kgadzina 05.05.2004 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Jołasiu! Trzymam kciuki za Maleństwo! cyk... cyk... cyk... No to cyk? http://sokol.lm.pl/kawiarenka/img/piwo.gifhttp://sokol.lm.pl/kawiarenka/img/piwo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.05.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Oooo - a ktio tio zawitał do nas U nas słoneczko i cudnie Zaraz uzupełniam wpisy akacjowe. cyk cyk cyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 05.05.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Jam to nie chwaląc się zawitał A słonka u nas ani na lekarstwo.... Podrzućcie troszkie..... plissssss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 05.05.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Joasiu nie bój żaby! Ja u siebie w gim. podsłuchuję właśnie już wychodzących gimnazjalistów (geniusze jakoweś czy co ) i twierdzą, że łatwe były! Szli ponoć jak burza, nie martw się więc - po tak genialnej matce to i dziecko pewnikiem zdolniacha! Pozdrawiam i trzymam kciuki za rodziców gimnazjalistów Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Joasiu! To jest nas dwie! Moja starsza córeczka też właśnie pisze egzamin gimnazjalny. Trzymajmy się razem! Będzie dobrze! Witam wszystich po dłuuuuuuuugim weekendzie! S.P. - niestety nie dałam rady w poniedziałek, to i nie dzwoniłam - ale myśłę, że okazji nie zabraknie, coby podziwiać Twó piękny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 05.05.2004 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 ivette też pocieszę (a co! ) - było coś o ciuchach i modzie, więc większość z tych dzieciaczków co już wyszły to dziewczynki! Pozdrawiam jeszcze goręcej Mamona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.05.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Joasia i Ivette trzymam kciuki za wasze dzieciaczki no i za wasze nerwy. Jestem z wami dziewczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dziewczyny, to trzeba by coś na ukojenie nerwów (i tu powinien znaleźć się obrazek ulubionego napoju!!! - ale nie umię tego zrobić!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 05.05.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Dzięki babeczki za wsparcie duchowe - moja latorośl zdała relację, że jej poszło dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 05.05.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Mój małolat też nie narzekał. Siedzi sobie obok w garniturze - Boszsze to juz facet...Wieść niesie, że mają być proste te egzaminy, bo młodzież tępawa z roku na rok coraz bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2004 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Joasiu - nie daj się trzeba wierzyć w młodzież to nasza przyszłość (podobno) a tak przy okazji czy do pozwolenia na budowę muszą być wwzystkie media czy wystarczą warunki techniczne przyłączy i ewentualnie podpisana umowa z ZE, ZG i wodą. Moja architekt coś ściemnia o ZUD itp. a sąsiedzi juz mają pozwolenie na takich samych warunkach !!! poradźcie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamona Lisa 05.05.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 [...]młodzież tępawa z roku na rok coraz bardziej. Potwierdzam z pierwszej linii frontu! Pozdrawiam, Mamona P.S. A tak serio to uważam, że to nie wina dzieci a nauczycieli a raczej ich pasji do uczenia a raczej jej braku takoż jako i gratyfikacji pieniężnej z tego tytułu co jedno z drugim ma wiele, bardzo wiele wspólnego... P.S.2 Siś - to zabrzmiało zupełnie jak częśc felietonu Żuławskiego z "Twojego Stylu" (pochlebiła sobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Mamona Lisa - dawno cię nie było bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.05.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2004 Bodekku Hej, do pozwolenia na budowę potrzebne są uzgodmnienia w ZUD niestety Pozdrawiam wszystkich- u mjnie ponoc jutro godzina W jak wykopy!! Trzymajcie kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.05.2004 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 bikosa - dzięki a po za tym - dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.05.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Dzień dobry. Melduję, że kukurydza i kabaczki od dzisiaj w ziemi Wszystkim miastowiczom udającym się na place budowy doradzam zakup preparatów antykomarowych. U nas żrą jak diabli. Będziemy pryskać wokół wsi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.05.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 witam i potwierdzam - komary żrą i takie wielkie!! Bodekku jedyne czego nie musisz mieć na zudzie to uzgodnień gazowych, możesz to zrobić w terminie późniejszym (ja tak robiłam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 06.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 O matko ale mam dość na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.05.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Didi - dzięki jutro jadę pogadać z architektką ! S.P. - witaj bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.05.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Cześć, spiesze donieść, że wreszcie się zaczęło!! Mam na działce, przepraszam, na placu budowy, prZepiękny lej i 2 góreczki, do tego paliki itp gadżety Trzymajcie kciuki za cd. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts