Linka 08.04.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Teska - już to naprawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.04.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witajcie! No, to świeżutkie, piękniutkie pozwolenie na budowę mam w garści, już prawie mogę budować . Widać trzymanie kciuków pomogło. Pani w starostwie ostro się wzięła do roboty, prawie jej nie było widać zza stosu dokumentów, jak ją we wtorek nawiedziłam. A jak już się ruszyłam te 100km do Choszczna, to zrobiłam rekonesans wśród tamtejszych wykonawców. No, cóż zobaczymy, jak się określą cenowo. Niestety wyboru wielkiego nie ma, trzy ekipy, bo pozostali to ponoć lewusy. A przecież takie bezrobocie, szczególnie na tamtych terenach! Linka: Dołączam się do gratulacji za 3 setki, Stała Bywalczynio! Lecę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 ....widac cała nasza grupa wsciekle paracuje... to sie pracusie porobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witaj Maggie! Dziękuję za gratulacje. Teska - ja też spadam popracować! Miłego Dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 ja tez .....musze konczyc pakowanko..jutro godzina "0" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 ja jestem, ale trochę pracuję, no i wklejałam kolejne zdjęcia do albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.04.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Maggie ! Gratulacje ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Oczywiście GRATULACJE Maggie - ale ze mnie gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Maggie: super.. daj cynk jak zaczniesz budować to cię odwiedze.. w końcu mam blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.04.2004 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Hej, pracusie, już tylko trzy godzinki dzisiaj, a jutro - u mnie miłościwie przerwa świąteczna. Teska: Jak Ci przed przeprowadzką - tylko wesoło, czy trochę smutno, że już pewien etap za Tobą? czupurek: Już lecę oglądać twoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.04.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka i bodekku, dziękuję. Dobry początek już jest, a dalej też się będę starać! Maksiu, zapraszam serdecznie. Pewnie na dobre ruszymy w maju, bo jeszcze mnie 9.05. czeka komunia syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 jejku dostałam wieści z budowy - bardzo budujące zresztą ekipa 4 ludków robi ogrzewanie (2 kończy kłaść rurki, 2 grzebie przy piecu) i mówią, że dzisiaj koniec no i przyłącza też się robią. kopara wykopała już pod wod-kan, w czasie przestoju podrównała teren i bierze się teraz do gazowego. mówią, że dzisiaj w domku popłynie woda juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.04.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Czupurek, ale tempo! Woda na lany poniedziałek będzie jak znalazł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 u mnie to, tak dziwnie od samego początkualbo się ślimaczy miesiącami (uzgodnienia, castingi etc)albo pędzi tak, że ja nie nadążam woda na lany poniedziałek? i to jest myślzawiozę rodzinkę na budowę i pod kranik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.04.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! U mnie zamiast budowy, to ciągle sprawa z chłopczykiem na tapecie......Dzisiaj się dowiedziałam, że bez prokuratury się nie obejdzie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witaj Ivette! Czy to znaczy, że składasz wniosek do prokuratury, na tego łobuza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivette: ciezka sprawa... wierze ze uda sie wszystko doprowadzic do pomyslnego konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.04.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 pewnie, że się udapodołałaś z budową, dasz sobie i radę z kretynem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.04.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka, Maksiu, Czupurek - niestety, tak. Musze złożyć doniesienie do prokuratury, bo pani psycholog dzisiaj po przeczytaniu jego sms-ów do mojej córki uznała, że ma odchyły psychiczne i bez prokuratora ani rusz. Tym bardziej, że rodzice uważają, że nie ma żadnego problemu - przecież chłopiec się dobrze uczy... Że też się nie boją, że im w nocy łby poobcina... Żałosna sprawa - oni coś ukrywają i chcą sprawę rozmyć naskakując na wszystkich naookoło.... Nie ma w ogóle z kim gadać... A moja Joasia w ciągłym stresie i ja też mam problemy ze spaniem....Ciągle myślę, gdzie iść, co robić.... Cholera jasna by to strzeliła!!! A ja naiwna myślałam, że matka z nim porozmawia i będzie po sprawie... A rodzice nawet z nim o tej sprawie nie rozmawiali.... Żygać się chce!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivette, złóż więc doniesienie do prokuratury, a kopię z pieczątką wyślij na adres rodziców. Sąd zanim zrobi coś w tym kierunku, to moze potrwać, a tak będą już wiedzieli że to nie przelewki. Wcale się nie dziwię, ze nie możesz spać, dziecko tez pewnie wystraszone. Kurde, dorwałabym takiego drania i sama bym z nim zrobiła porządek... (a psioczyłam na Mar35, że taki agresywny ) Gdybyś potrzebowała jakielkolwiek pomocy w tym temacie, to służę radą i nie tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts