkowej. Elektryka 10.000 PLN (robocizna i materialy bez wlacznikow i gniazdek), hydraulika 9.000 robocizna, 18.000 materialy, okna, brama, zaluzje i silniki 35.000 PLN (3 szyby, 5 komor, kolor)...Czekam na okna, poczatkiem wrzesnia karuzela rusza na nowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 13.08.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam ponownie, A moze ktos poleci namiary obudowy kominkow? Styl klasyczny / elegancki.Zalezy mi na dobrej cenie (wiem ze to wzgledne, ale nie wiecej niz kilka tys..) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziutek78 14.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witamto mój pierwszy wpis na forum i na pewno nie ostatni.jestem na etapie ubiegania się o pozwolenie na budowę, a dokładniej rozbudowę, nadbudowę domu typu kostka.Czy ma ktoś namiary na solidną i niedrogą firmę z okolic wyspy Wolin, która nadbuduje dom w stan surowy otwarty. z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 14.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 witam to mój pierwszy wpis na forum i na pewno nie ostatni. jestem na etapie ubiegania się o pozwolenie na budowę, a dokładniej rozbudowę, nadbudowę domu typu kostka. Czy ma ktoś namiary na solidną i niedrogą firmę z okolic wyspy Wolin, która nadbuduje dom w stan surowy otwarty. z góry dziękuję za pomoc wysłałem wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 14.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich bardzo piątkowo:) Czy ktos z Was mógłby polecic dobrego kierownika budowy, w poniedziałek odbieram pozwolenie na budowe i chyba czas już zainteresować sie takową postacią. I jeszcze jedno prosze oświećcie mnie ile teraz kosztuje usługa kierowniak budowy w okolicach Szczecina. Z góry dziękuję i pozdrwaiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 14.08.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam ponownie, A moze ktos poleci namiary obudowy kominkow? Styl klasyczny / elegancki. Zalezy mi na dobrej cenie (wiem ze to wzgledne, ale nie wiecej niz kilka tys..) pozdrawiam Tylko nie bierz broń Boże firmy Termoinstal Bud II , naciągacze i niesolidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 14.08.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 w temacie ŚWIADECTWA ENERGETYCZNEGO wiadomu zupełnie nikomu niepotrzebny papier to wiemy wszyscy pytanie do tych co robili lub robią lub niedługo będą robić u kogo? i za ile? domek jednorodzinny bez funkcji usługowych i biurowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi78 14.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Jeżeli chodzi o świadectwa energetyczne to mój mąż robi. Za domek bierze od 500 pln, zależy od wielkości budynku i rodzaju instalacji (np. jeżeli jest klima w budynku to jest drożej) Kontakt [email protected] lub tel. 501-946-853Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 14.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam ponownie, A moze ktos poleci namiary obudowy kominkow? Styl klasyczny / elegancki. Zalezy mi na dobrej cenie (wiem ze to wzgledne, ale nie wiecej niz kilka tys..) pozdrawiam Tylko nie bierz broń Boże firmy Termoinstal Bud II , naciągacze i niesolidni. Kiedyś miałem wątpliwą okazję współpracować z nimi jako podwykonawca w zakresie montażu kominków z płaszczem wodnym i w tym okresie rzeczywiście mieli sporo reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 15.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam ponownie, A moze ktos poleci namiary obudowy kominkow? Styl klasyczny / elegancki. Zalezy mi na dobrej cenie (wiem ze to wzgledne, ale nie wiecej niz kilka tys..) pozdrawiam Tylko nie bierz broń Boże firmy Termoinstal Bud II , naciągacze i niesolidni. Kiedyś miałem wątpliwą okazję współpracować z nimi jako podwykonawca w zakresie montażu kominków z płaszczem wodnym i w tym okresie rzeczywiście mieli sporo reklamacji. Dziekuje serdecznie, nie-polecanie jest tak wazne jak polecanie Ale dalej chetnie uslysze kogo polecacie Anna Broc kogo w koncu wybraliscie? Mario, moze tez masz jakies kontakty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 15.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Witam ponownie, A moze ktos poleci namiary obudowy kominkow? Styl klasyczny / elegancki. Zalezy mi na dobrej cenie (wiem ze to wzgledne, ale nie wiecej niz kilka tys..) pozdrawiam Tylko nie bierz broń Boże firmy Termoinstal Bud II , naciągacze i niesolidni. Kiedyś miałem wątpliwą okazję współpracować z nimi jako podwykonawca w zakresie montażu kominków z płaszczem wodnym i w tym okresie rzeczywiście mieli sporo reklamacji. Dziekuje serdecznie, nie-polecanie jest tak wazne jak polecanie Ale dalej chetnie uslysze kogo polecacie Anna Broc kogo w koncu wybraliscie? Mario, moze tez masz jakies kontakty? Ja właściwie się zajmuję tylko kominkami z płaszczem wodnym tych z dgp się nie tykam tylko dlatego iż nie znam się na dgp i nie chcę zrobić krzywdy komuś z powodu nieznajomości tematu ale jeżeli komiek z płaszczem wodnym lub jedynie rekracyjny bez dgp i obudowa gotowiec jakich jest dużo w marketach to mogę się podjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natienka 15.08.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Czesc Mario, Kominek rekreacyjny (tak mi sie wydaje jeszcze sie upewnie!) ale obudowa planowana jest nie z supermarketu tylko na zamowienie... dziekuje tak czy inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WIESIOŁEK 17.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witajcie. Pilnie poszukuje sprawdzonej ekipy od elewacji. Musialam pozegnac sie ze swoja dotychczasowa. Mam juz zagruntowane sciany. Pozostalo rozlozyc puc.Prosze o pomoc. Z gory dziekujeK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotriwa 18.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jeśli kogoś interesuje budowa domu w konstrukcji drewnianej, pod klucz w trzy miesiące, proszę o kontakt. Mogę zaoferować całkiem atrakcyjną ofertę Również materiały SUBERITE. Sorki za prywatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 18.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witajcie. Pilnie poszukuje sprawdzonej ekipy od elewacji.[...] Z gory dziekuje K. Podczepiajac sie pod temat. Dostalem niedawno oferte na ocieplenie i elewacje: 160 PLN m2 za wszystko, welna mineralna 15 cm 20 PLN mb otokow wokol okien i drzwi I jak? Mi jeszcze troche brakuje do tego wiec za bardzo sie nie orientuje w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 18.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 A ja dostałem propozycję na wykonanie kostki brukowej za 28 pln/m2... Z kolei "kolega", którego dawno nie widziałem wycenił się "jak dla mnie" na 35pln/m2... Chyba wezmę tego nieznajomego... ale za to poleconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts