bodekku 09.04.2004 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Wszystkim domownikom Grupyi wszelakim szpiegomżyczenia Zdrowych, Spokojnychi radosnych Świąt Wielkanocnych składa bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiking 102 09.04.2004 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witam, zyczenia juz skladalem Szpiegowac nie potrafie lecz jestem zmuszony. W rejonie gdzie my chcielbysmy cos postawic znalzlem jednego uczestnika(na wage zlota).Ryszard d1 prosilbym o kontakt w miare mozliwosci.Wybieram sie w maju na tydzien do Miedzywodzia do znajomych.Dzialka jest niedaleko Ciebie..Moze bylaby okazja pogadac? Pozdrawiam wszystkich ze szpiegami wlacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 09.04.2004 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich Wesołych, Rodzinnych, Słonecznych i ... Mokrych Świąt Wielkiej Nocy Wam życzę No i dziś zakończyłem małe porządki na budowie Jejku jeszcze tylko wod-kan, posadzki, docieplenie i zostanie prawie czysta robota Na następne Święta będę już w nowym domku Buduje D12L Dobra k/Szczecina Pozdrowienia Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2004 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 witajcie..... padam przeprowadziłam ....panowie bardzo porzadni przeniesli nasz dobytek w dwie godzinki... Pozniej sprzatanko ponowne i czekam na pana od tv sat...juz mi wszystko podłaczył...ale dziwna rzecz czy ktos miał??? legrand gniazdka sat koncowe..sygnał po kalblu jest a gniazdka nie puszczaja tegoz sygnału...ciekawe...po swietach załoza mi chyba..narzie mam sat na jakims łaczniku...piekny obrazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 09.04.2004 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Witajcie czwartkowo.... a wiecie że mamy jeszcze jednego kolegę który się ukrywa... Ryszard1... ujawnij się na łamach naszej grupy... pozdrawiam Wielkie dzieki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2004 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Didi a ja juz to mam za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.04.2004 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2004 Dołączam się do życzeń wielkanocnych: Dużo wiosny w sercu i za oknem, a teraz jeszcze coś okolicznościowego: http:// http://www.tomshon.green.net.pl/inne/php/flash/FroheOstern.swf odtwarzać koniecznie z dźwiękiem i klikać na jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.04.2004 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Życzę wszystkim aktywnych Świąt, spokoju, siły i wytrwałości w dążeniu do celów, nie tylko tych budowlanych i mokrego, pełnego smiechu i radości Dyngusa. To są bardzo budujące Święta z tym najlepszym Kierownikiem Budowy - bierzmy z Niego przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2004 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Miłych,spokojnych Swiąt Wielkiej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 10.04.2004 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka... Wesołego Alleluja! Maksiowi ..Tesce i WSZYSKIM sympatycznym szczeciniakom :D:D brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 10.04.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Pogodnych, rodzinnych i obfitych Świąt oraz dobrych statystyk w lany poniedziałek życzy Tommco z Grupy Łódzkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 10.04.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2004 Malutki baranekma złote różkipilnuje pisanek na trawce z rzerzuszki.Gdy nikt nie widzichorągiewką buja i cicho beczy Wesolego Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 11.04.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Z OKAZJI PAMIĄTKI ZMARTWYCHWSTANIA PANA JEZUSA CHRYSTUSAOBFITOŚCI BOŻEJ RADOŚCIŻYCZY MARIUSZSAN[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2004 Stasiu dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 12.04.2004 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 Ale sie porobilo....Wszyscy sie tak za stolami spasli,ze nie ma komu do komputerka podejsc I od razu wiadomo kto kozysta z komputera w pracy...Ja wlasnie w pracy Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2004 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2004 a ja ostatni wieczór przed kompem...a raczej z dostepem do netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.04.2004 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 Witam grupe po świętach...koniec dobrego, czas zabrac się za robotepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.04.2004 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 ja również witam wszystkich po świętach, choć nieprzytomna jestem, że hej i głodna (?) a że po świętach i 13-go to, postanowiłam nic nie robić życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 13.04.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 witam poświątecznie ! chyba się upasłem Teska ! jak tam na "nowym" bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2004 witajcie... NA NOWYM JEST BOSSSKKKKOOOO wczoraj wyszłam po 20 na taras..ptaszki spiewały a wczesniej chodziły bazanty...hmm kuzynka która jako pierwsza nawiedziła mnie w nowym domku była oczarowana...nio i nie powiem ze mile mnie to łechotało pod sercem jestem teraz w starym mieszkaniu,musze doprowadzic je do stanu uzywalnosci jutro o godz 10 ....przekazuje klucze nowym ludziom,dla ktorych to nasze mieszkanko jest tez czymś bossskim.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts