lalka 27.04.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Bikosa mam nadzieje,ze prace pójdą szybko i sprawnie (?!?!) Wielkie dzieki Linka piesek ma sie duzo lepiej..Jutro pierwsza kontrolna wizyta..żółtaczka zeszła,nerki wrócily do normy ,blizna po operacji została przez pół brzucha..tylko wątroba troszku kuleje..Za tydzien kontrolne badanie krwi.. Wszyscy trzymaja kciuki..W niedziele bylismy nad morzem..oto pies,który pierwszy raz widzi piasek : http://byss.pl/1/ftoki/IMG_2318.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 27.04.2004 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Delf - witaj po sąsiedzku:) mamy ten sam powiat (goleniowski?) Jak bardzo po sąsiedzku? To dla mnie nowy teren, więc dobrze będzie kogoś znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 Delf to od delfinka, czy od wyroczni z Delf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 27.04.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2004 A ja dzisiaj odebrałam kolumny do mojego domku!! Hurra!! Bikosa! Poproszę o więcej informacji na temat kolumn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.04.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 wiatm w środę ! a jam dalej (sz)czekam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 28.04.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Linka - ja w sprawie magnolii.Tak sobie dumam i wyszło mi, że magnolia kojarzy się ze stylowym ogrodem w stylu japońskim. Szczecin to dziwne miasto i magnolie rosną tutaj na każdym rogu. Ja jednak pozostaję przy koncepcji chaotycznego wiejskiego ogródka i magnolia tam pasuje jak kwiatek do kożucha. Za elegancka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 ja również witam środowo, już niedługo łikendzik (dłłłłłłługi łikendzik). no to, jestem po spotkaniu z facetem od wlewek wziętym od Ivettki. wchodzi 5-6 maja (roboty ma ponoć na 1 dzień) ale za słodko to, nie będzie, bo cenę zaśpiewał niestety wyższą: za robociznę 11,50zł/m2, a razem z materiałem to, 20 zł/m2 na nic argumenty, że u Ivettki robił taniej (ja mam chyba na czole coś napisane ). facio powiedział, że: 1) sam nie wie dlaczego u niej robił tak tanio (u mnie też mógłby niewiedzieć, wcale bym się nie obraziła). doszłam do wniosku, że Ivettka pewnie na budowę rowerem, w chustce na głowie, przyjechała. 2) mniejsze powierzchnie zawsze wychodzą drożej 3) na podłogówkę trzeba położyć grupszą warstwę no, ale za to, za zrobienie schodów przed wejściem mój majster nie chce wiele, więc jadę zaraz po materiał. życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.04.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 No i znowu popsuliście...ehhhhh.....działajcie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.04.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 No widzisz Maksiu my psujemy ty naprawiasz. Taki układ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.04.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Tak Sylwia.. tylko że od najbliższej soboty przez dwa tygodnie mnie nie będzie.... i co zrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 będziem płakać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.04.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Maksiu zapłaczemy się na śmierć Czupurku czy możesz poweidzeć co wchodzi w zakres wykonania tych schodów?? Wszystki ch oczywiście pozdrawiam. Miłego , pieknego dnia życzę!! Kurcze, nie mam keidy zmienić oponek na letnie- katastrofa!! A samochód do remontu za 6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Bikosa - wstępnie:wszystko bez okładziny (wykop, fundament, etc.) 1,2m podest + 2 schody po 40cm + założenie wycieraczki z odpływem + dwa ozdobne murki (niby balustrada) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.04.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Będziecie płakać? hmmm no cóż moge powiedzieć.... musicie sobie jakoś radzić... beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.04.2004 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Czupurek dzięki, o tej wycieraczce nie moge zapomnieć, u mnie tarasy a co za tym idzie schody robią sie razem ze stanem surowym i muśzę tego przypilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 28.04.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Dzien Dobry.. Ale ładnie dzis słoneczko grzeje... Przywiezli mi wczoraj połaciówki,jeszcze z 7% vatem jade uregulowac rachuneczek..Ale Wam zazdroszcze tych kolumienek i wyleweczek ... Zeby i u mnie juz sie ruszyło... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 28.04.2004 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Lalka - gratulejszyn z powodu kredytu Czupurku - na rowerze nie zajechałam, tylko facet na koniec zimy robił, ale też coś wspominał, że sam nie wie czemu tak tanio A u mnie już wełenka na ocieplenie czeka na początek maja do roboty Ale dzisiaj ładny dzień, prawda? Aż się nie chce pracować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 28.04.2004 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Oj chce sie chce, Ivette. Szkoda, że mój inspektor jednak nie może dzisiaj przyjechać na wizyte. Będzie jutro. Ale ja i tak pojadę sobie popatrzeć na mój śliczny domeczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.04.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 cóż cenę za wylewki przeżyję, byleby ładne były. a zakupiłam właśnie materiały na moje wejście i wycieraczkę też -pieknistą alu z gumowymi listwami, ale cena zgroza 187,50 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 28.04.2004 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2004 Czupurek, Ivette i inni w temacie: Wylewki. Czy pod hasłem wylewki rozumiecie te 3 mm na szlichtę, czy samą szlichtę? odpowiedzcie, bo się pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts