Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

No i juz mam pytanko.Czy mowi komus cos nazwisko Majszyk lub Mjchrzyk Jaroslaw?To kierownik budowy ,chcialam sie dowiedziec czy solidny czy szukac dalej?

U mnie też był kierownikiem i również nie dam złego słowa powiedzieć. Ma uprawnienia konstruktorskie, jest naprawdę fachowcem do tego słowny i terminowy. jak masz jakieś pytania pisz na priv.

pzdr

Malicki sie kojarzy, Szewczyk jest obecnie u mnie:-)

nie budujesz się przypadkiem w Siadle? Bo Szewczyk był też u mnie kierbudem, dzisiaj z nim rozmawiałem, mówił coś o inwestorze z Siadła... :-) Swoją drogą zarzekał się u mnie, że mam jego namiarów nie podawać, bo ja jestem ostatni i on już więcej nie chce.... ale jednak pecunia non olet!

Nie, ja na Osowie i ja byłam przyadkiem wymagajacym reanimacji;-) musiałam sie bardzo naprosić. Ale imo to chyba jeden z nielicznych kierownikow z prawdziwego zdarzenia. A powiedz, TY byłeś zadowolony? Zbigniew rozumiem?

Szczerze? Na początku byłem bardzo zadowolony, potem Pan Zbigniew zupełnie nie w swoim stylu był w ciągłym biegu i ciągle nie po drodze mu było do mnie, a jak już wpadał to na 3 minuty - później okazało się, że nabywał nieruchomość i podejrzewam, że to odciągało go od zajęć, do których go "powołałem", był co prawda w każdym kluczowym momencie - nie powiem, ale dwie wpadki mu się zdarzyły, które naprawił zresztą na swój koszt (dodając mi też pracy i drobnych wydatków)... Ale mogło ich nie być.... Ale gdybym wziął kierbuda od ekipy budowlanej to pewnie bym mieszkał w stodole a nie w domu, ilość rzeczy, jakie zmienił/poprawił by dom był domem była naprawdę spora. Stąd moje zdanie - architekta do adaptacji bierzcie najtańszego, byle zdobył PnB, zainwestujcie w kierownika budowy! Ja mojemu architektowi najchętniej skopałbym tyłek, ale cóż, mądry jestem teraz, jak zaczynałem budowę nie odróżniałem cementu od betonu i architekt był dla mnie kimś ważnym! Potem okazało się, że jego praca sprowadzała się do zdobycia PnB a nie pomocy czy doradztwa inwestorowi.

Mam pilną prośbę o namiar na producenta płotów betonowych, najchętniej w okolicach powiatu goleniowskiego.

Bitter - niestety to nie powiat goleniowski ale między przecławiem a dołujami jest producent takich płotów, słyszłałam że całkiem cenowo dostępny...gdybyś był zainteresowany to jak będę jechała do Przecławia zerknę na jego banerek.

madejka a masz dobra ekipę? dobre wylewki Ci zrobili? dasz namiar? nie wiesz ile wyszło z materialem?

Z ekipy od wylewek jesteśmy bardzo zadowoleni. Pan Iwan Michalski 503 99 78 48. A koszt całkowity to przy 230metrach 3000zł za robociznę, plastyfikator, folia, cement, piach siatka itp wyszło 6000 z groszami. Wiem, że wylewki robi od Szczecina (szpitale, bloki) po okolice Goleniowa, nam akurat w Rurzycy :)