RomanW 07.04.2004 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Teska!!! Jak Roman rezygnuje, to pamiętaj że ja też byłam chętna!!! Tak jak mówiłam - kto pierwszy ten lepszy, no jak Roman robimy wyścigi? Linka! Teska! Witam Drogie Panie! Jakie wyścigi! Jakie wyścigi! Zapracowanego chłopa nie widziałyście? Powiedział, że bierze wszystko to bierze. P.S. Linka - podzielę się b. chętnie muratorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Roman to odezwij sie bo ja juz niedługo sie wyprowadzam i nie chce ich "ciągac" za soba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YaGi 07.04.2004 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 YaGi witaj...a cos o tym gdzie budujesz moze cio? ja mam namiar ale na Viessmanna i buderusa, wiec jak cos to daj znac. Buduje się w Łaniewie koło Goleniowa (chyba już się gdzieś przedstawiałem na forum a jak nie to niniejszym czynię ). Aktualnie mam wylane ławy fundamentowe i czekam na kredyt. Z ławami to miałem niezłe przeboje bo się okazało że akurat w miejscu gdzie stawiam dom trafiło się 2,3 metra ziemi organicznej. Więc trzeba było wymienić grunt pod chatą (ok 40 ciężarówek piachu). Dla śmiechu powiem że jakbym przesuną chatę o 15 - 20 metrów to humusu na 30 cm jest. Niestety nie dało się przesunąć. Jako bonus w tym całym temacie woda gruntową mam dosyć wysoko, więć w pierwszej fazie miałem basen , z którego na bieżąco wypompowywało się wodę i sypało piasek. Ale suma sumarum nie wyszło tak źle - mam trzy góry ziemi (porządnego torfiku) do niwelacji terenu (tak to bym musiał kupować). A groziło mi lanie płyty fundametowej a tam od cholery stali trzeba, która z dnia na dzień drożeje. Tak więc taka przestroga, że jak ktoś będzie stawiał domek to niech dokładnie w miejscu gdzie bedzie go stawiał sprawdzi grunt a nie tak na oko gdzieś na swojej działce albo co usłyszy od sąsiada . Wracając do kotłów, każdy namiar się przyda. Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 YaGi zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.04.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Linka ale znowu zasnął Malinke....... tez wywiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.04.2004 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Roman hmm odsłuchałam wiadomosc...ja nie miałam fonu przy sobie.Ok czekam Linka podam swoj nr gg hmm ale to ten sam cały czas niestety gg mi nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.04.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Teska, ja mam Twój numer GG. Odezwę się, jak się zaświecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 07.04.2004 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 No dzis bylo lepiej zamowilem glazurę i terakotę, biały montaż i zdążę z 7% Vatem. A jeśli chodzi o nową ustawę o VAT, to szkoda gadać, bo już niedługo możliwość zarobienia jakichkolwiek pieniędzy będzie niemożliwa i tak wszystko trzeba będzie oddać Państwu , dorzucą nam jeszcze pare nowych podatków i będzie cudnie. ivette - śliczne dzięki ale tą część roboty mam już uzgodnioną z ekipą która mi surowy stawiała Didi - jaki masz patent na paliwo? Pozdrowienia Buduje D12L Dobra k/Szczecina Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.04.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Teska! Linka! Chwilkę człowieka nie ma i już krytykują! Nie zawsze można świadczyć dobro całemu światu, ale całemu światu można okazywać dobroć. Charles Rollin i ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.04.2004 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Jeszcze jedno... 13 postów temu, stuknęła Tobie stówka na forum.Stałeś się Forumowiczem! Trzeba za to wypić!http://www.gify.3d.pl/images/zywnosc/napoje/bottle_cork_pop_md_wht.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.04.2004 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2004 Jeszcze jedno... 13 postów temu, stuknęła Tobie stówka na forum. Stałeś się Forumowiczem! Trzeba za to wypić! http://www.gify.3d.pl/images/zywnosc/napoje/bottle_cork_pop_md_wht.gif Co zatem pijemy? Jakieś reńskie półsłodkie? Kelner! .................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2004 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witajcie czwartkowo.... a wiecie że mamy jeszcze jednego kolegę który się ukrywa... Ryszard1... ujawnij się na łamach naszej grupy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 witam wszystkich cieplutko.u mnie dzisiaj rycie ziemi pod przyłącza. majstry ustaliły wstępnie, że koparka może pracować nawet 8 godz. (60zł /h)! niby co ma przez tyle czasu robić? nie było wyjścia na 8.00 na budowę jedzie mama, pilnować tej koparki, żeby nie orała i u sąsiadów. zostało mi 100 podstawowych dachówek euronitu ceglastego. może ktoś reflektuje? cenę ustalimy niżej niż w hurtowni tym czasem miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dzień Dobry! Jaka młoda godzina, Linka - co Ty tu robisz o tej porze? MAKSIU - ukrywający Ryszard1? Pewnie bardzo nieśmiały...stąd to ukrywanie. Dowcipy na początek dnia: Facet chodzi cały czas nerwowo po domu. Od ściany do ściany. Żona nie wytrzymuje i w końcu zadaje konkretne, długie pytanie: - Co jest?! Mąż na to z ogniem w oczach: - Mam ochotę na seks! Żona chcąc pomóc mężowi: - No to chodź! - No to chodzę! Poranek w alpejskim kurorcie. Na taras wychodzi Anglik i woła: - How wonderful! Wychodzi Niemiec i wzdycha: - Das ist wunderbar! Wychodzi Rosjanin i dziwuje się: - Kak priekrasna! Wychodzi Polak i stwierdza: - O k....wa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.04.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witam i o zdrówko pytam? Na nic nie mam czasu, w tym roku to nawet kartek nie wysłałam na święta....trudno w końcu dom wykańczam ....i siebie trochę też (ręce pokaleczone, plecy bolą!). Arthee - patent jest prosty - posiadam też inny duży samochód i na niego będę brała wszystkie faktury!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.04.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Dzień dobry ! Didi - trzymamy kciuki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 witajcie w piekny poranek Linka ...nie mam Twojego gg Didi.... u mnie jutro zwoza graty ostatnie swieta w starym mieszkanku...a we wtorek juz na stałe : Dołuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts