czupurek 29.04.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 a wtorek? też mam wolne za sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witam wieczorowo! niektórzy z Was zapewne grają w Totka.... Wpada facet do domu i woła rozradowany do żony: - Kochanie, patrz mam szóstkę w totku! - Niemożliwe, pokaż. - No, patrz. Będzie z kilka miliardów. Pakuj się! - Już. Jedziemy gdzieś? - Nie. Ty się wyprowadzasz! P.S. Kto wie co się tam jutro będzie działo na Wałach Chrobrego? Pytam, bo jam z daleka hihi i gazet nie czytam...nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Moje "P.S." nieaktualne...już mam program imprez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Linka, czyżbyś zamierzała się intensywnie integrować z Uniją? A może w programie stypa po 7% vacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Maggie, zachciało mi się fajerwerków, ot co:)... na wsi nie ma takich atrakcji hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 A o której te fajerki, jeśli mogę zapytać? http://www.gifs.ch/Festtage/weihnachten/neujahr/images/fe_we_31.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.04.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Witam! Cały dzień was czytam, ale dopiero teraz mam czas,żeby coś podusić (klawisze klawiatury na przykład ) Didi widziałam chyba twój domek, taki biały z czerwonym dachem, brązowymi oknami i garażem wystającycm? I za drzewami, tak? Fajowski!!! Linka a toś się w powiecie goleniowskim zaszyła! , a ja myślałam, że Rurzyca jest na końcu świata Bodekku jesli mnie oczy nie mylą, to realizujesz mój ukochany projekt domu; czy to Dom w chabrach? Elewacja jest fantastyczna - mnie jednak zraziło trchę wnętrze i duże rozmiary domu ale w moim domku będzie za to antresolka Jak już wszytsko skończysz, to MUSISZ mi koniecznie podać adres, abym mogła go sobie pooglądać - umówieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 29.04.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Linka a toś się w powiecie goleniowskim zaszyła! , a ja myślałam, że Rurzyca jest na końcu świata Ciepieron, to co ja mam powiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Maggie i inni zainteresowani: NOC Z EUROPĄ Szczecin, Wały Chrobrego, 20:00 Euroband - coverowe przeboje z roznych stron Europy 21:00 Waterloo - coverowe przeboje grupy ABBA 22:00 The Postman - coverowe przeboje The Beatles 23:00 IN GRID - gwiazda wieczoru 23:45 Parada Europejska 00:00 Powitanie Europy 00:25 POKAZ SZTUCZNYCH OGNI 00:35 EuroBand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.04.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Linka a toś się w powiecie goleniowskim zaszyła! , a ja myślałam, że Rurzyca jest na końcu świata Ciepieron, to co ja mam powiedziec... Noooo faktycznie Też bym sobie uciekła gdzies, ech..., ale kto mi dzieci będzie co rano na 8 do przedszkola odprowadzał, a i praca w centrum miasta,no i jak długo można odwozić dzieci do szkoły (w końcu powiedza, że to wstyd), a więc jakieś MPK by sie zdało w pobliżu itd, itp - sam rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 29.04.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 aaaa mnie jest tam bardzo dobrze Z dzieckiem też nie będzie problemu, wszystko mam opracowane! Mam coś z pustelnika, więc znalazłam moją eremię w powiecie goleniowskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.04.2004 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Linka, dzięki za info. Kto wie, może też się wybierzemy, jak się uda dzieci sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 29.04.2004 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2004 Hej wieczorową porą!! Kiedyś dzwoniłam na ogłoszenie o działce i pan powiedziaół, że to w ... no właśnie ja zapisałam Różycy DIDI ciągle Ci zapominam powiedzieć, że Twój projekt był u nas przez blisko 2 lata faworytem do budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.04.2004 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 witam, witam, wszystkich piątkowo, łikendowo i wogóle czadowo. jeszcze tylko 7,5 godz. i zasuwam nad morze się opalać, lenić i wogóle nic nie robić. (no może przywiozę troszkę piasku płukanego to, na budowach się przyda, tym bardziej, że coraz drozszy). życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.04.2004 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Równiez witam no cóż ostatni dzień starego układu.. od jutra budzimy się w Unii... nie wiem czy mam się już zacząć bać czy czekać do jutra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.04.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Nic się nie bać Maksiu, tylko kieszeń się będzie przy budowaniu podszewką na wierzch wywracać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.04.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 Relacje z wizji lokalnej inspektora. Facet po prostu wspaniały, spokojny, rzeczowy i dokładny jak aptekarz.Uspokoił mnie, bo już podejrzewałam u siebie paranoję, że kominy są faktycznie do poprawki i wyczyszczenia. Powiedział, że to wyjątkowe flejtuchy, jeśli tak chcieli puścić robotę, a o kierowniku, to nawet wypowiadać się nie chciał.Koniec końców szefo nie dostanie dzisiaj kasy, na którą bidulek tak liczył, hahahaha. W przyszłym tygodniu pan inspektor przyjedzie raz jeszcze i jak będzie cacucho to płacę. Szkoda, że tych skurczybyków nie było już na budowie, bo by sobie posłuchali o sobie. Joaśka wielkie dzięki za tego gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.04.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 witam - piątkowo ! delf - a jednak oczy mylą - to "Dom w petuniach" jak skończę to powiem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 30.04.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 bodekku nic nie szkodzi! Chodzi tu bardziej o stylistykę, a nie szczegóły, bo właśnie to ona tak mi się spodobała i zaczęłam naginać cały projekt, żeby mi jednak pasował, ale w końcu poległam Ciekawe, jak wiernie odtworzysz elewację - no naprawdę ciekawość mnie zżera A jak rozwiążeswz problem ze szprosami? Ja go właśnie wałkuję pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 30.04.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2004 S.P. - a nie mówiłam? Inspektor działa kojąco i wzmacniająco A poza tym jest przesympatyczny. Tylko na uścisk ręki trzeba uważać! Bo paliczki jak słabe to trzasną... Serdeczne pozdrowienia Panie Kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts