mar35 06.04.2004 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 O Linka Gratulacje za wynik. Muszę się podciągnąć , najwyżej zwolnią mnie z pracy Jeszcze raz gratuluje zacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.04.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Linka - gratulacje musisz teraz częściej bywać ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 O raju, jakie zobowiązanie.... no cóż, postaram się... i tak ostatnio przechodzę samą siebie hihi - stąd ten mój rekord... Dzięki Ivette, Bodekku, Mar i inni następni Miło mi, serio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 06.04.2004 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 ... Roboty huk, czasu mało, szwagier przyjeżdża na święta - ja ... A po cholerę te święta! Tylko utarganie, przerwa w robotach a czas goni.... Ludzie - trochę wolniej, zwolnijcie (-jmy), jakby nie święta, to byśmy nie rozpoznawali dni tygodnia, dni wolnych od roboczych, etc... Ale najważniejsze żebyśmy zdrowi byli - czego Wam i sobie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Witajcie..... lalalalal ale mam piękniasty blacik w kuchni...fotki załacze w dzienniku jak Maksiu pomoze salon kuchnia jadalnie i pokoje posprztane....zostaje garaz i pom gsp...ale tam to pracy na pare dni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Roman W wysłałam namiar na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 06.04.2004 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Dobry wieczór Bardzo ehh co za fatalna pogoda dzis byla, oby jutro byl lepszy dzien a ja znowu o stolarzach, hihi, chyba zalezli mi za skore, ale dzis pozytywniej mam 2 namiary. 1 na goscia od podlog i okien, a 2-gi od mebli. jak sie sprawdzą to ich normalnie zareklamuje, ale na razie sceptycyzm mi podpowiada ze moze byc roznie Ile Was kosztowała hydraulika? robocizna. Bo ja mam oferty w przedziale od 3000 do 6500 pln i zeby bylo smieszniej ten najtanszy ma najlepsze referencje Tez daliscie sie porwac VAT-owej goraczce? Bo ja zaczynam wariowac z tymi zakupami, masakra a po swietach hydraulika, posadzki i zaczynam trenowac stolarzy Pozdrowienia Buduje D12L Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.04.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Artee hmm...a ten stolarz od mebli to moze z Mierzyna? a masz stolarza od drzwi? ja mam namiar...ale tez nie wiem do konca jak beda wygladały drzwi przywiezione do domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 06.04.2004 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Teska - stolarz od mebli ze Szczecina a specjaliste od drzwi .... hmm jak bedziesz zadowolona to chetnie pogadam z tym stolarzem Pozdrowienia Buduje D12L Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 06.04.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2004 Dobry Wieczór!!!Tradycyjnie - kilka dowcipów, tym razem przed północą: O 3 w nocy mąż budzi żonę i podaje jej szklankę wody i 2 aspiryny.- Zwariowałeś, po co mnie budzisz? - pyta żona- Masz kochanie tabletki na ból głowy - odpowiada troskliwie mąż.- Przecież nic mnie nie boli idioto!- TU CIĘ MAM! Siedzi facet u kochanki. Późno trzeba wracać. Mówi do kochanki:- Daj trochę wódki, ochlapię się, to nie będzie czuła twoich perfum.Wchodzi do domu, a żona go po mordzie...- Za co?- Myślałeś, że jak się poperfumujesz to nie poczuję, że wódkę piłeś? Pewne małżeństwo zaprosiło na kolacje najlepszą przyjaciółkę żony. Kolacja udała się znakomicie, śmiali się i rozmawiali we trójkę do późna. Gdy przyjaciółka wychodziła gospodarz zaoferował, że ją odwiezie do domu.W samochodzie dalej rozmawiali i robiło się coraz milej. Gdy byli już na miejscu przyjaciółka zaprosiła go na lampkę wina. Wypili całe wino i koniec końców wylądowali w łóżku.O trzeciej nad ranem niewierny mąż mówi:- O rany! Muszę iść do domu! Żona mnie zabije!- Masz rację. Kiepska sytuacja - twoja żona to moja najlepsza przyjaciółka... Ale jak ty się jej wytłumaczysz?- Nie martw się, pożycz mi tylko trochę talku.- ?- O nic nie pytaj. Zobaczysz - będzie dobrze.Przyjeżdża po chwili do domu i drzwi otwiera mu wściekła żona.- Gdzie byłeś?!- Kochanie. Bardzo Cię przepraszam. Twoja przyjaciółka jest bardzo miła i bardzo atrakcyjna. Zdradziłem cię z nią. Przepraszam.Żona patrzy na niego i po chwili wykrzykuje:- Pokaż ręce!Ręce są całe w talku.- Nie kłam ŚWINIO! Znowu grałeś z kolegami w kręgle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.04.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Linka - dobre a poza tym dzień dobry wszystkim ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.04.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 witam wszystkich po krótkiej przerwieMaggi - trzymam kciuki za pozwolenieLinka - gratulacje wczoraj po przyjeździe z poznania ruszyłam na budowę i oczom nie wierzę:piec, zasobnik zamontowany, 3/4 podłogówki rozłożone, kurcze robota im się pali w rękach mówią, że do piątku będzie po sprawie.jejku ten ze struga jest niesamowity gościu, a jak pięknie te rureczki wyglądają! przyłącza, po wielu negocjacjach i castingach:- gazowe robi sąsiad za 2k- wod-kan robi mój majster, mój mąż i nadzór sąsiada. jak narazie ma to, kosztować 2,8kzaczynają w czwartekkurcze życie nabiera blasku pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.04.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! Kto z was może mi pomóc i wytłumaczyć o co chodzi z tą nową ustawą o Vat ale w kwestii leasingu? Kto z Was w tym siedzi?Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.04.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Witam, Didi - do 14.05 trzeba zarejestrować wszystkie umowy najmu, leasingu i dzierżawy na używanie samochodów ciężarowych z kratką (takich które wg. nowej ustawy nie będą spełaniały definicji ciężarowych). Umożliwi to odliczanie vatu od faktur na te umowy. cytat z gazety prawnej... Wzór ten, zwany „wzorem Lisaka” (od nazwiska posła UP – projektodawcy tego rozwiązania), przedstawia się następująco: DŁ = 357 kg + n × 68 kg DŁ oznacza tu dopuszczalną ładowność, zaś n – liczbę miejsc (siedzeń) łącznie z miejscem dla kierowcy. Jak nietrudno obliczyć, przy określonej liczbie miejsc w samochodzie dolna granica nośności umożliwiająca odliczenia VAT będzie następująca: – dla 2 osób 493 kg; – dla 3 osób 561 kg; – dla 4 osób 629 kg; – dla 5 osób 697 kg itd. Od razu mówię że to nie ja wymyśliłam więc proszę słać uwagi do tfu..rców ustawy Pozdrowienia dla wszystkich i mimo wszystko miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.04.2004 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Hmmm a mi sie wydawalo ze ja mam zakręcony zawod.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.04.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Księgowa, czy to znaczy, że jeśli w moim samochodzie jest 5 miejsc a dopuszczalna ładowność to 574, a według normy 697 to muszę brać umowę i iść do US, bo mam mniej?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.04.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim! Chandra mnie dopadła... Dzisiaj idziemy z córką na rozmowę do pedagoga - a rodzice chłopaka wczoraj przedstawili zaświadczenie od psychiatry i teraz to on jest ten biedny, delikatny... kur...jego mać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.04.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Arthee - witaj! Mam dobrego gościa od posadzek z miksokreta - jak chcesz to podam namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.04.2004 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Niestety tak... a co jeszcze niefajniej to paliwo na te samochody nie będzie podlegało odliczeniom Maksiu - przy takich zmianach zastanawiam się czy nie zmienić zawodu np. na dekoratora wnętrz - dużo przyjemniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 witajcie wszyscy..... Ivette nie daj sie stłamsić takim naprawde wariatom...i wiesz tak naprawde to syna szkoda ze ma takich k....mać rodziców...wiesz o czym pisze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts