maksiu 06.04.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Również dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.04.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Również życzę dobrego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.04.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Maggie ja niestety miałam znaną już wokoło ekipę p. M z Myśliborza, której N I E P O L E C A M ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witajcie rankiem Artee - a stolarz od drzwi....mi je po prostu zabrał...ozywiscie na moje kategoryczne zadania...nio i nie mam drzwi od kuchni - termin 18 luty- nie skonczona do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.04.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam Budujących Same brzydkie słowa przychodzą mi do głowy jak zaczynam myśleć o stolarzach. u mojego sąsiada stolarz ma już ... 10!!!! miesięcy poślizgu. Ja sam przy okazji remontu mieszkania w zeszłym roku przerobiłem 4 stolarzy od kuchni i wszyscy mieli jedną wadę. Żaden!!! nie mieścił się we wcześniej ustalonym terminie Od razu przypomniała mi się bajka "Shrek". On tam zawołał do swoich prześladowców: "krowy doić". A wszystkim stolarzom: "trumny robić", bo do tego to się nikomu nie spieszy. Ciekawa jestem reakcji panów stolarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich!!! Mam coś dla Nocnych Marków i nie tylko (szczególnie dla tych, którzy wypróbowali serwowane powyżej drinki): http://www.alkomaty.biz/refleksomierz.html - tutaj sprawdzisz swój refleks http://www.alkomaty.biz/klucz.html - a tu sprawdzisz czy trafisz Proszę się pochwalić wynikami na refleks Pozdrowienia Linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 I jeszcze to: Wypełnij formularz i sprawdź jak szybko się upijasz, jak szybko upijają się inni, kiedy znów będziecie trzeźwi. ! ! ! PRZYJEMNEJ ZABAWY ! ! ! http://www.alkomaty.info/testery/wirtualny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.04.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Wynik refleksu: 0,359 s A na alkomacie ponad 0,2% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 06.04.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam wszystkich refleks O,265 i nic niżej. Muszę przestać pić Ale jestem alkocholikiem jawnym, jedni piją bo muszą , a ja piję bo lubię Alkomatu nawet nie włączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Józia i Mar - gratulacje! Ja nie mam się czym chwailć hihi... Ale to napewno wina laptopa... Wy macie normalne myszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.04.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Do banii ten releksomierz... kliknalem w momencie jak pojawial sie czerwony prostokąt i wyskoczyło .000 i napis że oszukuje... wrednota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 06.04.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Józia i Mar - gratulacje! Ja nie mam się czym chwailć hihi... Ale to napewno wina laptopa... Wy macie normalne myszki Bo my, Linka, jesteśmy prości budowlańcy. Laptopy posiada elita Ale za to wypić możemy hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Józia i elita (ale mi dosunęłaś) może wypić pamiętając o tym, że: Alkohol pity w miarę nie szkodzi nawet w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 http://obrazki.babiniec.pl/Powinszowania/fajerwerk.gif no to chyba się upiję z tego powodu jestem Stałym Bywalcem?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.04.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich!!! Mam coś dla Nocnych Marków i nie tylko (szczególnie dla tych, którzy wypróbowali serwowane powyżej drinki): http://www.alkomaty.biz/refleksomierz.html - tutaj sprawdzisz swój refleks Proszę się pochwalić wynikami na refleks Dobra rada! Nie jeździjcie przede mną swoimi samochodami! Przynajmniej dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.04.2004 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Linka.. gratulacje.. staly bywales to juz do czegoś zobowiązuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 06.04.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witaj Linka STAŁY BYWALCU! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Dziękuję pięknie za gratulacje!!! Maksiu, do czego to zobowiązuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.04.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Linka: :D do stałego bywania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 06.04.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witam wszystkich w ten deszczowy dzień! Roboty huk, czasu mało, szwagier przyjeżdża na święta - ja zastrajkowałam i wyjeżdżam do mamy. Ciągle liczę, na co nam wystarczy i kiedy kupić - a musi to nastąpić w tym miesiącu... A po cholerę te święta! Tylko utarganie, przerwa w robotach a czas goni.... Linka - gratulejszyn - STAŁY BYWALCU Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts