maksiu 12.04.2003 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Dzieki... czyli biore gościa... apropo's wybieracie sie jutro na swoje budowy... chcialbym zabrac swoja zone pokazac jej co nas czeka w najblizszym czasie, oczekuje na zgloszenia chetnych do odwiedzenia )))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Maks bede ale dopiero po południu około 17..masz fon to zakrec wczesniej czy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.04.2003 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2003 Od 10.30 - zapraszamy Oj wiosenka już! daglezje rosną, modrzewie posadzone - porządek - generalnie robimy porządek. A wszyscy wykonawcy to papraki jeżeli chodzi o porządek - albo my się czepiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Joasia ...nie czepiacie się moi tez papraki porzadkowe łapki opadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.04.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Witam z rana w niedziele... zwyciezyl wariant.. oddychamy swierzym morskim powietrzem.. zatem dziś nikogo nie nawiedze..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.04.2003 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 nad morzem pewnie pięknie.... a na budowie bałagan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 13.04.2003 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Teska, spójrz na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 13.04.2003 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 Masz racje Teska, bylo slicznie, troche sie zrelaksowalem przed godziną zero, czyli jutrem, a jutro o 7.30 rano wjezdza ciezki sprzet i zaczynamy ...zdjecia z akcji jutro popoludniu na moje stroniepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.04.2003 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Maks powodzenia...pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 14.04.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Jasiu ledwo chodzi. Mnie wszystko boli... Przesadziliśmy wczoraj z porządkami na budowie. Co się robi z zakwasami? Teska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.04.2003 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Czołem... właśnie wróciłem z budowy.. dziś niezły dzień, sporo spraw dziś udało się załatwić, mam już zdjęty humos spod budynku, oraz (UWAGA!!!) przyłącze elektrycznie, jutro z rana wrzuce na strone fotki i dopisze troche do dziennikateraz trzeba odpocząć, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2003 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 JOASIA, najlepiej na poczatku bardzo ciepła kąpiel..a pozniej masc rozgrzewająca... :smile: Ja porzadki bede robiła po swietach...ale poki co tynkarzom sie oberwało za bajzelik...sprzątają.. Hi hi wzeszła mi rzodkiewka...bardzo gesto:smile: taki ze mnie ogrodnik.. Co robicie na swojej budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 15.04.2003 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Do wtorku mamy luzik bo gorole pojechały na święta Porządkujemy i sprzątamy. Szykujemy się na okna, instalacje, tynki i wylewki - spotkanka z wykonawcami, szukanie dobrych materiałów, ostatnie uzgodnienia bo potem będzie już za późno, itd... Do końca maja (początku czerwca) ma być wszystko pod tzw "biały montaż" - z wyjątkiem poddasza - ocieplenie i regipsy zostawiamy sobie na potem. Teska - powiedz dlaczego robiłaś tynki cem-wap, a nie gipsowy maszynowy - jaki był powód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.04.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Maksiu: gratulacje za rozpoczęcie Teska: dzięki za leczenie. Rzodkiewkę poprzerywaj (czyli wyrwij za gęste) jak będzie miała już po dwa listki - te początkowe, sercokształtne. Fajna zabawa I urośnie piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.04.2003 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 Jasiu tynk tradycyjny w domu juz zamieszkałym daje klimat..jejku..jak to nazwac..taki swieży..masz wrazenie ze mozna oddychac..a w gipsowych po prostu sie kisisz...tak jest u mojego kumpla...jakby nie wietrzył to jest takie wrazenie.Dlatego zdecydowałam sie na takie..mimo ze dłuzej je sie robi...i jest strasznie brzydko na poczatku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.04.2003 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Czołem z rana ludu pracujący...dziś mam dzień logistyczny... zabezpieczam materiały, a od jutra wchodzi ekipa z lopatami i kopia ławy..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.04.2003 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 ...Maksiu powodzenia... Miłego dnia...w pracy i na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2003 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Witajcie z rana, lece nabudowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 17.04.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Cisza się u nas zrobiła straszna.... co robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.04.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Kopią się ławy, a ja zastanawiam się skąd skombinować gwarancie na 20000 do kredytu...maksiups. u mnie na stronce nowy dzial, galeria, a tam forki z dzisiaj, bajke dopisze w domu [ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-04-17 15:22 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts