Teska 23.06.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 teska, wysle Ci na maila Gosia to poproszę o tę listę. maila podaje na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2012 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witam. Macie moze jakis namiar na firme ktora zaprojektuje i wykona wentylacje mechaniczną z rekuperacją? Z gory dziekuję za pomoc. Zacharuś Ryszard 506150419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.06.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Podnoszę pytanko Z góry dzięki za pomoc Asia zerknij na pw...tel do "ogrodników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 24.06.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 agama, niekoniecznie, prowadzenie większej ilosci robot, sprawia ze zawsze jest ktos sciemniany. A to strop schnie 60 dni, a to polowa rodziny wymarła na zarazę. ja sie wypisąłam z góralskiej ekipy, tak ze miejsce sie zwolniło. Druga budowa daje jedno, nie dajesz sie zbajerowac na powszechne teksty mamiace inwestorow. No i zasada druga, kompromisy daja w dupe zawsze inwestorowi nie wykonawcy. Zgadzam się ,że z góralami trzeba być czujny jak gajowy:)Poza tym w obecnych czasach w Szczecinie są po prostu drodzy, bo traktują to jak wyjazd do GB w czasach boomu. Jednak wszystko co robili w domu nr 1 ma się świetnie. No i teraz widzę,że potrafią dać parę. Generalnie trzeba być asertywnym i liczyć koszty. Jednak gdy ludzie(nie poleceni przez wykonawcę) mówią ze po 5 latach wszystko jest ok to chyba można zaufać. Boże spraw abym nie była naiwna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.06.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Powiedzcie mieszkajacy, budujący w okolicach Polic z jakiej firmy ochroniarskiej korzystacie. Alkon, sprawdzałem Solida, ale powiedzieli otwarcie, że i tak podzlecą dalej Alkonowi, więc nawet jakby była interwencja to podjedzie Alkon. Wolę mieć umowę z faktycznym wykonawca usługi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.06.2012 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 teraz ja po prośbie:) potrzebuję normalnego fachowca od alarmów - kogo byście polecili? A co oznacza normalnego? Mąkosa Mirosław 606 897 999 (centrala DSC) lub ewentualnie Mariusz Klepacki (też DSC, ale jest nieco droższy) 601 762 607 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.06.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 AAAAAA, słuchajcie, elektryk chce 20.000 za całosci. Troche mnie ta cena powalila, ale nie mam porownania, to bardzo duzo? A za jaki zakres prac? Z materiałem czy bez? Ile "pi razy oko" masz punktów? Sama cena nic nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.06.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Zacharuś Ryszard 506150419 Potwierdzam, że świetny fachowiec, solidny i uczciwy. Robił u mnie CO i wod-kan bo pracuje w Ciepłej Chacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.06.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Przepraszam, jeśli opowiedziałem na coś przeterminowanego, wróciłem z urlopu i czytam kilka stron grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.06.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 TomekPolice, nie wiem ile punktów, elektryk tez nie wie, wycenia od wielkosci domu. Z materialem, bez osprzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.06.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 TomekPolice, nie wiem ile punktów, elektryk tez nie wie, wycenia od wielkosci domu. Z materialem, bez osprzetu To jak tak wycenia to bym od razu podziękował... oferta to oferta, musi być konkret ile za co. A nie potem się okaże że jeszcze za to trzeba dopłacić i za inne rzeczy. Pogadaj z moim elektrykiem Mirosław Mąkosa, tel kilka postów wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 25.06.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 TomekPolice, nie wiem ile punktów, elektryk tez nie wie, wycenia od wielkosci domu. Z materialem, bez osprzetu witam ja płaciłem 35 zł za punkt + 1200 rozdzielnia.elektryk zrobił spis potrzebnych rzeczy wyszło około 8000 za 105 punktów razem z materiałem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 25.06.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 witam ktos pisał kiedys o kotle imergas.chciałbym wiedziec jak sie spisuje.bede wdzieczny za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 25.06.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 razem z materiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.06.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Mam na zbyciu styropian elewacyjny Arbet Grafit EPS032 grubość 15cm - 3,225 m3 (21,46 m2) w cenie 150zł/m3. Mogę dodać gratis dwie paczki elewacyjnego Arbet EPS040 (biały, tradycyjny) 12 cm w nierozpakowanych paczkach, ale z lekko uszkodzonymi rogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalibra 25.06.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Witam, macie może jakąś sprawdzoną hurtownię z materiałami budowlanymi aby im podrzucić projekt by wycenili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 26.06.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 witam ktos pisał kiedys o kotle imergas.chciałbym wiedziec jak sie spisuje.bede wdzieczny za odpowiedz Mam Victrix X2 ze sterownikiem CAR2. Cały dom podłogówka (sypialnie osobne sterowniki) oprócz garażu gdzie jest grzejnik pracujący na parametrach/temperaturach podłogówki + zwiększone gabaryty samego grzejnika. Jak na dwa miesiące użytkowania niewiele mogę powiedzieć. Pracował 3 tygodnie do serwisowego uruchomienia na bardzo niskich ustawieniach/niskiej krzywej i nie mam zastrzeżeń. W domu ustawiona temperatura 20*C, podłoga letnia/zimna, a w domu ciepło, że można było chodzić w krótkich spodenkach i podkoszulku. Jak dla mnie największą zaletą jest duża modulacja, 5 lat gwarancji i wymiennik z nierdzewki. Więcej pewnie dopiero po sezonie grzewczym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 26.06.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, macie może jakąś sprawdzoną hurtownię z materiałami budowlanymi aby im podrzucić projekt by wycenili! Extradach, dużo tam kupiłem. Rypnęli się (niestety na moją niekorzyść) tylko na pustakach Terriva. Wyliczyli o kilka palet za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 26.06.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam ponownie. Zakupiliśmy projekt (niestety nie Praktyczny, a Amoniusz) i mam do was prośbę o podesłanie namiarów na architektów. Budowa to Police. Dziekuję za telefon do P. Lorka:) znajomy rodziny, który po znajomości za adaptacje 10 tys. woła:) Może ktoś słyszał o Marku Ostrowskim? Dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 26.06.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam ponownie. Zakupiliśmy projekt (niestety nie Praktyczny, a Amoniusz) i mam do was prośbę o podesłanie namiarów na architektów. Budowa to Police. Dziekuję za telefon do P. Lorka:) znajomy rodziny, który po znajomości za adaptacje 10 tys. woła:) Może ktoś słyszał o Marku Ostrowskim? Dzieki z góry Nie wiem jakie teraz ceny chodzą za adaptację, my w 2009 płaciliśmy coś koło 5k PLN. Jeśli chodzi o Police to polecam Agnieszkę Szczygielską (ma dobre wejścia w urzędach i nie ma problemów z otrzymaniem PnB) 605 538 187. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts