madejka3 27.08.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam Jak uszczelnialiście przejścia rur kanalizacyjnych przez chudziak - bo papą się nie obłoży tego. Może jakaś masa uszczelniająca? u nas były po prostu zalewane, bez żadnych mas itp itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.08.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No i juz mam pytanko.Czy mowi komus cos nazwisko Majszyk lub Mjchrzyk Jaroslaw?To kierownik budowy ,chcialam sie dowiedziec czy solidny czy szukac dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.08.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Malicki sie kojarzy, Szewczyk jest obecnie u mnie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 27.08.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No i juz mam pytanko.Czy mowi komus cos nazwisko Majszyk lub Mjchrzyk Jaroslaw?To kierownik budowy ,chcialam sie dowiedziec czy solidny czy szukac dalej? U mnie kierowniczył złego słowa powiedzieć nie mogę. Kierbud z prawdziwego zdarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 27.08.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 U mnie kierowniczył złego słowa powiedzieć nie mogę. Kierbud z prawdziwego zdarzenia. No i takiej odpowiedzi oczekiwalam.Kamien z serca...W takim razie nie szukam dalej zostaje przy nim.Dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 27.08.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 No i juz mam pytanko.Czy mowi komus cos nazwisko Majszyk lub Mjchrzyk Jaroslaw?To kierownik budowy ,chcialam sie dowiedziec czy solidny czy szukac dalej? U mnie też był kierownikiem i również nie dam złego słowa powiedzieć. Ma uprawnienia konstruktorskie, jest naprawdę fachowcem do tego słowny i terminowy. jak masz jakieś pytania pisz na priv. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 27.08.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Malicki sie kojarzy, Szewczyk jest obecnie u mnie:-) nie budujesz się przypadkiem w Siadle? Bo Szewczyk był też u mnie kierbudem, dzisiaj z nim rozmawiałem, mówił coś o inwestorze z Siadła... Swoją drogą zarzekał się u mnie, że mam jego namiarów nie podawać, bo ja jestem ostatni i on już więcej nie chce.... ale jednak pecunia non olet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.08.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Nie, ja na Osowie i ja byłam przyadkiem wymagajacym reanimacji;-) musiałam sie bardzo naprosić. Ale imo to chyba jeden z nielicznych kierownikow z prawdziwego zdarzenia. A powiedz, TY byłeś zadowolony? Zbigniew rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 28.08.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Nie, ja na Osowie i ja byłam przyadkiem wymagajacym reanimacji;-) musiałam sie bardzo naprosić. Ale imo to chyba jeden z nielicznych kierownikow z prawdziwego zdarzenia. A powiedz, TY byłeś zadowolony? Zbigniew rozumiem? Szczerze? Na początku byłem bardzo zadowolony, potem Pan Zbigniew zupełnie nie w swoim stylu był w ciągłym biegu i ciągle nie po drodze mu było do mnie, a jak już wpadał to na 3 minuty - później okazało się, że nabywał nieruchomość i podejrzewam, że to odciągało go od zajęć, do których go "powołałem", był co prawda w każdym kluczowym momencie - nie powiem, ale dwie wpadki mu się zdarzyły, które naprawił zresztą na swój koszt (dodając mi też pracy i drobnych wydatków)... Ale mogło ich nie być.... Ale gdybym wziął kierbuda od ekipy budowlanej to pewnie bym mieszkał w stodole a nie w domu, ilość rzeczy, jakie zmienił/poprawił by dom był domem była naprawdę spora. Stąd moje zdanie - architekta do adaptacji bierzcie najtańszego, byle zdobył PnB, zainwestujcie w kierownika budowy! Ja mojemu architektowi najchętniej skopałbym tyłek, ale cóż, mądry jestem teraz, jak zaczynałem budowę nie odróżniałem cementu od betonu i architekt był dla mnie kimś ważnym! Potem okazało się, że jego praca sprowadzała się do zdobycia PnB a nie pomocy czy doradztwa inwestorowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 28.08.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 ech, Sławek, takie uroki budowania. Ja mam projekt indywidualny, a tez zdarzaja sie niedociagniecie. A z kierownikiem, ja miałam chwalonego na forum i co? w tylku mial juz w ogole po całosci. Zobaczymy co z panem Zbigniewem bedzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 29.08.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania za parę złotych używane drzwi budowlane 90 z zamkiem gerda. Miejsce odbioru - Dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Mam pilną prośbę o namiar na producenta płotów betonowych, najchętniej w okolicach powiatu goleniowskiego. Bitter - niestety to nie powiat goleniowski ale między przecławiem a dołujami jest producent takich płotów, słyszłałam że całkiem cenowo dostępny...gdybyś był zainteresowany to jak będę jechała do Przecławia zerknę na jego banerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.08.2012 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 No i juz mam pytanko.Czy mowi komus cos nazwisko Majszyk lub Mjchrzyk Jaroslaw?To kierownik budowy ,chcialam sie dowiedziec czy solidny czy szukac dalej? jeśłi nie znajdziesz to mam sprawdzonego kier bud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Madejka, ja mam 80 zl, tak ze wygada ze takie ceny po prostu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 słuchajcie, lepsze reczne, czy maszynowe tynki? ile płaciliscie za tynki, wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejka3 30.08.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Madejka, ja mam 80 zl, tak ze wygada ze takie ceny po prostu:-) dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejka3 30.08.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 słuchajcie, lepsze reczne, czy maszynowe tynki? ile płaciliscie za tynki, wylewki? Za posadzki płaciliśmy 13zł/metr (robocizna). Tynki mieliśmy maszynowe 23zł/metr...które lepsze? Nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 madejka a masz dobra ekipę? dobre wylewki Ci zrobili? dasz namiar? nie wiesz ile wyszło z materialem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madejka3 30.08.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 madejka a masz dobra ekipę? dobre wylewki Ci zrobili? dasz namiar? nie wiesz ile wyszło z materialem? Z ekipy od wylewek jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan Iwan Michalski 503 99 78 48. A koszt całkowity to przy 230metrach 3000zł za robociznę, plastyfikator, folia, cement, piach siatka itp wyszło 6000 z groszami. Wiem, że wylewki robi od Szczecina (szpitale, bloki) po okolice Goleniowa, nam akurat w Rurzycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.08.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 madejska dziękuje pieknie:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts