Joasia Jasia 03.04.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2003 Jasiu mówi że jeżeli pod parapetem jest kaloryfer to parapet powinien wystawać o 2-3-4 cm za kaloryfer. Chodzi o cyrkulację powietrza. A jak kaloryfera nie ma - to jak chcesz ale żeby ładnie było to wg mnie 5-7 ten Jasiu to mądrala... hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.04.2003 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Joasiu to co z ta sobota?m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.04.2003 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Wszytkim: dzień dobryMaksiu: Sobota - aktywna. Będziemy na pewno od 11. Chyba że będzie lało. Komóreczką rzuciłam na priva.Dzisiaj jadę po daglezje i modrzewie.Teska - oni mruczeli że w sobotę to nie zawsze są. Może Ci kupić coś jak tam będę ? Zakopcuję do jutra. Albo dam Ci. Stop. Dzwoniłam do lesnika w Tanowie - będą w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.04.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Joasia: komorka zapisana, prosze tylko abys upewnila sie co do gatunku tej daglezjipozdrawiamps.nie bedzie padalo w sobote, zobaczysz [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-04-04 09:41 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.04.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Właśnie się dowiedziałem przed chwilą telefonicznie że moja ekipa budowlana juz nie jest moja.... mówiąc krótka dali nogę, ale już sie umówiłem na jutro z innym gościem, zobacze odrazu co buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.04.2003 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Wiem ze zadaje infantylne pytanie, ale nie macie gdzis wzoru umowy z kierownikiem, na poniedzialek musze przygotowac, a ta umowa ktora byla kiedys w muratorze jest jak dla mnie bezuzytecznapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 04.04.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Maksiu - będziemy mieli naszą, jak się spotkamy to pogadamy. Teraz już wiemy co jest tak naprawdę w niej ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.04.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Zaprawy murarskie proponuję okraszać sowicie szuwaksami typu mrozoplast. Zobaczcie sami: http://www.wetterzentrale.de/pics/MS_Berlin_avn.html Zimno idzie Na budowie będziemy z przerwami od rana a w sposób bezustanny od 11. Przepraszamy - musimy kupić drzwi rano. Teska - mam dla Ciebie modrzewie - w szkółce wydano mi więcej. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.04.2003 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2003 Proszę mi się zaraz przyznać (bo tu lisia chatka!) kto zamawiał taką pogodę, jaka ma być w sobotę? Deszcz i wiatr?! Wprawdzie nie w takie "słońce" się pracowało, no ale już tego typu zamówienia, to zupełnie skracają dyganie na świeżym powietrzu i zmuszają do bibliotekarskiej pracy... Niech no ja tylko znajdę winowajcę! Pozdrawiam wszystkich, którzy nie wiedzą jaka będzie jutro pogoda i nieświadomi i pełni zapału udają się na swoje place zabaw Ja tam udaję, że nic nie wiem i upieram się przy świeżym powietrzu za wszelką cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2003 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Linka: milo mi było Cię poznać, Joasia: drzewka już sobie rosną Mam już nową ekipę, za ta sama cene co poprzednia, w poniedzialek podpisuje umowe, zeby mi znowu nie uciekli )) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Przyznać się !!! kto zamawiał ten śnieg??? niech no ja sie tylko dowiem... wyciągnę konsekwencje do trzeciego pokolenia wstecz włącznie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.04.2003 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 A u nos panocku - 3/4 krokwi siedzi na dochu. Siedmiu chłopa stawia. Śnig był - ale go ni ma, bo trza pracować Nasze modrzewie poczekają do jutra. Teska nie przyjechała po swoje - jak jutro nie będziesz - to je posadzę Wywiało z nas wszystko - teraz grzejemy się pod kocykiem - a górale szaleją. PS - A wiecie czemu górale bez obaw zostawili swoje kobiety w domu i nie boją się sąsiadów? Bo u nich wszyscy za robotą wyjechali i zostali tylko chore albo inwalidy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 05.04.2003 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Joasiu, jezeli potrzebujecie jeszcze dekarzy to zerknijcie na priva. Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2003 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Joasia: Teska sie chwalila ze jedzie poimprezowac, ale jutro juz ma wrocic, wiec pewnie odbierze, moje modrzewie juz rosna, a swoja droga to masz rekę, magiczna liczba 7 sztuk wróży powodzenie, a daglezji jest 51, tak wiec wisze ci jeszcze 40gr pozdrawiam rowniez z pod kocyka, akurat podlewalem drzewka jak zaczal padac snieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2003 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2003 Joasia Jasia jejku ja dopiero teraz wrociłam z poznania i bydgoszczy.....bylam na imprezce,a w piatek nie działal mi net...i nic nie wiedziałam o modrzewiach... Joasiu parapety robie z buku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.04.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Witam wszystkich w ten wietrzny niedzielny poranek... Joasia: macie juz cala konstrukcje dachu?? widząc tempo waszych gorali wcale bym sie nie zdziwił pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2003 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Maksiu i dodaj zimny a miała być wiosna.... a ja pod kołderką bo cos mnie chyba grypka łapie:sad: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2003 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 hmm...dzisiaj nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.04.2003 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2003 Zerkam co jakis czas na forum, bo pogoda za oknem nie nastraja optymistycznie.... i pomyslec ze mialem zaczynac w nadchodzacym tygodniu...pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-04-06 19:14 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2003 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 witajcie w nowym "zimowym" tygodniu....hihi moje uprawy to chyba już trafiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts