maksiu 01.04.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Sobie normalnie jaja robia z tymi podwyżkami.. to akurat chyba nie jest zart.. choc bardzo bym chcial zeby był... kolejne 12 gr na litrze to pospolite zlodziejstwo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szczecin HENRYK 01.04.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dzęki Teska za zaproszenie i powitanie na Forum. Zamierzam rozbudować swoją poniemiecką chałupę.Jestem obecnie na etapie pierwszego wbicia łopaty. W zeszłym roku prowadziłem budowę dużego (360 m kw) domu dla córki tak że mam jakieś doświadczenia. Poprzednia budowa została rozpoczęta w kwietniu a zakończona w listopadzie. Moja rozbudowa jest znacznie mniejsza więć mam nadzieję zakończyć ją do września. Rozbudowę poprowadzi ekipa ze Szczecina z którą budowałem w zeszłym roku. Ekipa ta zrobiła mi wszystko rozpoczynając od przyłączy (bez elektryki) a kończąc na dachu i osadzeniu drzwi wewnętrznych. Instalacje wewnętrzne (bez gazu) zrobiłem sam. Poprzedni budynek kosztował około 900 zł/m kw licząc z powierzchnią piwnic. W skład ceny wchodzą przyłącza, częściowe ogrodzenie działki, panele na podłodze jedna łazienka.Obecnie mam dobrego dostawcę bloczków fundamentowych (taniej niż w zeszłym roku), Szukam 150 m kw taniego stropu Teriwa lub Poroterm oraz suporeksu na ściany. Prawdopodobnie materiały te kupię u zeszłorocznego dostawcy.Zainteresowanym służe swoimi doświadczeniami i przemyśleniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.04.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Mam dosyć dowcipów prima aprilisowych, wrrrrrrrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.04.2004 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witajcie... Pies z kotem walczy dalej... Ręcznik nie pomógł..Ale konsekwentnie zaprzyjazniam ich... Witaj Henryku ja w maju zamierzam zagospodarowac poddasze,czy namiar na sprawdzonych dostawców materiałow mogę prosić?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.04.2004 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Coś zapracowane towarzystwo. U mnie też urwanie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 01.04.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 z ostatniej chwili w/g agencji PAP ".... prezydent A.Kwaśniewski zavetował ustawę o podatku VAT na materiały budowlane .... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.04.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Kto wie, czy od początku o to nie chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.04.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 To kiepski Zart!!http://www.mofnet.gov.pl/dokument.php?dzial=153&id=31679 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam, z kim się jeszcze nie witałam!!! Chciałam pochwalić publicznie Starostwo w Goleniowie, za miłą i szybką obsługę, szczególnie pana w wydziale komunikacji... Ach, jest super kiedy jest taka pogoda, wszyscy się do siebie uśmiechają, kobiety pięknieją na wiosnę, a mężczyźni mają niepokojące błyski w ślipiach... to tyle moich wiosennych dywagacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 01.04.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 z ostatniej chwili w/g agencji PAP ".... prezydent A.Kwaśniewski zavetował ustawę o podatku VAT na materiały budowlane .... " ... nie wiem tylko czy agencja PrimaAPrilis to jakaś rządowa agencja informacyjna, czy jaka ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.04.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Wociek - takie teksty to o zawałmoga przyprawić ! witam nowych i "starych" pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.04.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 cos mi dzisiaj poczucie humoru siadło- i to w taki dzień!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.04.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 ufff, ale z was gaduły, zostawić tylko na parę dni, a potem człek czyta i czyta pół dnia. więc witam wszystkich w słoneczny prima aprillis serdecznie witam nowych - Wiesia i Szczecin Heńka zaległe gratulacje za kolejną setkę postów dla Bodekku i Didi (również za udaną przeprowadzkę i pierwszy obiadek) Bikosa - mój pingwin doleciał lotem pikowym na 206 m i poprawił mi humor SP - szybko ci idzie z budowaniem, tak trzymać Lalka - całkiem fajny psio ci się przybłąkał i taki rasiowy jakiś Didi - przykro mi z tą TEPSĄ, ta moja kobitka też nie odbiera tel. Stasiek - prąd wg taryfy normalnej dopiero po odbiorze budynku a u mnie na budowie - w piątek wchodzą robić ogrzewanie podłogowe i montować piec. w przyłączach cisza, wszystkie ekipy (a było ich z 6-7 albo myślą - nie wiem o czym, albo już odpadły bo, chcą bajońskie sumy). odpadł wstępnie i pan kałuża (myślał 2 tyg. i nic za bardzo nie wymyślił). no to na razie tyle, pozdrawiam wszystkich, idę wklejać nowe zdjęcia do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.04.2004 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 czupurek - dzięki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.04.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Czupurek- chodzi o wode i kanalize zewnetrzna?? cz wewnatrz budynku?? jesli zewnatrz to moge polecic na priv!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.04.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Bikosa na zewnątrz. proszę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.04.2004 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 No pracusie, czas pakować tobołki i do domku, komu czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 01.04.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Wiesio! A skąd masz ten telefon?, bo ja obecnie na tym punkcie jestem przewrażliwiona!!! Didi Fizycznie to jeszcze telefonu nie mam, ale w ubiegłym roku wzdłuż granicy mojej działki ekipa z tpsa położyła kabel. Od fachowców od instalacji (a nie biurokratów) dowiedziałem się, że z technicznego punktu widzenia nie ma żadnych problemów żeby przyłączyć mi telefon. Muszę tylko postawić jakiś baraczek na działce żeby mi telefon nie zamókł. Mam nadzieję, że to prawda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 01.04.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam nowych i "starych"! Co za dzień! Wszyscy oszukują! Człowiek ślepo i bezgranicznie wierzy, co te usteczka szczebioczą, a zaraz potem fruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu i znowu nie wiadomo co jest! Jak tu być dobrym, tak jak zawsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.04.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 RomanW http://www.cignastu.com.pl/wysłałem również maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts