Teska 09.04.2003 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Maksiu....ekspresowy:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.04.2003 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Na glutach z nosa ma niezły poślizg, stąd tempo mu wzrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 hihihi... Jasiu ratuj..jak tam prognozy pogody??? bo tynki mi odpadną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.04.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Trudno w to uwierzyć ale do 15 kwietnia ma dojśc do ponad 25 st.C !? http://www.wetterzentrale.de/pics/MS_Berlin_avn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.04.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Oby Jasiowa pogoda sie sprawdzila, bo ja mam juz serdecznie dosc tej zimy, ile razy mozna sie budzic i widziec za oknem padajacy snieg, w koncu to juz prawie polowa kwietnia... no i robota czeka....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 10.04.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Hola hola !!! To nie "moja" pogoda tylko meteorologiczna. W sobote ma być już +15 st.C - nasi górale już podejrzewają powodzie, bo u nich jeszcze śnieg po pas i jak to na raz ruszy w dolinki to.. "skoda godoć panocku" A za tydzień nawet powyżej +25 - to jakaś paranoja - z zimy od razu wskoczymy w lato - a gdzie wiosna !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Witajcie, az buzia sie usmiechnęła..znaczy w sobote i niedziele koncza tynki a na Swieta....lato Wiosenka zaspała...i lato ją prześcignie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2003 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 hmmm...nikt tutaj nie zaglądał??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 10.04.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Teska - ja zaglądam - ale co mam pisać. Liczymy kasę i siły. Górale pojechali na święta. Tynki nam drogo wychodzą. Mamy 470 m2 na parterze do zrobienia - wrrr... Takie samo wrr z podłogówką. Ogólne wrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 10.04.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2003 Kupiliśmy projekt. Z utęsknieniem czekamy na listonosza Teraz tylko wybór materiałów i potwierdzenie ekip(y). Trzeba ruszać do boju papierkowego... kto to (oprócz Maksia) jeszcze pamięta? <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Stasiek dnia 2003-04-10 23:23 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.04.2003 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Witam z rana... dzis znowu kupa biegania, mam nadzieje ze dzis uda sie sporo spraw wypchac... w poniedzialek wjezdza sprzet ciezki i zdejmujemy humus, a od wtorku chlopaki z lopatami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.04.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Stasiek: Od kupienia projektu długa droga do wykonawstwa. jeżeli jest to projekt powtarzalny - musisz znaleźć architekta adaptującego, najlepiej współpracującego z branżystami. Nam robił to pan Zawadzki - w razie potrzeby służę namiarem. Jak się go przyciśnie to będzie szybko. Wszystkie stempelki z bardzo różnych urzędów załawiaj sam - będzie prędzej. On czy inny - Cię poprowadzi. jeżeli kasa nie gra roli - wybierz takiego architekta, który powie - mam wszędzie chody - załatwiam wszystko sam - ale 2 razy drożej niż normalnie. Wybór należy do Ciebie. tyle tytułem wstępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Stasiek tez ma takich ludkow...wszystkie papierki w miesiac...góra:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Joasia Jasia u mnie wyszlo 400 m2 wczesniej tez niby było 460 m..ale zapytaj tynkarzy jak licza obróbki drzwi...jezeli drzwi nie obrabiaja listwa ( bo i po co) nie powinni liczyc tych otworów.. i wysokosc..ja kzalam na 2,80 10 cm od podlogi ma byc mulek..bo przeciez i tak podloge wylac trzeba..i tym sposobem wyszlo 400m2..nio a kasa topnieje.. po swietach obrabiaja mi okna i gladz..i robie podbitke.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.04.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Mam pytanie z gatunku - przyłączaczy po wykonaniu przyłącza wodnego robiliście badanie wody w waszego przyłącza? saniepid czy cos koło tego? a moze to dopiero przy odbiorze budynku?? podpowiedzcie coś bo sam nie wiem co mnie jeszcze czeka...pozdrawiam życząc efektywnego weekendu na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 Maksiu przyłacze wykonali mi panowie z wodociągów..i przysłali do domu protokol odbioru. Badania wody nie potrzeba było robić..nio chyba ze dla siebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Pije poranną kawkę...i zbieram sie na budowe...taaaaaaka piękna pogoda...nareszcie :smile: Miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.04.2003 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Jeśli to nie tajemnica to zdrazcie mi ile kosztowalo was przylacze wodne... materialy+robociznapoprostu nie wiem czy gosc chce mnie naciac czy nie...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 12.04.2003 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Nam za 60 metrowe odejście (w tym przepust pod bitą drogą) ze studzienką wodomierzową śpiewali od 6 do 9 tysięcy - "all inclusive" - w końcu znaleźliśmy człowieka za 4. Materiały to:* rura PCV Q32* studzienka* wodomierz i dwa zaworyRobocizna to:* wykopanie rowu* "rozwinięcie" rurociągu* wcinka * montaż studzienki* odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2003 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Maksiu 3400 12 m do działki i studzienka z wodomierzem na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts