maksiu 07.04.2003 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Witaj wszystkich z zasnierzonego Stargardu...mam nadzieje ze niedlugo diabli wezma ten snieg.. wszak pora zaczyna budowe...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2003 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 a sypie coraz bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 07.04.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Dla zmartwionych pogodą - nieciekawych wieści ciąg dalszy - "nie naprawią jej" aż do świąt. Witam wszystkich - wszystkiego się odechciewa prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.04.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Melduję się porannie zimowo. Teska - dzięki za namiary na dekarzy i tynkarza. Mamy już górali do dachu. Ale dzisiaj chyba robić nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.04.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Wg.: http://www.wetterzentrale.de/pics/MS_Berlin_avn.html najgorzej ma być w środa-czwartek, a potem w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Joasia moi tynkarze sa ok...ale teraz maja prace u mnie koncza w srode pozniej robia u mojej sasiadki i u mnie ostatnia szlichte i osadzaja parapety cos koło 5 tyg maja zajete:sad:aha...robicie gipsówki...oni u mnie chcieli robic za 18 zł na gotowo:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 07.04.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 ... a ja w sobotę posadziłem "wierzbę energetyczną"... teraz to już chyba bedzie "wierzba pożalsięboże"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.04.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Na razie gadaliśmy z "Twoimi" - tynkarz zaśpiewał 17,- za m2 Sprawia dobre wrażenie i cena nie jest wygórowana, ale wiemy, że papraki (co to tylko ceną przyciągają ) Ocieplacze też są OK i też podali cene "poprawną" (20,- zł za metr) i jak w poprzednim przypadku jeszcze podrążymy temat (tym bardzej, że do ocieplania zostało nam parę miesięcy). Teraz dziubie wylewki. Już wiem co to jest miksokret i jak to działa - teraz do uzgodnienia pozostaje kwestia ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 Jasiu robicie gipsowe?? bardzo polecam tradycyjne tynki..moi tynkarze przerwali prace bo w nocy woda pozamarzała...wiec poczekamy na lepsza pogode w nocy:smile: Ekipa robi tez ocieplenia i podbitki ( podbitki nawet lepiej niz ci ocieplacze ) ugadałam z nimi podbitke plus ocieplenie całosc prac na 4100 zł ( robocizna) robią dobrze. podbitka 1200 zł a reszta to za ocieplenie wychodzi 18 zł/m.. Masz do wylewek ? ja mam za 10 zł/m robocizny..czy macie cos tanszego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2003 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 u mnie podbitka to demontaz montaz rynien,zrobienie rusztu drewnianego itp..i wykonanie jest ok widziałam..podbitke robi ciesla:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2003 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2003 w watku prawo i pieniądze jest informacja o kierownikach budowy..i stronka netowa gdzie mozna sprawdzic czy kierownik nalezy do izby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.04.2003 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Witam wszystkich z rana, kiepsko sie dzis czuje... wlasciwie to do wczoraj, kaszle, smarkam, i ogolnie kiepsko..a co do kierownika, to moj nalezy... odrazu go sprawdzilemmilego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2003 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 ech...poczułam sie zle ,jak zobaczyłam za oknem padający śnieg...ciekawe kiedy skoncza u mnie te tynki....:sad:i kiedy bedzie wiosna!!!!!!!! Witam wszystkich w ten wiosenno - zimowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 08.04.2003 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Dzień doberek! Jasiu dzisiaj oberwał śnieżną pigułą - oddał... Żadnych myśli budowlanych... w głowie pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2003 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 a ja dzisiaj wyczaiłam..tuje wysokosci okolo 40 cm..takie do zywoplotow, mozna przycinac..po 2 zł od sztuki...takie wykopane, nie w donicach..zamowic trzeba pow 100 zeby taka cena była..to duzo czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 08.04.2003 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 podnosimy się na forum... grupa ucichła.Pozdrowienia - od czwartku - murowana pogoda!A posadzkarz chce 25 za m2 podłogi - bez styropianu, z własnym 33.Teska - tuje łykaj:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2003 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Witaj z rana w srode... gardziolko sie leczy... przybyly nowe pieczatki i no i nadeszlo wreszcie to BARDZO wazne pismo z wodociagow z Goleniowapozdrawiam zyczac milego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Jasiu...to mnie pocieszyłeś z tą poprawą pogody... a mam posadzkarza po 10 zł ( robocizna) Milego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 hmm...nasza grupa zapadła w sen zimowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2003 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Teska: niekoniecznie... poprostu pogoda tak ze sie zyc odechciewa.. ale grunt to do przodu... dzis zalatwilem przylacze energetyczne, za 2 tygodnie bede mial juz swoj prad, niezly termin, co?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts