gosia1719499730 05.06.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 hallo, a WOD_KAN? nikt nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagas 05.06.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 no to zwracam honor! P.S. Jak znajdziesz gdzieś proste betony to pochwal się, też mnie to czeka a sąsiad uparł się na GOWBET Dzień dobry,i jak się spisała firma gowbet z ogrodzeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sagas 05.06.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Dzień dobry,czy ktoś zamawiał ogrodzenie z firmy gowbet? Proszę o opine:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 05.06.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Witam,Przygarnę ekipę do wykonania stanu surowego otwartego. Na chwilę obecną mam już stan 0 + mury. Prośba o informacje na skrzynkę. LokalizacjaDobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Fergson, a co sie stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 05.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Właściciel firmy wyciągnął kopyta. Dobry chłop był ale miał słabe serce. Będę jeszcze rozmawiał z jego ludźmi, ale wiadomo jak to trzódka bez pasterza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.06.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 o kurcze współczuje bardzo:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Blagaaaaam dajcie kogos do pomalowania kilku pomieszczen w domku...Za diabla nie moge nikogo znalezc-nawet nie wyobrazacie sobie jakie malarze maja terminy!Dzisiaj byl facet z polecenia od znajomego popatrzyl pokiwal glowa i zapowiedzial sie na koniec czerwca poczatek lipca.Zalamalam sie....To tylko sypialnia i salon .POMOZCIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 07.06.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Pytanko o rzecz z pozoru błahą - czy w gestii tynkarzy jest zakup folii i taśm do zabezpieczenia okien? Jak się umawialiście? Nie chcę wyjść na wariata w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariodobra 07.06.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Właśnie zakończyłem stan surowy z dachem Elektryka mam ale przydałaby mi się jakaś dobra ekipa od tynków ( tynki cementowo-wapienne). Stan surowy robiła mi firma Dejbud. Panowie solidni i sprawni, ceny tez ok. Mogę smiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 07.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Blagaaaaam dajcie kogos do pomalowania kilku pomieszczen w domku...Za diabla nie moge nikogo znalezc-nawet nie wyobrazacie sobie jakie malarze maja terminy!Dzisiaj byl facet z polecenia od znajomego popatrzyl pokiwal glowa i zapowiedzial sie na koniec czerwca poczatek lipca.Zalamalam sie....To tylko sypialnia i salon .POMOZCIE!!! Kup sobie agregat i pomaluj sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 08.06.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Napiszta proszę - może być na priv jak nie chcecie na forum:) - co w cenie tynkowania mieliście -m.in. zakup folii i taśm do zabezpieczenia okien czy tylko samo zabezpieczenie bez zakupu? I jak ściany z oknami Wam liczyli.Z góry dzięki - na szybko to potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejka3 08.06.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Kominek jest skończony w 99% , dzisiaj musi jeszcze przeszlifować narożniki i gdzieniegdzie gładzie po sobotnim zamontowaniu kamienia. Jesteśmy bardzo zadowoleni jak do tej pory. Cenowo ok, jakościowo też. Dodatkowo sprząta po sobie. Robi na nowych materiałach (płyty krzemianowo-wapienne), a nie na gk+wełna. Ma dużą wiedzę i jak o czymś mówi to zawsze tłumaczy dlaczego i po co tak trzeba zrobić, a nie tylko "bo tak". A czy ja też mogę prosić o kontakt do Pana Jacka? Mamy mieć kominek z płaszczem wodnym i nie mamy jeszcze fachowca od obudowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 08.06.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 " Tomek_Police dziekuję za namiary na Pana Bogdana Stańczuka - tynki proste, szybko, sprawnie. Panowie niesamowici mieli swoje radio, czajnik bezprzewodowy, kuchenkę elektryczną jednopalnikową, garnek, mydło w płynie, kremik do rąk. Na koniec posprzątali i umyli stolik zalany kawą Polecam." Burundi, Ja polecam Pana Stańczuka - z listy wykonawcow, tel. 609022964 - okna na dole miałam zaklejone przed tynkami, Pan Bogdan poprawił po swojemu, na górze zaklejał sam. Wie jak to zrobić by folia nie przeszkadzała przy obróbce wokół ramy okiennej - wkłada taką specjalna listewkę między okno a tynk. Stańczuk brał 22 zł/m kw. nie doliczał nic za folie itd. wszystko było w cenie, nie odliczał otworów okiennych, bo jest zabawa przy obróbce okna więc jedno wchodziło w drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 08.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Wybraliście kamień po jednej wizycie w Lastriko? Gratuluję zdecydowania. My musimy pojechać tam jeszcze raz. Za duży wybór. A fotki kominka nie miałeś chyba przy sobie tylko ze względu na te nieprzeszlifowane jeszcze narożniki Ale jak już będzie dopieszczony chyba się pochwalisz, co? Mogę się zrewanżować za jakieś 4 tygodnie jeśli zechcesz. dopieszczony, dziś gruntowałem, jutro malowanie. http://www.bankfotek.pl/thumb/1266842.jpeg Kamień to Crema Marfil, wiedzieliśmy że będzie coś z beżu tylko zastanawialiśmy się który. Czekam na rewanż z Twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 08.06.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Napiszta proszę - może być na priv jak nie chcecie na forum:) - co w cenie tynkowania mieliście -m.in. zakup folii i taśm do zabezpieczenia okien czy tylko samo zabezpieczenie bez zakupu? I jak ściany z oknami Wam liczyli.Z góry dzięki - na szybko to potrzebuję. Zależy jak się dogadasz. Ja miałem listwy dylatacyjne między oknem, a tynkiem i to miało taką specjalną folię zabezpieczającą okna, puszczałem Ci kiedyś linka. Wtedy tynkarz nie odlicza okien w pomiarach, gdyż te listwy są wtedy w cenie. Zanim jednak zaczniemy o zabezpieczeniu, jakie okna plastiki czy drewniane. Jak plastiki to mniejszy problem bo można przykleić do okien taśmę, jak drewniane to IMO tylko taka listwa. Woda z tynku nie wejdzie w okna i nie ma problemu właśnie z zabezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 08.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 A czy ja też mogę prosić o kontakt do Pana Jacka? Mamy mieć kominek z płaszczem wodnym i nie mamy jeszcze fachowca od obudowy.... 503 475 145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 08.06.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Bardzo dzięki za odpowiedzi odnośnie tynkowania - okna plastiki.Tomek - muszę odgrzebać w takim razie emaila, bo widocznie jestem sklerotyczką - na to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 09.06.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czyli nie odliczał otworów pow. 3 m2 i otworów drzwiowych? "Burundi,Ja polecam Pana Stańczuka - z listy wykonawcow, tel. 609022964 - okna na dole miałam zaklejone przed tynkami, Pan Bogdan poprawił po swojemu, na górze zaklejał sam. Wie jak to zrobić by folia nie przeszkadzała przy obróbce wokół ramy okiennej - wkłada taką specjalna listewkę między okno a tynk. Stańczuk brał 22 zł/m kw. nie doliczał nic za folie itd. wszystko było w cenie, nie odliczał otworów okiennych, bo jest zabawa przy obróbce okna więc jedno wchodziło w drugie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 09.06.2012 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czyli nie odliczał otworów pow. 3 m2 i otworów drzwiowych? "Burundi, Ja polecam Pana Stańczuka - z listy wykonawcow, tel. 609022964 - okna na dole miałam zaklejone przed tynkami, Pan Bogdan poprawił po swojemu, na górze zaklejał sam. Wie jak to zrobić by folia nie przeszkadzała przy obróbce wokół ramy okiennej - wkłada taką specjalna listewkę między okno a tynk. Stańczuk brał 22 zł/m kw. nie doliczał nic za folie itd. wszystko było w cenie, nie odliczał otworów okiennych, bo jest zabawa przy obróbce okna więc jedno wchodziło w drugie." Tak, nie odliczał. Też mi się to wydawało na początku dziwne, ale gdy zobaczyłam ile jest roboty z obróbką okna to zmieniłam zdanie. Obrabia oczywiście styk okno-tynk oraz wstawia aluminiowe profile ściana-wnęka okienna przez co nadaje ostateczny wymiar otworu okiennego. Myslę, że rozmawiając o cenie zawsze możesz dogadać kwestię ceny otworów okiennych. Stańczuka polecił mi Tomek_police. Ja też go polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts