forum_user 08.04.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka - dzięki! Dobry pomysł z tą kopią do rodziców. Właśnie jednak dowiedziałam się od znajomego prokuratora, że muszę iść od razu do sądu rodzinnego i rozmawiać z sędzią. Waham się, czy iść jutro, czy po świętach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Idź jutro, po co zwlekać, żeby potem żałować? Mam jeszcze jeden dobry pomysł, zgłoś też dzielnicowemu w miejscu zamieszkania chłopaka. Jego obowiązekiem jest porozmawiać o pogróżkach z tym chłopakiem i rodzicami. Po to są tacy dzielnicowi Pozdrawiam i daj znać, co załatwisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.04.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka - superpomysł! Lecę jutro! Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 08.04.2004 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Droga grupo szczecinska Chcialabym Wam zlozyc serdeczne zyczenia spokojnych i radosnych swiat Wielkanocnych w rodzinnej atmosferze oraz spelnienia marzen Szczegolnie goraco pozdrawiam S.P. , Teske - gratuluje przeprowadzki (trzymam kciuki ) i Ivette - trzymaj sie kobitko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Ivette - cieszę się że mogłam pomóc, choć w taki sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.04.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Kochani - jutro niestety wzywa mnie beton i pewno nie siądę na sieć więc już dziś życzę Wam Zdrowych, Spokojnych i Wesołych Świąt. Nie objedzcie się zanadto i nie utopcie w Lany Poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Mbz zaraz wpadam do was dzięki Krzys ...miło Ciebie widziec w naszych progach Słuchajta: wszystko przygotowane do przeprowadzki...teraz pije drineczka...na trzezwo sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.04.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Teska - powodzenia! Tylko nie za dużo tych drinków bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Teska - napracowałaś się co? Gnaty bolą? Wiem coś o tym Jakiego drinka sączysz? Może i ja sobie zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka..... ja padam na pysk łapki wyciągneły mi sie do ziemi... wiec wyobraz sobie jak moge wygladac...jutro dalszy etap... absolut z sokiem pomaranczowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 bodekku a dzieki bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Tesko - absolut currant z sokiem porzeczkowym i lodem - rewelka, to mój następny ulubiony drink Spróbuj następnym razem tego A na zmęczenie polecam masażyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka nio masazyk to fajna sprawa....ale kto ma mi go zrobic???? jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 No cóż, ja gdy jestem sama wskakuję do wanny z hydromasażem.. może kup sobie matę do wanny robiącą takie same bąbelki?Do innych masaży broń boże nie namawiam hihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.04.2004 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Linka eeee takiego masazyka to nie chce hihih wiesz o jakm myśle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.04.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witam wszystkich serdecznie! Ufff! Dzięki szczodrobliwości przemiłej Teski i pomocy Juniora przytachałem do domu ze 20 kg muratorków, ładnych domów i innych. Ale mam materiałów do czytania! Teska! jeszcze raz bardzo dziękuję! Dziewczyny dołączam do Was! Dobry drink nie jest zły! Linka ma świetny gust - jej absolut currant z sokiem porzeczkowym i lodem jest rzeczywiście rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 08.04.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 http://www.gify.amor.pl/napoje/napoje17.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.04.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Witam wszystkich serdecznie! Ufff! Dzięki szczodrobliwości przemiłej Teski i pomocy Juniora przytachałem do domu ze 20 kg muratorków, ładnych domów i innych. Ale mam materiałów do czytania! Teska! jeszcze raz bardzo dziekuję! Dziewczyny dołączam do Was! Dobry drink nie jest zły! Linka ma świetny gust - jej absolut currant z sokiem porzeczkowym i lodem jest rzeczywiście rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2004 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witajcie ja tak bladzienkim switem, bo dzisiaj przewoza mi hihihi dorbek zyciowy jestem w stresiku lekkim... boje sie ze cos pojdzie nie tak... Roman W - tylko nie zaczytaj się w Swieta bo bede miała wyrzuty Acha jakos nie mogłam wejsc na nasza grupę...ani sie zalogowac ciekawa jestesm czy to przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.04.2004 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 witam wszystkich w ostatnim dniu przed labą ja ponoć pracować będę krócej, bo niby kobitki porządki, zakupy, etc no to, pójdę z kobitkami, a co! kto mnie sprawdzi, że ja nie będę sprzątać i gotować? jejku do późnego wieczora szalałam wczoraj na budowie. podziwiając ogrzewanko, piecyk no i moje piękniste media. działkę mam znowu przeoraną, ze ho, ho, a ile gliny na wierzchu - zapraszam po świętach na warsztaty garncarskie. Teska - trzymam kciuki za przeprowadzkę. wszystkim życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts