Teska 18.10.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jaki to jest mniej więcej koszt? Co do kosztu, odpowiedź bardzo trudna. Rozpiętość od 10.000 do 150.000 lub więcej. W zalezności ile m2 ogrodu i co w nim ma być. Temat rzeka. A tak przy okazji. Wyżej były posty na temat szkółek w okolicach Szczecina. Może ktoś podać dokładne namiary tych szkółek, ktoś tam już kupował? Ja bylem tydzien temu u Fisher'a w Sokolnikach, za Maszewem. Co do cen to sie nie wypowiem, bo sie nie znam, natomiast jestem pod wrazeniem samej szkolki. Jest tego hektary i warto zarezerwowac sobie kilka godzin na samo zwiedzanie. Znalazlem wszystkie rosliny, ktore planowalem i kilka, ktorych nie planowalem, ale mnie zachwycily. Niestety nie wszystko by sie zmiescilo do samochodu, a przyczepy nie moglem zabrac :/ Generalnie jest tam wszystko - od malych sadzonek do kilkumetrowych drzew (jesli kogos stac) - zarowno ozdobne jak i owocowe. Jedzie sie na pole wybiera, wykopuje. Przyczepa raczej obowiazkowa. Ich strona, to http://sfischer.pl/, jest tam nawet katalog roslin, ale jest bardzo okrojony w porownaniu do stanu faktycznego. ja kupowałam u nich większe drzewa i krzewy.Polecam!!! wszystko pieknie rosnie, nie trzeba roslin pchac do swojego auta- oni gratis przywożą pod wskazany adres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 19.10.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 19.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault Do tej pory robiłem renówkę u Acewicza, czy to on się zepsuł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigri 19.10.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault Do tej pory robiłem renówkę u Acewicza, czy to on się zepsuł ? Nie, mechanik u którego naprawialiśmy różne samochody przez lata jak mieszkaliśmy w Szczecinie, niestety zbyt wiele razy "nawalał" więc postanowiliśmy poszukać innego w okolicy nowego miejsca zamieszkania. Mogę prosić o namiary na Acewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 19.10.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Widze ze pojawil sie temat samochodow Poszukuje osoby-firmy, ktora wspawalaby wstawki w progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 19.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault Do tej pory robiłem renówkę u Acewicza, czy to on się zepsuł ? Nie, mechanik u którego naprawialiśmy różne samochody przez lata jak mieszkaliśmy w Szczecinie, niestety zbyt wiele razy "nawalał" więc postanowiliśmy poszukać innego w okolicy nowego miejsca zamieszkania. Mogę prosić o namiary na Acewicza Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam Oj dawno mnie nie bylo mam jeszcze do wykonczenia podasze . Chcialam sie zapytac bo piszecie ze ocieplenie + plyty + szcpachlowanie i gruntowanie to 45 -55 zl m a ile sie teraz cenia za samo polozenie plyty + szpachlowanie i malowanie Musze jeszcze zrobic podloge na legarach z desek moze wiecie ile teraz za robocizne i materialy . Bede wdzieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam,czy ktoś wie jak ustawić antenę sat dla Polsatu Cyfrowego w Dobrej?Zaznaczam, że jestem noga jeśli chodzi o azymuty, polaryzacje itp.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 20.10.2009 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, czy ktoś wie jak ustawić antenę sat dla Polsatu Cyfrowego w Dobrej? Zaznaczam, że jestem noga jeśli chodzi o azymuty, polaryzacje itp. Pozdrawiam Też ostatnio mialem ten problem, strasznie ciężko bez odp. przyrządu ustawić, ale się uparłem. Montowałem antenę na garażu i niezbyt wysoko, wtargałem mały tv i dekoder na dach i po mału ruszałem anteną aż znalazłem sygnał. Dobrze podpatrzyć u sąsiadow w którą stronę jest antena skierowana. Można zapłacić za montaż chyba ok. 100 zł i z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 20.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault też by mi się przydał... szczególnie elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniutka i Roofi 20.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam Oj dawno mnie nie bylo mam jeszcze do wykonczenia podasze . Chcialam sie zapytac bo piszecie ze ocieplenie + plyty + szcpachlowanie i gruntowanie to 45 -55 zl m a ile sie teraz cenia za samo polozenie plyty + szpachlowanie i malowanie Musze jeszcze zrobic podloge na legarach z desek moze wiecie ile teraz za robocizne i materialy . Bede wdzieczna My robiliśmy podłogi na legarach: nasze legary, deski i lakier robocizna ok. 55 zł ale były też oferty za 180!!!! Naszych wykonawców niestety nie polecę pewnie dlatego tacy tani byli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault Ula a z piastów może być??? ja jak miałam peugeota to jezdziłam do super mechanika,porzadny gosciu, nie zdziera i jest ok. naprawia francuzy...pracował kiedys w serwisie..ma wszelakie szkolenia itp. jak cos daj znac na pw, czy pasuje ten rejon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.10.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam, Trochę nie w temacie budowlanym, ale szukam sparawdzonego mechanika z okolic Dobej, Wołczkowa lub Bezrzecza. Nasz mechanik się niestety zepsuł jakościowo i poszukujemy nowego . Samochód Renault[/quote sorki powtórzyło dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.10.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Aniutka dzieki za odpowiedz Ponawiam pytanie ile teraz trzeba zaplacic za polozenie m plyty gipsowo kartonowej + szpachlowanie i jak wyceniane sa obrobki okien podaszowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 21.10.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Wszystkich. Zakończyliśmy właśnie etap wykańczania naszego domku więc teraz z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim potrzebującym naszą ekipę od wykończeniówki.Zakres prac począwszy od ścianek działowych, ocieplania poddasza przez centralne ogrzewanie, wszelkie sprawy hydrauliczne, gładzenie i szpachlowanie ścian, malowanie, kładzenie paneli, kafelkowanie (te zostało wykonane wręcz po mistrzowsku) wykonali również obudowę kominka. Wszystko fachowo i solidnie. Namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggys 21.10.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 ewamin - ja poproszę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baska358 21.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Wszystkich. Zakończyliśmy właśnie etap wykańczania naszego domku więc teraz z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim potrzebującym naszą ekipę od wykończeniówki.Zakres prac począwszy od ścianek działowych, ocieplania poddasza przez centralne ogrzewanie, wszelkie sprawy hydrauliczne, gładzenie i szpachlowanie ścian, malowanie, kładzenie paneli, kafelkowanie (te zostało wykonane wręcz po mistrzowsku) wykonali również obudowę kominka. Wszystko fachowo i solidnie. Namiary na priv Witam ! czy ja też moge prosic o namiary na ekipę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nima 22.10.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam Wszystkich. Zakończyliśmy właśnie etap wykańczania naszego domku więc teraz z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim potrzebującym naszą ekipę od wykończeniówki.Zakres prac począwszy od ścianek działowych, ocieplania poddasza przez centralne ogrzewanie, wszelkie sprawy hydrauliczne, gładzenie i szpachlowanie ścian, malowanie, kładzenie paneli, kafelkowanie (te zostało wykonane wręcz po mistrzowsku) wykonali również obudowę kominka. Wszystko fachowo i solidnie. Namiary na priv Witam ! czy ja też moge prosic o namiary na ekipę Pozdrawiam! Mnie interesruje ktos do wylewek !! i to juz nie przelewki musze kogos miec za jakies 3tyg-wiec bede wdzieczna za namiary !! A i mam jeszcze pytanie -gdzie sa jakies godne polecenia hurtownie z armatura lazienkowa a dokladnie kibelek,bidet,zetaw podtynkowy,zestaw prysznicowy. Przejrzalam wczoraj allegro i Geberit i Grohe-powala cenowo na kolana .Ale znalazlam cale zestawy firmy KOLO i CERSANIT za okolo 500-600zl caly zestaw (kibelwk ,stelaz,decha) .Niby znane firmy ale czy godne polecenia do zestawow postynkowych ??? ktos uzytkuje to prosze o opinie -dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inches 22.10.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam Wszystkich. Zakończyliśmy właśnie etap wykańczania naszego domku więc teraz z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim potrzebującym naszą ekipę od wykończeniówki.Zakres prac począwszy od ścianek działowych, ocieplania poddasza przez centralne ogrzewanie, wszelkie sprawy hydrauliczne, gładzenie i szpachlowanie ścian, malowanie, kładzenie paneli, kafelkowanie (te zostało wykonane wręcz po mistrzowsku) wykonali również obudowę kominka. Wszystko fachowo i solidnie. Namiary na priv Również poproszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 22.10.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nima Mnie interesruje ktos do wylewek !! i to juz nie przelewki musze kogos miec za jakies 3tyg-wiec bede wdzieczna za namiary !! A sprawdzałaś na liście? Jest tam kilku polecanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts