czupurek 05.04.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Maksiu - u was? a ty to skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.04.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 U was.. to znaczy u tych ktorzy buduja, sadzą itd.. ja narazie podglądam sobie wszystko z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.04.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Linka - dzięki za pozdrowienia i szybką reakcję Chyba podjedziemy w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.04.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 do dzisiejszego wydania rzeczpospolitej dołączono płytę cd pt.: abc budowania. ładnie przygotowanaco dobrego dla tych co zamierzają dopiero budować: wzory wniosków urzedowych, etapy i prowadzenie budowy, ilustracja kosztów domu, prawo budowlane wraz ze zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.04.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Czupurku, w dzisiejszej Rzepie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 tak w poniedziałkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.04.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam, długo mnie nie było, ale jak zaglądałam to było pusto. Czy porobiliście już porządki świąteczne? Ja nie robię. Mieszkanie, które użytkuję jest już prawie nie moje, to niech nowy właściciel przyjdzie i posprząta. Dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.04.2004 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam wszystkich serdecznie, Józiu, miałam dzisiaj myć okna, ale wobec tej bździny za oknem, czuję się rozgrzeszona z lenistwa. Właśnie dzwoniłam do starostwa w sprawie pozwolenia na budowę. Pani (albo raczej Jaśnie Pani) stwierdziła uprzejmie, że właśnie zajrzała w moje dokumenty, po ponad dwóch tygodniach od złożenia . A nigdy do tej pory nie widziałam jej zapracowanej... Ale może to ja jestem nie z tej planety.... Jeszcze jedno pytanko: Na spotkaniu w Imoli wspomniano ekipę ze Złocieńca. Tylko - niestety - nie pamiętam, kto z Was się o nich ciepło wyrażał, albo Didi, albo grapuski, hmmm ... Byłabym wdzięczna za kontakt, bo poszukuję wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.04.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Maggie,Z własnego doświadczenia wiem, że jak się naprzykrza paniom z różnych urzędów (wystarczy telefonicznie), to sprawa pięć razy szybciej jest załatwiona. Dlatego z uporem maniaka dzwoń codziennie, pytaj, czy jutro będzie coś wiadomo, jutro dzwoń znowu, aż pani będzie miała cię serdecznie dosyć i załawwi twoją sprawę, żebyś jej nie zawracała d...Za każdym razem pytaj: a kiedy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.04.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam wszystkich serdecznie, Józiu, miałam dzisiaj myć okna, ale wobec tej bździny za oknem, czuję się rozgrzeszona z lenistwa. Bździna? Jakie ładne słowo, włączam do swojego słownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.04.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 w kwestii porządków świątecznych też mam luzik mieszkanko sprzedane, chatka jeszcze nie zrobiona, a u rodziny nie muszę wolność, wolność żądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.04.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 wolność, wolność żądzi fajnie, tylko nie przyzwyczajaj się za bardzo. Ja w ramach wolności upiekę rodzinie ciasto na święta (a co, też mi wolno)a potem ... zmuszę ich do zjedzenia. Może się nie pochorują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.04.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Ja dopiero co wróciłam z budowy...a może już z domu? bo dziś przywieźli meble.......ale jestem cholernie zmęczona. Tak naprawdę to już nie wiem gdzie mieszkam....od 8 do 19-20 jestem w domku (budowie), a wieczorem przychodzimy spać do mieszkania. Co do porządków światecznych - też nie robię, bo po prostu nie mam kiedy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 05.04.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 MAGGIE sorki ale my nie znamy zadnej ekipy godnej polecenia !!!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.04.2004 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 sorki ale my nie znamy zadnej ekipy godnej polecenia !!!! Pozdrowionka Ano, gdziesik mi tak dzwoniła ta ekipa, ale - no właśnie - gdzie? Słuchajcie, po południu oddzwoniła do mnie sama Pani Inspektor ze Starostwa, że już sobie obejrzała moje dokumenty i jak jej dostarczę jeszcze jeden świstek, to mogę jutro przyjechać po pozwolenie na budowę . HURRAAA!!! No to jadę jutro w teren, przy okazji polustruję trochę kandydatów na wykonawców. Proszę mi życzyć powodzenia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 05.04.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam Budujących Same brzydkie słowa przychodzą mi do głowy jak zaczynam myśleć o stolarzach. u mojego sąsiada stolarz ma już ... 10!!!! miesięcy poślizgu. Ja sam przy okazji remontu mieszkania w zeszłym roku przerobiłem 4 stolarzy od kuchni i wszyscy mieli jedną wadę. Żaden!!! nie mieścił się we wcześniej ustalonym terminie Teska - u mnie stolarz jest potrzebny do: schodów, podłóg, drzwi no i kuchnia. Trochę tego jest i nie chcę żeby jakiś majster opóznił zakończenie budowy. Wiem że większość już ten etap ma za sobą, ale do polecenia mam elektryka, naprawdę I liga, więc jak ktoś reflektuje to przekaże namiar na priv. A poza tym to fajnie że już jest wiosna Pozdrowienia dla wszystkich bliższych i dalszych sąsiadów Buduję D12L Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 05.04.2004 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dwa żarciki po północy: Po nocy poślubnej żona mówi: - Wiesz ... Jesteś kiepskim kochankiem.... Na to oburzony mąż: - Skąd możesz o to wiedzieć? Po 30 sekundach?! - Widzisz?! To fifka, która była pod twoją szafą! Kiedy ty skończysz z narkotykami ? - Jakie narkotyki! Uwierz mi od kiedy Ciebie poznałem zmieniłem się, zerwałem ze swoją przeszłoscią, jesteś jedyną którą kocham! - Synu! To ja - twój ojciec... Dobranoc i dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 05.04.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Witam wieczorkiem! Dla Nocnych Marków: Spokojnie x kilkanaście i gwarancja świeżego oddechu po powrocie do domu nad ranem z pracy. http://www.wronkro.enter.net.pl/Clip4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.04.2004 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2004 Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.04.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts