bodekku 07.05.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 bikosa trzymamy kciuki ! powodzenia witam w piątek bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.05.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witajcie, bodek ranny ptaszek jesteś, ale to miło otworzyć forum i szczecińska na samej górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.05.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam piątkowo - jak to miło - że już weekend Ogrodowa głupawka trwa. Teska nadaje z zadupia - że ma nieustanne wakacje. Tak to ma właśnie wyglądać Bikosa zaczyna kopać norki , SP już pod dachem. Ivette - nic nie pisze. Reszta siedzi cicho - i chyba też wykańcza domki, ogródki? Czekam popołudnia z utęsknieniem. Eeech życie! fajne jest! Joaśka z zadupia ale innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.05.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Widzę, że ja trochę z tyłu z tą budową, ale wszytsko się kiedyś wyrówna Słuchajcie, jakie macie wysokie ścianki kolankowe na piętrze? Mam na myśli już w domu, po położeniu podłóg? I jak to się ma do okien dachowych - (ergonomia) pozdrawiam deszczowo-piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 07.05.2004 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Delf - mi górale wybili z głowy okna połaciowe na wysokości popiersia. Powiedzieli - "ze takie łokno ma słonce wpuscoć a nie sie przez nie wisi i świat łoglonda". No. To tak zrobiliśmy. Teraz dolna krawędź okna sięga mi do brody ale po położeniu podłóg - będzie o 7 cm wyżej. Doświetla znakomicie - szczególnie zimą jest ciepło i jasno. Mamy Fakro z obrotem na środku ramy - nei mam mowy żeby uderzyć się w głowę przy wyglądaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2004 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Joasiu - jak to Ivette nic nie pisze? Piszę i to codziennie - patrz dziennik. A roboty tyle, że mózg mi się gotuje. jest dobrze - właśnie zaczynamy ocieplenie zewnętrzne a na koniec maj mamy mieć gotowe tynki wewnętrzne. A potem to już cała wykończenióweczka - materialiki wszystkie zakupione no i Szwed, który mówi tylko po anglielsku też ugadany - ma super ceny! Jak się u mnie sprawdzi, to będę przyjmowała zapisy wraz z prowizją na jego usługi A dzisiaj wyjeżdżam służbowo na 3 dni do Niemiec na szkolenie - będzie trochę pracy i trochę odpoczynku od codziennych spraw. No i dobre jedzenie przygotowane przez kogoś innego i na koszt firmy - fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 witajcie szczecinianki...równiez te z tego zapupia pod Szczecinem ivette widze że szaleje Joasia tak samo tylko że w ogrodzie S.P. - a coś taka wykończona? hmmmm kogo tu jeszcze tu znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.05.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 O witamy miłą koleżankę z Wrocławia. Ja jestem w pracy wykończona. Studenty zamiast się uczyć, to wiecznie czegoś chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Sylwia - to się porobiło z tymi studentami a jak tam na budowie? co prawda podczytuję czasem szczecińską ale przypomnij mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.05.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Właśnie od wczoraj mam stan surowy. Jutro elekrtyka a od poniedziałku tyneczki wewnętrzne lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.05.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cześć Ivonesca! Dzisiaj podszpiegowujesz u nas? Fajnie Delf- ja mam ściankę kolankową cosik ok 1-1,1 metra wysokości - podnieśliśmy o jedną silkę czyli o 17 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 SP - to Ci biegusiem poszło ivette - żeby tylkoo dzisiaj ..ale dziś jestem szpiegiem rozmownym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.05.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 witam szpiega! a ja już do domu ! powodzenia dla całej GRUPY ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.05.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 cześć bodekku i miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.05.2004 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Miłego weekendu życzę wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 07.05.2004 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witajcie weekend-owo, ja krótko: sobota, niedziela, Wały Chrobrego - kiermasz pt."Pamiętajcie o ogrodach" Pozdrawiam i już mnie nie maaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 07.05.2004 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Cześć Jestem na etapie rozmów z ekipą na stan surowy otwarty z dachem,schodami,ścianki działowe, dom 150 m2, ytong 36,5. Jedna ekipa woła ok 35.000 (na razie telefonicznie bez obejrzenia projektu) Druga chce 42.ooo (projekt widział).Z tego co wiem solidna, porządna ekipa, dom stawiają w max 2 m-ce. A pytanie moje jest takie: Ile płaciliście za stan surowy?Chciałabym znać orientacyjne ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.05.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 za dom 230 m2 49tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.05.2004 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 S.P. o jakich studentach mówisz, ty też z budżetówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.05.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 S.P., delf no to jest nas trzy . A studenty fakt - chodzą i zaliczeń im się zachciewa. Dziwni jacyś. Wczoraj i dzisiaj batalia, a jutro komunia... Ech! A budowa zawieszona na kołku, bo nie ma komu dopilnować. Tylko szopka już stoi, własnoręcznie sklecona rodzinnymi siłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts