S.P. 22.04.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Czupurek, szkoda ale nie znam żadnego fachowca, o którego pytasz.Słuchajcie mam dach, a jaki on piękny. Cudnie wykończony i wogóle. Mogę spokojnie polecać mojego specjalistę od dachu. Kierownik budowy powiedział, że arcydzieło po prostu. Ja się na tym aż tak nie znam ale podoba mi się bardzo. Mogłoby popadać ostro, to by się umył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 22.04.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Dzień dobry wszystkim, dawno mnie nie było, ale z zapałem wydawałam pieniądze. Niedługo, jak już wydam wszystko, zawitam na dłużej i będę budować wirtualnie. Kurde, a za co wy się budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Cześć wszystkim! Linka - dzięki za kciuki. Kłopoty na razie się skończyły. Pan pedagog porozmawiał z chłopczykiem i uświadomił go, że nie ma nic słać i żeby się odczepił - chłopczyk skruszony, więc chyba będzie OK. Bikosa - gratulejszyn! O jakie palety Ci chodzi? Bo ja chyba jakieś mam na działce, spytam mężulka. S.P. - gratulejszyn! Jak znajdę chwilkę, to umówimy się na oględziny Twojego pięknego dachu. Dzisiaj poza pracą mam zebranie w szkole - do nowego liceum jak też o 18.00 berzmowianie córki Joasi - trzymajcie kciuki, żebym nie zemdlała w kościele podczas dwugodzinnej uroczystości Na domiar złego? siedzimy z moją córcią z pierwszej ławce na wprost biskupa! Ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.04.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Ivette współczuję, ja też mam dzisiaj zebranie w szkole a we wtorek bierzmowanie. Załapałam się z urzędu jako świadek chrześniaka mojego męża. Uwielbiam takie imprezy. Brr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.04.2004 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 SP - gratulacja - niech żyje dach! fajnie, że z fachowcami nie było problemu. Józia S - skąd pieniądze? też dołączam się do pytania, bo u mnie wszystkie które udało się zdobyć, prawie wyszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.04.2004 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 SP. gratulki .. dach to najciekawsze część domu.. pamietaj że najbardziej mnie cieszylo jak wlasnie powstawał dach.. Czupurek: moze Józii chodziło własnie o to jak udało Ci się zdobyć te które zdobyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.04.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 No to dla rozrywki: Pojechal Miller do Watykanu. Spotyka sie z papiezem. - Ojcze Swiety, mamy w Polsce doskonale wyniki gospodarcze! Papiez nic nie odpowiedzial tylko pokazal mu szesc palców. Miller zdziwiony,ale mysli ze moze to jest jak ocena w szkole, szóstka czyli wspaniale. - W 2008 roku bezrobocie w Polsce spadnie do 5%. Papiez znowu pokazuje 6 palców. - W 2010 roku Polska bedzie miala najlepsza gospodarke w Europie. I znowu widzi 6 palców.Audiencja sie skonczyla, Miller wychodzi i spotyka na korytarzu jakiegos kardynala: - Jak sie udala audiencja? - W sumie dobrze, tylko papiez nic nie mówil, a tylko pokazywal mi ciagle 6 palców. Co to znaczy? Czy to jak w szkole dobra ocena celujaca? - Nie, mój synu. Tu chodzi o 10 przykazan. - Jak to o 10 przykazan? - No tak,a dokladnie o szóste, czyli "nie cudzoloz". - Ale co to ma wspólnego z tym co opowiadalem papiezowi? Kardynal popatrzyl na niego z politowaniem i mówi: - No a co Ci mial powiedziec? Nie pierdol?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 22.04.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 maksiu dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.04.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Witam i pozdrawiam wszystkich, ale wszyscy ruszyli pełną parą z budowlanką! Bikosa: Trzymam kciuki za pana budowlańca. Czasem mi się wydaje, że chyba łatwiej znaleźć męża niż sensownych wykonawców. Józia: Za co my się budujemy? Chyba za karę... Dołek mnie jakiś dopadł. Z niczym nie mogę się wyrobić, a do tego kicham dzisiaj przez cholewne pyłki jak stary trabant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.04.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Uwaga, uwaga! Trzymam w ręku pozwolenie na użytkowanie lokalu mieszkalnego!! Telefonu i dostepu do internetu nadal nie mam, więc jestem tu w starym mieszkanku - kto może niech juz teraz składa wniosek o przyznanie numeru - bo ponoć u mnie brak jest już numerów i najpierw muszą rozbudować skrzynki czy coś takiego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.04.2004 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Gratulacje! Miłego użytkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.04.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Didi - GRATULACJE Miłego zamieszkiwania Telefonem się nie przejmuj - od tego są komórki bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 22.04.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Maksiu - dobre! Uśmiałama się! DIDI - GRATULEJSZYN!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 22.04.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich !! no to dziś miałem prawdziwy ruch na budowie, zamontowali mi bramy garażowe, okna, i instalacje do DGP. Wszyscy w terminie, na czas. Po prostu zawodowo Aż miło było płacić Pozdrawiam Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 23.04.2004 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Didi-gratulacje!myślę że tlf-nami niema co się przejmować wejdzie konkurencja na unijny rynek , Linka-co z tą imprą temat padł? pozdrowionka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 23.04.2004 03:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 i kto tu jest nocnym markiem? chłopaki i dziewczyny?pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 23.04.2004 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 IVETKA-namiarki na tych tynkarzy , czy już się zdecowaliście?pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 23.04.2004 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 IVETTE- zapomniałem proszę .pozdrów małżona Daniel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.04.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 witam wszystkich cieplutko i wiosenne Didi - gratulki wielkie. czyli masz odbiór całkowity? napisz w wolnej chwili co potrzebowałaś. no i życzę miłego użytkowania u mnie próba ciśnieniowa instalki przebiegła bez problemów, dzwonię zaraz do mikrokretów czy setów (nie wiem) żeby się umówić na posadzki miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.04.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2004 Witaj grupo piątkowo-weekendowo.. mam nadzieje ze nastroje dobre pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts