maksiu 16.04.2004 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witajcie Czupurku: u mnie sa wszystkie drzwi 90... poporstu poszedlem wczesniej do sklepu i zebralem troche ulotek i wszystko bylo na 90 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 szczęściarz z ciebieale tak na marginesie, mam wielki żal do tego faceta, w końcu powinien wiedzieć jakie są typowe romiary drzwi, urządzeń etc, bo nie sztuka narysować parę kresek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 16.04.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Hej A powiedzcie czy aby wstawić większe drzwi to powinnam nanieść zmiany na projekt?? Czy moge to zrobić bez żadnych zmian? I to samo pytanie do okien czy wstawiacie okna dokładnie w wymiarach takich jakie są podane w projekcie? U mnie różnica od standardowych to 2-3 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 16.04.2004 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Malinka, tego typu zmian nie trzeba wprowadzać do projektu, bo z punktu widzenia konstrukcji domu są nieistotne (tak mi powiedział zaprzyjaźniony architekt). Ja z kolei mam pytanie do wszystkich szczeciniaków (których pozdrawiam serdecznie po dłuższej przerwie): czy znacie kogoś, kto zaorałby mi około tysiąca metrów gliniastej działki w Wołczkowie i na dokładkę sprzedał trochę czarnoziemu, a to wszystko w cenie, która nie dobije osoby wykańczającej dom??? Jak zwykle byłabym zobowiązana za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Anka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 16.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Dzieńdobereczek Doszły mnie słuchy że u was już drzewka kwitną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.04.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ano kwitną, u mnie przed wydziałem magnolia startuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ja z kolei mam pytanie do wszystkich szczeciniaków (których pozdrawiam serdecznie po dłuższej przerwie): czy znacie kogoś, kto zaorałby mi około tysiąca metrów gliniastej działki w Wołczkowie i na dokładkę sprzedał trochę czarnoziemu, a to wszystko w cenie, która nie dobije osoby wykańczającej dom??? Jak zwykle byłabym zobowiązana za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Anka a popytaj u siebie rolników (o ile tacy jeszcze są). ja ostatnio za spycharkę-pług (ale do równania) płaciłam 60 zł/h bez f-ry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apeska 16.04.2004 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Czupurek,i długo Ci to "spychali i pługowali", bo ja się na tym absolutnie nie znam, ale sobie myślę, że podczas jednego weekendu da się zrobić porządek z działką w sensie przygotowania ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 16.04.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Witam wszystkich! Uwaga wszyscy którym się nie spieszy z budowaniem. Rozmawiałam wczoraj w SCMB na temat szaleństw zakupowych w ucieczce przed VAT, zdradzili mi tajemnicę, że od sierpnia planują poobnizać ceny bo wiedzą, że od wtedy będzie wielkie booom i mało kto co bedzie kupował, bo teraz robią ludzie wielkie zapasy. U mnie spokój, cisza, wieczorkiem drink na tarasie przy świecach.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Apneska - dzionek tj. kilka godzin ca' 7-8. Didi - fajnie masz tylko uważaj z tymi drinkami (oby nie za dużo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Hej, witajcie! uff, ale mnie robota dopadła. Terminy gonią, a ja przez przygotowania do budowy narobiłam sobie zaległości. Pracowita wiosna się zapowiada. U mnie w sobotę tyczenie budynków i przyłącza wodnego, w przyszłym tygodniu panowie robią mi wodę. Hurra! Rewia ofert wykonawców trwa... bikosa. Gratuluję mediów. No, to pewnie budowa wkrótce ruszy pełną parą! apeska: Ja też płaciłam 60zł/h za traktor - zaoranie i zbronowanie. Tylko, że troszku daleko. czupurek: A może te wąskie drzwi to architekt zaprojektował w trosce o twoją figurę? . Cobyś nie obrosła po przeprowadzce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.04.2004 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Didi Jest to jakaś pociecha, tylko, że właśnie akurat chciałam zacząć budować na wiosnę . Pocieszam się, że może same fundamenty i budynek gospodarczy to jeszcze mnie tak nie potrzepie po kieszeni. Ale Ci dobrze po tej przeprowadzce! Fajnie, że umiecie się tak tym cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Maggie - pewnie taka myśl mu przyświecała no to, trzeba zacząć dbać o linię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.04.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ale lenistwo na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 16.04.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 S.P. - nie lenistwo tylko roboty w pracy kupa Ewar - Remigiusza nie wzięliśmy, bo zwodzi cap stary jak cholera! Stwierdziłam, że strata czasu i jutro mamy na budowie dwóch do mierzenia tynków: ręcznego i maszynowego. Do tego wczoraj trafił mi się trzeci, którego sczapiłam do ewentualnej wykończeniówki a ten okazuje się też tynki robi. No więc jutro sądny dzień na budowie - policzyliśmy, że fachowców przyjedzie aż pięciu po kolei. Co do wyleweczek - to faktycznie zajebiste, dzięki! Pozdrówka dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 Ivette - ja je chce zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 witam wszystkich ! Didi - dzięki za słowa pocieszenia - ceny jak ja zazdroszczę tego drinka na własnym tarasie; oczywiście chodzi o taras pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 relaksik Male miasteczko w Alabamie. Na srodku chodnika lezy murzynz piecioma kulami w glowie i dziesiecioma w brzuchu i klatce piersiowej.Przechodzi szeryf, pochyla sie nad trupem i mamrocze:- Cholera, dwadziescia lat szeryfowania, ale tak brutalnego samobójstwa jeszcze nie widzialem... Co zrobic aby kobieta krzyczala jeszcze godzine po stosunku?- Wytrzec malego w firanke. Przy kasie w supermarkecie - autentyk:Kolejka przed kasą... a w niej stoi facet z kurczakiem.Położył kurczaczka na taśmie, ale ponieważ była jakaś dziura w opakowaniu z kurczaka zaczęło cieknąć.Kasjerka uruchomiła taśmę - a tu za kurczakiem krwawa plama....Kasjerka chwyciła za telefon i krzyczy na cały supermaket:- Proszę o przybycie pracownika do kasy nr 6 w celu posprzątania taśmy. Panu z ptaka pociekło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.04.2004 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2004 cd relaksiku Listonosz - dochodzi szybko Businessman - dużym interesem Bankier - na raty Policjant - twardą pałą i z kajdankami Szachista - zwykle bije konia Disc Jockey - wszystko na życzenie Elektryk - jest zawsze spięty Hydraulik - ma dużą rurę, ale zwykle zatkaną Joe Monster - 13 milionów odsłon miesięcznie Dentysta - wiadomo, zawsze oralnie Detektyw - tylko w ciemnościach i incognito Inżynier - zgodnie z planem Strażak - grubym wężem i wszędzie mokro wokoło Śmieciarz - dochodzi raz w tygodniu Ogrodnik - stoi tylko w krzakach Pracownik stacji benzynowej - końcówka za każdym razem w innej dziurce, a najrzadziej w aktualnie posiadanej Dżokej - galopuje ostro "na jeźdźca" i zawsze chce być pierwszy Alpinista - zawsze na górze Nurek - ma wielkie ciśnienie, zwłaszcza jak jest głęboko Muzyk - niezwykle sprawne palce, ale potrzebuje dyrygenta Dostawca pizzy - jak nie dojdzie w 15 minut, to zimny Kierowca ciężarówki - nie rusza się bez gumy Pracownik Biura Podróży - nigdy nie może znaleźć właściwego miejsca Polityk - kończy na obietnicach Poliglota - "żeby język giętki zrobił więcej niż pomyśli głowa..." Piłkarz - jak nie faul, to spalony, nigdy nie może trafić Golfista - małe piłeczki, a upiera się żeby zaliczyć 18 dziurek Pracownik Administracji - nigdy nie dochodzi na czas Dealer samochodów - nieważne gdzie i komu, aby tylko wepchnąć ten swój złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts