czupurek 21.04.2004 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Stasiek - spróbuj na Struga u Pańki w Hydropan-2. Zwiedziłam, w ciągu 2 miesięcy miliony hurtowni i rozmawiałam z liczną rzeszą fachowców. Konkluzja - każdy coś tam ściemniał (nie doliczył, a to tego, a to owego), albo ogólne ceny zwalały z nóg.Jak do niego trafiłam, wpierw się śmiał (1 minutę), że chcę szczegółowe zestawienie (co pani taka dociekliwa? po co wchodzi pani aż w takie szczegóły?), ale za chwilę, po uzgodnieniu szczegółów, zrobił kosztorys, doradził materiały. Efekt:- wynegocjowany rabat, - kompletność wyceny,- utrzymałam się w ustalonej cenie,- gwarancja za poprawność wyliczeń cieplnych podłogówki (bo jak pewnie wiesz ja mam tylko podłogówkę)- wzięłam ich też do roboty - szybko, sprawnie i dobrzeogólnie: jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 oooooooo, nie było od 15-stej wczoraj zbyt wielu postów. co to, wszyscy na budowie? witam ciepło brać budowlaną, odezwijcie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.04.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dzień dobry - odzywamy się bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Hej, Wielka chwila nadchodzi, za moment pokażę umowę Karoliny z moimi modyfikacjami mojemu wykonawcy. Boje się, że zwieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.04.2004 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 To ja zakukam Grupa siedzi cicho bo się buduje - no po prostu - mróweczki i pracusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.04.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Joasia - a co u ciebie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.04.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dzien Dobry Wszystkim Bikosa ja tez poprzekształciłam umowe Karoliny i mam zamiar przedstawic ja wykonawcy ... Mam nadzieje,ze nie zostawi mnie na lodzie po jej przeczytaniu Póki co,czekamy na decyzje w sprawie kredytu i na więźbe..ma byc jutro... zobaczymy.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.04.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 No i grupa sie zawiesiła... oj cos ostatnio za czesto wiesza sie to forum, zatem trzeba odblokowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 21.04.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 własnie sie przestraszyłam,ze wyszłam z wprawy w wysylaniu postów... wysłałam i cos padło ale to chyba w stolicy mieszaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 21.04.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ja nie biję, ja tylko tarmoszę za uszy Hihi, ewentualnie można kogoś skopać, jak się nie wywiąże z obietnicy, co? Tak Stasiek, pilnuj się pilnuj - obietnice to święta rzecz Witam Wszystkich - melduję się i idę sadzić kwiatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.04.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Linka jakaś ty szczęśliwa, ja też chcę iść sadzić kwiatki a nie siedzieć ty jak na straceniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.04.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Stasiek Popieram Czupurka co do p. Pańki z ul. Struga!!Oczyszczalnia scieków przydomowa p. Brylański 600 467 099 - nie interesował mnie żwir ani piasek wszysko w ramach ceny z fakturą zapłaciłam 4800zł i jestem zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.04.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 U nas Ok. Prace w ogródku - dom w odstawkę. Płotki, ziemia, trawka, nawadnianie, sadzenie kwiatków i wszystko co związane z ogrodem. Męczące ale jakie radosne - wszystko nam rośnie (tfu tfu tfu) w ogrodzie. Melduję uprzejmie że wzeszły: rzodkiewki, szpinak, bób, groszek, koper, roszponka, słonecznik. Przyjęły się wszytskie choinki, dereń, dzikie róże, pięciorniki, berberysy, tuje, tawuła, migdałek. Wyszły maliny, bluszcze. Cholercia ile tego.... Co wieczór grzebiemy w ziemi Ręce mam dłuższe o 15 cm (każda) od taczek Pozdrawiam budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 21.04.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Czupurku, Didi - dziękuję - na pewno sprawdzę! Umowa dla wykonawcy? No dziewczyny - bójcie się. Mój nie podpisał, stwierdził, że "po takim czymś będę go miał w ręku, a on nawet nie piśnie"... no cóż. Skończyło się na zaufaniu, z którym jak to często się zdarza - bywało różnie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 21.04.2004 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Ja się melduję w ten śliczny dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.04.2004 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Hej, mój wykonawca podpisał umowę. powiedział, że nawet nie będzie cxzytał. Interesuje go tylko czy zgadza się suma i termin. Kary umowne go nie interesują bo nie będzie takiej potrzeby. Porządek na budowie jest ponoć dla niego oczywisty. No sama nie wiem, ale jak sie nie sprawedzi to go zwolnię. Przełknął też to że z każdego etapu do końca umowy zatrzymuje mu pare stówek (jako wentyl bezpieczeństwa). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 21.04.2004 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Dobry wieczór! Są tu jakieś Nocne Marki? S.P. - ano jestem szczęśliwa, żebyś wiedziała... co za uczucie sadzić swoje kwiatki, a potem napawać się ich widokiem na swoim tarasie!!! Teska - i co z tą neostradą? Nadal maltretujesz Tepsę? Ivette - owszem, dzień śliczny... kłopoty jak się domyślam się skończyły, czyli kciuki pomogły, pozdrawiam! Joasiu - jestem pełna podziwu dla Ciebie, prace w ogrodzie mogą wykończyć...a ile do tego trzeba wiedzy... ja już się pogubiłam, co kiedy i jak nawozić, kiedy sadzić, kiedy przyciąć...ojojoj Bikosa - gratuluję wyboru takiego wykonawcy, jakiś szczególny przypadek bezproblemowy facet, mam nadzieję że już tak zostanie. Trzymam kciuki! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 21.04.2004 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Czesć Linka- to ja nocny marek a raczej nocna bikosia co do wykonawcy to ciągle nie wiem, cieszyć się czy martwić. Jutro mam ciężki dzionek, kupuję siatkę, kołeczki do gordzenia, odbieram suporex, przykrywam folia i modle sie aby go nikt nie ukradł Załatwaim końcówkę negocjacji kominów, no i jeszcze muszę skądyś wytrzasnąć parę palet. Jutro jestem nieststy bez netu miłego dni przed piątkiem życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 21.04.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2004 Cze Nocna Bikosiu! No, no, rzeczywiście masz jutro co robić. Ale dasz radę kobieto , a do negocjacji bierz Antosia hihi Pozdrawiam i życzę owocnych zakupów i negocjacji kominowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.04.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 witam wszystkich z rankaco to, jeszcze nikogo niet? ponawiam prośbę o namiar na stolarza od drzwi. mierzyłam, mierzyłam i od biedy mogę powiększyć otwór, żeby standardowe wstawić drzwi do kotłowni, ale jakby się dało tego uniknąć byłabym szczęśliwsza życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts