bodekku 14.04.2004 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 maksiu - cześć! usiądź może na minutkę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Bodekku: chetnie na minutke.. ale obawiam sie ze na dluzej niz 10 sekund nie da rady.. robota, robota i jeszcze raz robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.04.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Przysiądę się do was, bo zgłupieć można. Roboty od groma. W pracy i na budowie. Realizują się kolejne zakupy, tzn. styropian i korkowe panele (chyba zgłupiałam, podłogi jeszcze nie ma a ja kupuję panele ). Wszyscy zdrowi po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.04.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 To ja przysiądę z Wami, ale pozwólcie, że zjem obiadek (sasiadka przygotowała, bo ja nie mam głowy!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 14.04.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Smacznego Didi,dlaczego i do czego nie masz głowy?Jak się sprawuje piec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 jejku obiad.. ale ktos tu lubi sie droczyc....spokojnie jeszcze 2 godzinki z hakiem i tez bede mial obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.04.2004 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Ja się cały czas przeprowadzam......powoli, bo przenosimy wszystko oprócz mebli......a ja teraz pakuję przyprawy, garnki pozostałe, talerze i takie tam.....jestem przerażona, że na 48m2 można tyle tego zmieścić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 No i znowu siadło.. no to łup łup.. odblokowujemy grupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.04.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Tak Ivette, ja to byłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.04.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Didi - jak możesz jeść podczas przeprowadzki ? można się zadławić bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 14.04.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2004 Pozdrawiam wszystkich, DIDI- gratuluję i zazdroszczę (konstrukcyjnie!!) U mnie rozmowy w toku. działka wzbogaciła nsię o skrzynkę oraz wodę i kanalizę Teraz jeszcze gaz i byle do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.04.2004 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Bikosa: gratulki... coraz bliżej do rozpoczęcia budowy... u mnie wczoraj minał równo rok od pierwszego sybolicznego wbicia łopaty, a zaraz po tym na działke wjechała koparka i zaczeła kopać dół pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 15.04.2004 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam i pozdrawiam Czekam i czekam i cisza??? jak tam zainteresowani moim barakiem bud. u mnie jeszcze oferta bez Vatu. Zakupów cdn. - kto stosował styropian z Jedynki na Tamie pomorzańskiej? i jak się układał na ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.04.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 witam wszystkich cieplutko Didi - jak ja ci zazdroszczę u mnie na działeczce poświąteczne budzenie. majstry robią zaległą drobnicę, czekając na wpuszczenie w rury wody i gazu a i buduje się z jednej strony płot - sąsiad się grodzi i nie chce już dłużej czekać, aż będę miała forsę na wspólny. więc zdecydował, że postawi sam. i fajnie, bo ja jeden też muszę postawić sama, bo z drugiej strony działki nie będę miała sąsiedztwa przez długi czas życzę wszystkim spokojnego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.04.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam was. Oj bikosa, to dobrze, że zaczynasz, bo dobre sąsiedztwo mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 15.04.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam! Dwa miłe obrazki na początek dnia! http://www.humor.netbus.pl/zdjecia/435.jpg http://www.humor.netbus.pl/zdjecia/poloha_zahreje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.04.2004 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 witam spóźniony Linka - fajne obrazki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.04.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witam serdecznie! Brak łącza ze światem (internetu i telefonu) powoduje, że jestem tu w mieszkanku! Co do ogrodzenia to u mnie było tak: ja pierwsza się grodziłam. Jeden sąsiad zapytał ile mnie ta strona z nim kosztowała i zwrócił mi połowę, a drugi sąsiad na nasze delikatne wspomnienia o tym, że to my stawialismy ogrodzenie nawet nie zareagował (a fasola pnie sie po naszym płocie!!!). Dziś przyjeżdża ogrodzenie! Ostrzegam nie bierzcie nic z firmy Karo z Goleniowa i koło Nomi też mają siedzibę - wczoraj przyjechał transport (sam kierowca) i zapytał kto jest do rozładunku - a była tylko ja i córka 6-letnia. Kazałam mu wracać do firmy. Żałuję, że już zapłacone, bo bym się wypieła Dlatego ostrzegam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 15.04.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Witajcie wszyscy Wieki mnie tu nie było..Ale piesek nasz jest b.ciezko chory Nie mam kiedy nawet forum czytac.. Potrzebuje informacji..: Ile kosztuje ocieplenie dachu ? Ile płaciliscie..ile wołaja fachowcy.. Chodzi o całosc:wełna,folia,stelarze itd... Mam nadzieje,ze ktos sie orientuje i pomoze.. Dzieki Serdecznie pozdrawiam i pedze do weterynarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.04.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2004 Za ocieplenie z regipsami płaciłam 14zł, ale chyba była to jednak za niska cena, bo nie jestem zbyt zadowolona z efektów - nie jest idealnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts