Teska 04.04.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 mam Muratorki do oddania....odbiór własny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.04.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Teska Czyli będzie pretekst, aby Ciebie odwiedzić Rozumiem, że kto pierwszy - ten lepszy? http://www.roki52.friko.pl/Gif/Transport/41.gif Przegram w wyścigach, bo czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.04.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 mam Muratorki do oddania....odbiór własny PIERWSZY! Teska! Biorę wszystko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.04.2004 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Byłam na zakupach...od razu słońce ładniej zaświeciło.....a kupiłam; żyrandole, lampki nocne, plafony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Roman W odbiorek w moim starym domku na Bukowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 04.04.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Dzieki za powitanie DIDI - buduję d12 w pierwszej wersji, jak kupowałem projekt była tylko jedna wersja , więc dokleiłem do domu garaż do ściany bocznej i pozmieniałem środek do własnych potrzeb. ROMAN W - Arthee to zdecydowanie on Powiedzcie że macie namiary na solidnego stolarza, ba ja mam same niedobre doświadczenia z bracią stolarską Buduje D12L Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.04.2004 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Arthee ja znajdziesz takie namairy to prosze tez chce a co ma ci zrobic stolarz? kuchnie, drzwi ??? ja mam ale firme na drzwi...na 100% nie moge polecic...bo sama nie wiem co tak naprawde soba reprezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.04.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! Szczególnie nowego sąsiada z Dobrek. niesety Arthee, też nie znam porządnego stolarza Byliśmy w Kołobrzegu i było superowo niestety powrót mało udany- okazało się, że od piątku nie działała lodówka i zamrażarka- część rzeczy do wyrzucenia, inna do natychmiastowego gotowania a sama sprawczyni do mycia. Spędziłam 3,5h przecudnej niedzieli na szorowaniu Sorki, ze tak nie na temat lae musiałam się wyżalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 04.04.2004 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Panie i Panowie, oto... Wiosna! http://republika.pl/nuages/images/wiosna1.jpg http://republika.pl/nuages/images/wiosna2.jpg Taka jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.04.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2004 Stasiek!!! parę dni temu na naszej działce znalazłam takie same żółte kwiatki... Takie "małe coś" a tak bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.04.2004 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Życzę Wszystkim miłego poniedziałku!. Proszę zacząć dzień uśmiechem! http://www.roki52.friko.pl/Gif/Buzki/64.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.04.2004 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 witam w poniedziałek ! już niedługo Święta bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.04.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam wraz ze słoneczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.04.2004 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 witam wszystkich w poniedziałek piątkową imprezę miałam udaną. ale nie polecam balowania przy kosztowaniu 10 gatunków wina, bo dzień następny może nie być miły budowa - ta moja budowa to @#%^&%*%E^, a ściślej przyłącza. po 2 tyg. myślenia , kolejny "fachowiec" się zgłosił i oświadczył, to co sama wiedziałam i mu komunikowałam - że, trzeba uaktualnić warunki i zmienić projekt, a najlepiej to, rozmawiać z gazownią, bo teraz to skrzynka na granicy, ble, ble, ble itd... o swojej robocie i kosztach nie powiedział nic. ot, specjalista ale jest i światełko w tunelu, prace z grzaniem rozpoczęte: przyjechał styropian systemowy (bardzo ładne rolki) i mam już zamontowaną szafkę pod rozdzielacze obwodów. Ivette - nie dzwoniłam bo i u mnie czasu nie było: 1. samochód pojechał z mężem do roboty, 2. ja, z braku lepszych zajęć, przespałam całe popołudnie (to chyba reakcja na stres tzn. "fachowców") ale myślę, że po świętach to, chętnie się wproszę i popatrzę na wylewki. no to, życzę miłego dnia wszystkim i postępów na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.04.2004 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 LINKANapisz coś o Stepnicy i szkółce - jakiś adres? namiar? jakie ceny? wybór?W jakich godzinach czynne?Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 witajcie wszyscy w poniedziałkowy ranek hmm...dla mnie to ostatni tydzien w mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.04.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Teska - ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Czupurek jak tez tak mysle....chociaz zaburza moja radosc brak gazu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witajcie w nowym tygodniu... no ładnie sie u was dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 LINKA Napisz coś o Stepnicy i szkółce - jakiś adres? namiar? jakie ceny? wybór? W jakich godzinach czynne? Joaśka Szkółka jest zaraz jak się wjeżdża do Stepnicy, po prawej stronie jest duży szyld - także trafisz bez problemów. Co do godzin otwarcia, to nawet nie patrzyłam.. ale my byliśmy w sobotę ok 12. Ceny wszystkich drzewek owocowych to 15 zł. Nam się spieszyło więc nie marudziliśmy. Są też krzewy owocowe po 5 zł. Drzewa ozdobne nas nie interesowały ale widzieliśmy szpaler tui 50cm. Jest parę szklarni, więc zależy kogo co interesuje. My głównie pojechaliśmy po drzewka owocowe. Pozdrawienia dla Ciebie Joasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts