Didi 01.04.2004 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witajcie po meczącym dniu! Wiesio u mnie na wiosnę ubiegłego roku tez ciągneli światłowody, a dziś słyszę, że wszystkie skrzynki są już pełne i nie ma do czego zrobić przyłącza!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 01.04.2004 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witajcie po meczącym dniu! Wiesio u mnie na wiosnę ubiegłego roku tez ciągneli światłowody, a dziś słyszę, że wszystkie skrzynki są już pełne i nie ma do czego zrobić przyłącza!!!!!!!!!!!!!! Na mojej ulicy długości ponad 500m jest z 10 domów i zgodnie z nowym planem zagospodarowania niewiele ich przybędzie, więc myślę, że miejsca w skrzynkach dla mnie nie zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 01.04.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Wiesio to Ci bardzo zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 01.04.2004 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witaj Czupurku ano sie przybłąkał..ale każdy ma odmienne zdanie odnosnie jego rasowosci.. Nam to wsio radno Fajny piesio,oby był mądry i nie gryzł.. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.04.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 witam wszystkich.... ja tez nmiałam dzisiaj przeprawe z firmą pod nazwa tepsa Linka...powaznie...gadałam cała noc przez fonik...czasami trzeba komus tak zupełnie pomóc...tylko słuchajac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dobry wieczór Tesko, teraz rozumiem... myślałam, że z Ciebie taki Telefoniczny Nocny Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.04.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 To ja tajny nocny marek nie odzywam się ale czytam do 1am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Cześć TAJNA Bikosiu dzisiaj też tu nocujesz do 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.04.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Dzisiaj to nie wiem, ale zazwyczaj śledze Wasze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 No to dzisiaj zrobimy wyjątek i może zajmiemy się czymś pożytecznym? Na przykład pojściem spać? Co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.04.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Jeszcze chwile posiedzę. Potem pakowanie i do łóżeczka Kolorowych snów życzę nocnym i nie tylko markom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.04.2004 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Ja też jakoś tak z przyzwyczajenia jeszcze siedzę zawsze coś ciekawego zwróci moją uwagę... Dobrej Nocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 01.04.2004 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2004 Witam wieczorkiem! Dziewczyny spać już! Za głośno rozmawiacie! Jutro też jest dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.04.2004 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dzieńdoberek pracusie, dzisiaj piątek. Koniec z budzikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.04.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witam piątkowo bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.04.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dzień dobry wszystkim, Nie wiem czy to zmiana czasu czy wiosenne zmęczenie, ale cholernie nie chce mi się pracować. Urlopu szkoda, bo przyda się na późniejsze prace przy budowie a zdrowa jestem, jak byk Muszę chyba do psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.04.2004 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 witajcie ech a ja taka zakrecona ze myslałam czwartek dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 02.04.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Dzien Dobry Wszystkim Widze,ze wiosenka sie daje we znaki i wszyscy zakreceni Chmurki piękniutkie,słoneczko świeci ...do roooobotyyy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.04.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 witam wszystkich fajnie, że piątek i jeszcze wieczorkiem lecę na imprezkę życzę miłego dnia Józia - na forum jest specjalny kącik porad psychologa, zajrzyj może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.04.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 jak ktoś ma z was tel. do Didi to, proszę żeby ją powiadomić, aby do mnie zadzwoniła, bo coś jej na forum dzisiaj nie widać, a mam sprawędzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts