bodekku 21.05.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 dzień dobry! grapusek - powodzenia, też chciałbymmieć takie problemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.05.2004 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Bodek, już niedługo i ty będziesz je miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.05.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 A tak, żeby się pochwalić, to stan surowy zamknięty stał się faktem. Mam drzwi, okna i bramę garażową. Skończyli o 22. Ale żeby nie było za dobrze, to panele ozdone z drzwi wejściowych z obu stron do wymiany (porysowane) i szyba wewnętrzna też. Ciekawe ile to teraz potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.05.2004 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 mam nadzieję ! po ponownym rozpatrzeniu przez Urząd wszystkieustalenia mediów dotyczące uzbrojenia sązaakceptowane. Teraz tylko ZUD i będą ciągnąćprąd, gaz, wodę i ścieki ! Co myślicie o kanalizacji deszczowej ? może łapać jako deszczówkę do podlewania ! bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.05.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Meldujemy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 21.05.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam Czy polecicie mi kogoś dobrego,solidnego i niedrogiego kto wykonuje badania geotechniczne mam namiary za 1200 z fakturą, 1000 bez (minimum 4-5 odwiertów tj. p.Ober) i p. dr Piotrowski (podobno za 500, gdzieś ktoś pisał na forum) ale nie mam telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 21.05.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam wszystkich! Widzę, że na budowach dzieje się bardzo dużo. Gratuluję i trzymajcie ręce na pulsach!!!!! Linka - wiem, że internetu jeszcze nie będę miała, no....ale chociaż telefon. Na razie tylko jeden numer biorę - docelowo 2 i neostardę) ale to dopiero jak bedzie kabel. Bodekku - mają podłączyć do wtorku - tak powiedzieli, a jak będzie to się zobaczy, na pewno poinformuję. Laura_ms - odwiertów nie robiłam więc nie znam nikogo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.05.2004 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Didi - trzymam kciuki! Do mnie dzwoniła telekomuna z propozycją promocji Neostrady - ale na pytanie co w przypadku przeniesienia numeru i extra kosztów nastąpił zwrot "oddzwonię" i cisza pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Nova 21.05.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Z neostradą uważajcie- droga jak diabli Przy prędkości 640k/s - ca 190 zł/mies., przy prędkości 320 kb/s -~ 140 zł/mies. z tym, że z ta predkością przekazu tylko do 5GB w miesięcznym okresie rozliczeniowym- ponad prędkość modemowa. Zmiana miejsca lokalizacji- 50% opłaty aktywacyjnej. Oczywiście to wszystko dotyczy umów na czas nieokreślony, bo przy zawartych na czas okreslony do 12 mies. mniej, ale znając pazerność TP- zrekompensują to sobie z nawiązką. Te informacje, co do cen dostałam jako użytkownik neostrady od roku w liście . Co do jednego wszyscy są raczej zgodni- ceny na usługi internetowe mają zbójeckie. Zyczę Wam wytrwałości w bojach z TPSA. Wiele siwych włosów na mej szlachetnej głowie to ich zasługa Zapomniałabym o jeszcze jednym- tzw opłata migracyjna, tzn. gdyby ktoś miał szybszą i droższą neostrade a chciałby wolniejszą i tańszą- 186,92 zł!!!! Odwortnie bezpłatnie Ręce i gacie opadają jak to ktoś kiedyś ładnie i dowcipnie powiedział. Przepraszam za taką epistołę, ale jak informacja, to wyczerpujaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.05.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Kasia Nova - dzięki za info bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.05.2004 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Witam Czy polecicie mi kogoś dobrego,solidnego i niedrogiego kto wykonuje badania geotechniczne mam namiary za 1200 z fakturą, 1000 bez (minimum 4-5 odwiertów tj. p.Ober) i p. dr Piotrowski (podobno za 500, gdzieś ktoś pisał na forum) ale nie mam telefonu Z czystym sumieniem polecam pania Danutę Brodę (tel.domowy: 4630507) tanio, fachowo, sprawnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 21.05.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 uff był dzwig i płatwie stalowe na górze obiecali, że jutro postawią wszystkie krokwie pożyjemy zobaczymy tymczasem pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 22.05.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 o raju ale cisza ale z Was Boby i Marty Budownicze ja też jade, kielnia w dłoń i na kominy uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.05.2004 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Melduję, że u mnie ścianki fundamentowe pomalowane dysperbitem Byłam na zwiedzaniu u naszych forumowiczów. Domy Ulci i Krzysia oraz SP z małżówinkiem prezentują się super. Oba miejsca uświęciłam karmiąc w nich małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 23.05.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2004 Załamkaczy wszyscy wykonawcy to partacze nie umiejący czytać rysunków?krokwie wyglądają pięknie ale jedna z płatwi biegnie nad kominem zamiast obok - diabli wiedzą co teraz zrobić - poprawić się nie da bo belki są ponacinane - chyba będą musieli wymienić krokwie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.05.2004 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Wstajemy, koniec spania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2004 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Już się obudziliśmy ! dzień dobry bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Doberek ale iście letnia pogoda - jak herbata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.05.2004 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Joasiu, ja nie chcę ci wypominać, ale jeszcze niedawno zachwycałaś się taką pogodą, to teraz masz babo placek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.05.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Pogoda dobra dla trawy... wilgoci dużo.Ale mi zimno, ogrzewanie włączone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts