S.P. 26.04.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 a w kawiarni też ktoś napsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.04.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Sylwia: już odblokowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.04.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Delf - ja również witam serdecznie Maksiu, Bikosa - gratulki. no to, teraz dzieciaczki już "ucywilizowane" będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.04.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Przepraszam, że tak rozproszę świąteczny (jak by nie było) nastrój. Czy mieliście do czynienia z firmą DOD System (okna PCV) lub Agat + ? A może macie okna PCV złoty dąb (a jakże ) KBE lub Salamander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.04.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Przepraszam, że tak rozproszę świąteczny (jak by nie było) nastrój. Czy mieliście do czynienia z firmą DOD System (okna PCV) lub Agat + ? A może macie okna PCV złoty dąb (a jakże ) KBE lub Salamander Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2004 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Witam serdecznie grupę!! Czupurek - odbiór zupełny tak, że mogę się zameldować!! jutro wezmę listę protokołów bo spamietać nie da rady, ale najgłupsze to chyba było to, że musiałam mieć umowę na wywóz nieczystości płynnych mimo, że mam oczyszczalnię ścieków!! Delf witam, to my jesteśmy gdzieć po sąsiedzku!! Ja mieszkam w Załomiu przy kosciele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.04.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Delf - witamy w naszej grupie! Kolejna kobitka na budowie! Maksiu - gratulejszyn! Fajne zdjęcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.04.2004 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Kolejna partia rzeczy spakowana! Lecę do sąsiadki na obiadek i do domku! Miłego dnia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 26.04.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2004 Delf witam, to my jesteśmy gdzieć po sąsiedzku!! Ja mieszkam w Załomiu przy kosciele. w Załomiu szczecińskim, czy goleniowskim ja buduję się na szparagach w lewo od Lubczyńskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Witam was z rana.Poszukuję natychmiast inspektora nadzoru. Chyba zabiję wykonawcę za kominy. Taki piękny dach i takie wstrętne kominy. Dekarz za głowę się złapał jak zobaczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.04.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 witam wszystkich ! delf - witamy w grupie maksiu - gratulacje przeczytałem i już muszę wybywać pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 witam wszystkich. brrrrr jak zimno SP - co jest z twoimi kominami? Delf - twoje posty idą podwójnie. u mnie na budowie jak często się zdarza - przestój. gazu jeszcze ni ma to i piec nie uruchomiony. facio od wylewek jakoś się nie spieszy na ustalenia co, kiedy i za co (widocznie Ivette tak go napasła, że kasy nie potrzebuje ) no to, wymyśliłam wczoraj, że będę robić (tzn. majster) schody na wejściu (mogą nawet wyjść niezłe patrząc na projekt). no to, miłego dnia życzę wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Oj czupurku, mój komin z pięknej klinkierowej cegły wygląda jakby był farbą pomalowany, taki jest usyfiony od fugi, a ponadto fuga wygląda jakby ją ptaki podziobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.04.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Dzien Dobry SP a co Twoim kominom?? Mam doswiadczonego inspektora,gdybys potrzebowała.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 za kudły papraka i niech poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 27.04.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 SP to niech jeszcze raz robią...Rozebrac i od nowa zrobic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 27.04.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Cześć Wam! S.P. - już Ty z nim zrobisz porządek. namair na mojego kierownika budowy podaję na priva. Czupurek - prawdą jest, że facet od wylewek dostał tyle namiarów od nas, że obecnie ma niezłą kolejkę. Ale duś go, bo warto! A do mnie dizisaj przyjedzie wełna na ocieplenie zewnętrzne! Miłego dnia! Dzisiaj idę obejrzeć moją młodszą Julię jako jaskółeczkę w przedszkolu -strój robiłam osobiście przez 3 upojne godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.04.2004 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Lalka, dawaj namiar na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.04.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Ivette - no to, duszę. właśnie umówiłam się wstepnie na dzisiejsze popołudnie. mam nadzieję, że przyjedzie i pozytywnie załatwimy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.04.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Witam!! Delf - oczywiście, że goleniowskim! Ja jestem zaraz przy kościele, przed skrzyżowaniem Załom/Pucice. Widać mnie na zakręcie - biały domek z czerwonym dachem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts