S.P. 02.04.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Józia mam dokładnie ten stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.04.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 CZeść wszystkim! S.P. i Józia - o jakie stany chodzi? U mnie ogólnie dobrze, ale czasem tak się wk... (sorki za wyrażanie, ale tylko to słowo oddaje właściwie mój stan), że bez kija nie podchodź. Do mojej córki uczepił się psychopata i grozi, że się zabije z miłości albo coś innego zrobi - i jeszcze mówi, że nikt nie wie, co się może zdarzyć. Teraz za to ja latam pomiędzy szkołą, pedagogiem i poradnią psychologiczną a ten uważa, że nic złego nie robi. A rodzicie też uważają, nie sprawa wyolbrzymiona. A moja córka to już patrzeć na niego nie może. I co powiecie na to? Za mało mam roboty i spraw do załatwienia, to jeszcze teraz to. I jeszcze na za tydzień muszę przygotować strój jaskólki dla młodszej do przedszkola. Zajoba można dostać! I jak tu się nie nudzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.04.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 uuuu Ivette ty to się maszszczerze współczujęale co nas nie zabije, to nas wzmocnitrzymam kciuki, za twoje zdrowie psychiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 02.04.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Ivette szczerze współczuje... A pomyślmy co z takiego psychola wyrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.04.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witajcie,ivette, trzymaj się dziewczyno. Qrczę, u nas to już tak jest, że dopóki się krew nie poleje, to nikt się nie przejmuje, a dopiero jak dojdzie do tragedii, to wszyscy załamują ręce i pytają "dlaczego?". Czy nie myślałaś o zawiadomieniu policji? W końcu mają wydział d/s nieletnich i policyjnych psychologów, którzy powinni mieć doświadczenie w takich sprawach. Może taka rozmowa trójstronna podziała, bo do tamtych rodziców chyba nie dociera, co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 02.04.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witam!IvettePsychopatę przydybać w ciemnej ulicy i pogrozić żeby się szczęśliwie dla siebie odkochał booo...... Jest takie jedno zdanie , ale niecenzuralne. Powinno poskutkować. I tatusia psychopaty tez uświadomić odpowiednio to może pomoże psychopacie zapomnieć. Zgłosić na Policję ( wprawdzie nic nie zrobią konkretnego , ale wywiad srodowiskowy zrobią i Tatuś z Mamusią sie wstydu trochę najedzą i synusiowi pomogą szybciej zapomnieć) Ogólnie chcodzi o to, żeby chłopczyk zapomniał. Uff ja bym takich...ech.To na tyle dewagacji na temat. Wyrazy wspólczucia w związku z taką chora sytuacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.04.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 O kurcze Ivette, to masz problem. Szkoda mi twojej córki, dziewczyna zaraz ma egzaminy i taki stres jej nie potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 02.04.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Masakra z ta przemocą ... U mnie w klatce zginął mężczyzna..Jedni mówią,ze sie zastrzelil.. inni,ze ktos mu pomogł.. Wszedzie sie ostatnio słyszy same złe wiadomosci oj ale smutno sie przed weekendem zrobiło.. Moze ktos zna jakis dobry dowcip?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.04.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Kochani - dzięki za wsparcie. Dodatkowo walczę o to, aby ten delikwent nie poszedł do liceum do tej samej klasy co moja córka! To już przechodzi ludzkie pojęcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.04.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 ivette - trzymam kciuki! nie daj się bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 02.04.2004 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Bodekku - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 02.04.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witajcie! ale miałam zabiegany dzień...no ale baaaardzo miły Ivette, mam nadzieję, że z przymrużeniem oka przeczytałaś co Mar35 nawypisywał, chyba muszę mu zmienić emblemat, bo wzbudził w Nim jakąś agresję ?! Najważniejsze, że zasygnalizowałaś problem wszędzie gdzie się dało... a teraz pozostaje pilnowanie córki... Wysłałabym ją na kurs pt. "Kobieta bezpieczna" sama na takim byłam i popieram takie akcje. Pozdrawiam i nie dajcie sie zastraszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.04.2004 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witajcie!Powiem tylko: miałam dzisiaj doła...nic nie poszło do przodu na budowie........a ja polałam łzy z niemocy i zmęczenia........może jitro bedzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.04.2004 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Didi, a co konkretnie nie poszło do przodu? Nie należy się męczyć, a na niemoc najlepsze Whisky z kolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 02.04.2004 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Lalkawedług życzenia: Kowalski postanowił zrobić w domu porządek. Wraca podpity i od progu wola:- Za trzy minuty widzę na stole obiad i pól litra!- Jak to?! - protestuje żona.- Co takiego?! - wtóruje teściowa.- A tak to! - replikuje Kowalski - Jestem panem tego domu, czy nie?Zjadł, wypił i mówi:- A teraz prześpię się z teściowa!- Jak to?! - krzyczy żona.- Tak to! On jest panem tego domu - zgadza się teściowa. Pasie Baca owce, przechodzi turysta.- Baco, co robicie?- Ano pase owce.- Baco, a jak Wam powiem ile macie owiec, to dacie mi jedną?- Ano dom, cymu ni.Turysta liczy i po kilku sekundach mówi:- 856.Baca mówi:- Zgadza sie!Turysta bierze jedną owce na ramiona i odchodzi. Baca woła turystę i mówi:- Jak Wom powim kim zeście som, to łoddocie mi owcę?!- Oddam!- Ano zeście som Unijnym Ekspertem od Spraw Rolnictwa.- Zgadza się, jak na to wpadliście?!!!- Ano bo zabraliście mi psa, a nie owcę! Przychodzi turysta do bacy.-Baco, macie coś do picia??-Moze drink "dwa, gura tsy"??-A co to jest??-Do wiadra wlemamy dwie gura tsy sklanecki rumu, piwka tes dwie gura tsy, wudy tys i... bimbetku tys dwie gura tsy.-I co??-I wtedy robis panocku kroków dwa gura tsy. Zapisują bacę do spółdzielni produkcyjnej.- Dacie krowę do spółdzielni?- Dom.- Dacie konia do spółdzielni?- Dom.- Dacie owce do spółdzielni?- Nie dom.- Dlaczego?- Bo mom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 02.04.2004 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2004 Witam wszystkich słuchajcie poszukuję dobrego i w miarę przystępnego cenowo stolarza Takiego, który się wywiązuje z terminu prac:) Pozdrowienia Buduję D12L Przytulny Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.04.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witajcie w sobote... podziwiam tempo w jakis pisze w naszej grupie.... ehhhhhh zebym i miał tyle czasu... no dobra juz nie marudze..milego weekendupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.04.2004 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Arthee mam pytanko o jakim symbolu dokładnie dom budujesz?Bo ja kończę D12BL wariant III! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Józia S nic nie poszło.....tarasy krzywe (kłaść kafli nie można) - dziś (chyba już przyjechali!) mają to poprawiać - garb im wyszedł na środku tarasu.......garderoba nie jest skończona, bo pan twierdził (w środę), że do świąt jest jeszcze 3 tygodnie.......zaczęłam sprzątć a tu wyszło, że jeszcze koło drzwi trzeba szpachlować .....no i głupiego robota z tym sprzątaniem!......a potem nie mogłam się dodzwonić aby na dziś zamówić beton na podsypkę pod polbruk....... Dziś MUSI być lepiej! Czego i Wam życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2004 Witam sobotnio z pracy Arthee - dzień dobry w grupie maksiu nie marudź - tylko pisz pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts