maksiu 09.04.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witajcie.. no generalnie coś sie pokrzaczyło z forum, ale dla dla chcego nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.04.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 dzień dobry piątkowo ! pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.04.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich i życzę: Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody, dużo jajek kolorowych, Świąt Wesołych, no i zdrowych. http://www.roki52.friko.pl/Gif/Wielkanoc/39.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 09.04.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Wszystkim życzę niezapomnianych chwil z najbliższymi i nieważne ile by niebyło potraw.. to aby atmosfera spożywania święconki była w miłości, przyjaźni i pokoju z tymi których kochamy i aby taki nastrój dotrwał do następnych świąt!!! Czego wam z całego serca życzy emems z mężem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.04.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niech śmieją się pisanki,uśmiechają się baranki,mokry Dyngus zrasza skronie,dużo szczęścia leje w dłonie tego życzę Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.04.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Chryste Panie! Aleście się napisali.... To ja zbiorczo.: Mam namiary na górali - bo te co miałam to nieaktualne - komórki im pokradli w pociągu... Numery mam w domu. To zainteresowai - proszę wieczorkiem dzwonić do mnie - podam... jeżeli jeszcze potrzebne. Ivetka - jak chcesz to ja mam faceta w kryminalce - podam Ci telefon - pogadasz sobie z nim. Powiesz o co chodzi - i on Cię pokieruje. Aż żal że takie sk....syństwo chodzi po ziemi. DO WSZYSTKICH: rodzinnych, zdrowych, radosnych Świąt - wypocznijcie dobrze - potem już żadnych świąt - tylko budowanie Joaśka i Jasiu i dzieciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.04.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Kiedy Wielka Noc nastanie,dużo szczęścia i radości,które niechaj zawsze gościw dobrym sercu, jasnej duszyi niech wszystkie żale głuszy.Nie mam daru do pisania,a tym bardziej do składaniażyczeń miłych i serdecznych,a do tego pożytecznych,tak więc teraz tutaj stądŻYCZĘ CI WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 No i zaczyna sie robic u nas na grupie to samo co w KK... no to sprobuje odblokowac grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.04.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Niech zajączek szczodry będziei z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie,a w Dyngusa woda wszędzie. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i wesołego śmigusa dyngusa życzy Maksiu z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 09.04.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 A teraz życzenia dla Was i rodzinki:Niech Wam będzie rodzinnie i miło. Pojedzcie, popijcie, pośmiejcie się.Ustrojcie dom wiosennie.Spacerujcie dużo - to zdrowe.Obswerwujcie przyrodę - właśnie budzi się do życia.Oddychajcie głęboko - cóż za wentylacja płuc.Jeżeli macie psa czy kota - popatrzcie mu w oczy, pogłaszcie i dajcie mu cos dobrego do jedzenia (to samo zróbcie z bliską osobą).Nie czytajcie gazet - weźcie dobrą książkę.Zapamiętajcie chwile z bliskimi - życie płata czasem figle.Joaśka i Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 09.04.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Dołączam się do życzeń na ten świąteczny czas. Dla najbliższych sąsiadów. Smacznego jajka, pogody ducha, wielkich budów ŚWIĄT Z JAJEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.04.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Spokojnych, ciepłych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 I ja się dołączam do życzeń: Niech zające i barany pospełniają Wasze palny, porzućcie wszytstkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki, niech to będzie czas uroczy, jajecznej Wielkanocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 102 09.04.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Zycze grupie szczecinskiej oraz wszystkim uczestniczacym w budowaniu,pisaniu,tworzeniu,itp. wesolych,zdrowych swiat oraz duuuzo kolorowych jajek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesio 09.04.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Joasia Jasia Witam serdecznie Jestem zainteresowany namiarem na górali więc jeżeli można to poproszę o twój numer telefonu abym mógł wieczorkiem zadzwonić. Pozdrawiam Do wszystkich Zdrowych i radosnych Świąt , smacznego jajka, mokrego dyngusa i wiele radości z tej krótkiej planowej przerwy w budowaniu. A po świętach do roboty i już żadnych przerw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.04.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Teska - a ja się przeprowadzam powoli. Dziś mąż zabiera szkło, coby było na święta w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.04.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Wszystkim forumowiczom i ich rodzinom życzę aby śmiały się baranki, uśmiechały sie pisanki, mokry dyngus rosił skronie sypiąc zdrowie w dłonie oraz przyjaciół wielu i mnóstwo euro w portfelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 09.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Ja też życzę wszystkim wesołych i pogodnych świąt oraz BOGATEGO ZAJĄCZKA! Joasiu - będę miała na względzie Twojego znajomego - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 09.04.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 a na koniec dnia pracy, troche rozrywki http://www.zosia.piasta.pl/karaoke.html > i po prostu zacznij śpiewać - tekst > podawany będzie na ekranie tak wiec nie powinno być żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.04.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 wesołych Świąt życzy szpieg z krainy wrocławskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts