Asia i Robert 10.09.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ale się uśmiałem czytając te bzdury :"Hydropan czerpie z bogatych doświadczeń i efektywnych rozwiązań oraz wysokiego standardu świadczonych usług firmy Hydropan 2," WYSOKI STANDARD ŚWIADCZONYCH USŁUG !!!!!! ha ha ha ha to jak dowcip z kabaretowego klubu 2 wystarczyło zmienić nazwę i pozbyć się 2 i jakość usług na pysk , na zbity pysk na stronie internetowej firmy widnieją chyba nieaktualne dane [email protected] 91 4615740 601 33 6631maili nikt nie odbiera, telefon stacjonarny i komórkowy milczy - normalnie jak w AMBER GOLD pozostaje sprawdzić siedzibęRoentgena 20Szczecin71-687 istnieje jeszcze czy już nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 10.09.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ...ile placiliscie za elewacje? dostelem oferte 145pln z m2 z materialem, wydaje mi sie ze to drogo! Cena nie zawierala wykończeń typu dodatkowe obrobki blacharskie lub podbitki Zależy co podałeś za parametry. Ja za grafitowy 20cm z tynkiem silikatowym dostałem netto 125 PLN/m2 za robociznę z materiałem. Bez parapetów i podbitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 10.09.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 ....na stronie internetowej firmy widnieją chyba nieaktualne dane [email protected] 91 4615740 601 33 6631 maili nikt nie odbiera, telefon stacjonarny i komórkowy milczy - normalnie jak w AMBER GOLD pozostaje sprawdzić siedzibę Roentgena 20 Szczecin 71-687 istnieje jeszcze czy już nie A z ciekawości, co skonocili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janrad 10.09.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zależy co podałeś za parametry. Ja za grafitowy 20cm z tynkiem silikatowym dostałem netto 125 PLN/m2 za robociznę z materiałem. Bez parapetów i podbitki. Witam Tez mam w projekcie 20cm. Czy jestes zadowolony z tego wykonawcy? Mozesz podac namiary do niego? Namiary do innych polecanych przez forumowiczow wykonawcow elewacji takze mile widziane pozdr JR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 10.09.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witam Tez mam w projekcie 20cm. Czy jestes zadowolony z tego wykonawcy? Mozesz podac namiary do niego? Namiary do innych polecanych przez forumowiczow wykonawcow elewacji takze mile widziane pozdr JR Akurat tego nie wybrałem, tylko inną ze swoim materiałem. Dziś lub jutro robią pomiary i już mają obsówę (mieli wchodzić 20.09, wejdą dopiero 25.09). Polecać mogę dopiero po elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.09.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A z ciekawości, co skonocili? Hydropan sp... montaż zbiornika firmy Galmet szczegóły napisałem na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 10.09.2012 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witam. Szykuję się do stropu lany z gruszki.Otrzymałem ofertę 65 zł za metr kwadratowy .I pytanie do Was szanowni forumowicze .Ile wy płaciliście ?Czy te 65 zł to dobra cena ?Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.09.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Witam. Szykuję się do stropu lany z gruszki.Otrzymałem ofertę 65 zł za metr kwadratowy . I pytanie do Was szanowni forumowicze .Ile wy płaciliście ?Czy te 65 zł to dobra cena ? Pozdrawiam . Płacisz za strop od m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 10.09.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Taką dostałem ofertę od jednej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.09.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Taką dostałem ofertę od jednej ekipy Przyznam, że nie wiem jaką miałem cenę za m2 bo płaciliśmy za całość SSO. Nie wiem czy dotrwał bym do końca budowy jak miał bym negocjować ceny i szukać wykonawców do poszczególnych etapów rozbitych na drobne cząsteczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 10.09.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Buduję domek bez kredytu ,tylko z oszczędności i pensji .Dlatego robię etapami .Po skończeniu jednego zaglądam do skarbonki i albo stwierdzam że mogę se pozwolić na następny etap ,albo że trzeba dozbierać .W tej sytuacji umowa z ekipą na sso nie miała by sensu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.09.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Buduję domek bez kredytu ,tylko z oszczędności i pensji .Dlatego robię etapami .Po skończeniu jednego zaglądam do skarbonki i albo stwierdzam że mogę se pozwolić na następny etap ,albo że trzeba dozbierać .W tej sytuacji umowa z ekipą na sso nie miała by sensu.pozdrawiam To prawda. W takiej sytuacji nie masz innego wyjścia. Coś za coś niestety. Pozazdrościć mogę budowy bez kredytu. I cierpliwości życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 10.09.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Dalszy fragment bajki ze strony firmy Hydropan - bo to i pora na bajki odpowiednia ale że ta bajka to raczej ma bliżej do horroru to zaczekałem do północy cyt. "Do Państwa dyspozycji oddajemy: ... życzliwość, uczciwość i lojalność gwarantującą, że... ...RELACJE Z NASZYMI KLIENTAMI ORAZ ICH DOMY SĄ ZAWSZE PEŁNE CIEPŁA!" Zapomnieli tylko dodać, że w razie problemów relacje już nie są ciepłe tylko "mokre" Kto wymyślił te brednie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 11.09.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Widziałem w innych działach forum, że część z Was zastanawiała się nad Betondur Eko na posadzkę w garażu. Żywica epoksydowa to koszt ok 1500 PLN tutaj zmieszczę się w ok. 300 PLN tylko czy warto? Ktoś z Was zastosował Betondur Eko? Na allegro znalazłem jeszcze dwuskładnikową farbę Betnomal coś nieco ponad 500 PLN. Doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.09.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Tomek, imo nie ryzykujesz, po prostu za jakis czas poprawisz jak bedzie potrzeba. A te pieniadze przeznaczysz na wazniejsze rzeczy. Pare lat na pewno CI wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 11.09.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Tomek, a czy podane przez Ciebie farby dają w efekcie "śliską" nawierzchnię? Chciałbym w garażu zrobić nawierzchnię, na której można by w miejscu skręcać koła samochodu bez dużego tarcia (taką lekko poślizgową nawierzchnię ma np. parking Carrefoura na Turzynie). Też się zastanawiałem nad żywicą, ale zniechęca mnie jej cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 11.09.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Widziałem w innych działach forum, że część z Was zastanawiała się nad Betondur Eko na posadzkę w garażu. Żywica epoksydowa to koszt ok 1500 PLN tutaj zmieszczę się w ok. 300 PLN tylko czy warto? Ktoś z Was zastosował Betondur Eko? Na allegro znalazłem jeszcze dwuskładnikową farbę Betnomal coś nieco ponad 500 PLN. Doradzicie? Użyłem Betonduru, ale z linii profesjonalnej. Kupiłem okazyjnie przeterminowane opakowania 0,85l po 6zł gdy cena normalna była ok 60zł/l i to w różnych kolorach Dwuskładnikowy. Po wymieszaniu wyszedł zielony. Jest to bardzo dobre rozwiązanie. Łatwe w utrzymaniu i wygodne w zamiataniu czy myciu. Zamierzam podłogę kiedyś pomalować jeszcze raz - jednak nie wszędzie wyszło mi idealnie bo utwardzacz szybko wiązał (przeterminowany). Aha podłoga w garażu. Z rozpędu kupiłem też puszkę taką trochę większą jednoskładnikową ale to była kicha. Też przeterminowana i do stosowania do wewnątrz-zrobiłem taras i wszystko zmyło po paru miesiącach. Ogólnie uważam to za dobry pomysł - tylko trochę drogi...przynajmniej w wersji profesjonalnej. Dziwi mnie trochę ten opis do EKO na ich stronie: ]Produkt przeznaczony jest do stosowania wewnątrz pomieszczeń oraz do wymalowań zewnętrznych powierzchni betonowych jak np.: przydomowe garaże, piwnice, kotłownie, pomieszczenia gospodarcze, ogrodzenia oraz inne elementy betonowe.[/quote Jakie to zewnętrzne garaże i piwnice itp? To raczej środek do wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 11.09.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 hej Bardzo potrzebuję waszej pomocy. Macie może informacje, naiary na wykonawcę plyty fundamentowej? Jaki byłby koszt? Cieszyłam się że będę miała płytę a tu już kolesie mężowi odradzili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 11.09.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Tomek, a czy podane przez Ciebie farby dają w efekcie "śliską" nawierzchnię? Chciałbym w garażu zrobić nawierzchnię, na której można by w miejscu skręcać koła samochodu bez dużego tarcia (taką lekko poślizgową nawierzchnię ma np. parking Carrefoura na Turzynie). Też się zastanawiałem nad żywicą, ale zniechęca mnie jej cena To raczej szlifowany beton lub lastryko. Może też być właśnie żywica epoksydowa, ale jak widziałem to w Turzynie to obstawiam dwie pierwsze. Jak chcesz kręcić kołami w miejscu to nie pakuj się w farbę, tylko żywica. A niestety ta cena jak mówisz odstrasza, szczególnie przy końcu budowy jak podejmujemy decyzję co jeszcze musimy, a bez czego damy radę żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 11.09.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Użyłem Betonduru, ale z linii profesjonalnej. Kupiłem okazyjnie przeterminowane opakowania 0,85l po 6zł gdy cena normalna była ok 60zł/l i to w różnych kolorach Dwuskładnikowy. Po wymieszaniu wyszedł zielony. Jest to bardzo dobre rozwiązanie. Łatwe w utrzymaniu i wygodne w zamiataniu czy myciu. Zamierzam podłogę kiedyś pomalować jeszcze raz - jednak nie wszędzie wyszło mi idealnie bo utwardzacz szybko wiązał (przeterminowany). Aha podłoga w garażu. Z rozpędu kupiłem też puszkę taką trochę większą jednoskładnikową ale to była kicha. Też przeterminowana i do stosowania do wewnątrz-zrobiłem taras i wszystko zmyło po paru miesiącach. Ogólnie uważam to za dobry pomysł - tylko trochę drogi...przynajmniej w wersji profesjonalnej. Q-BIS a ta jednoskładnikowa to betondur czy coś innego? Chyba ten Betonmal będzie jednak najlepszy bo jednak jest dwuskładnikowy na bazie epoksydu, a nie akrylowo-silikonowy jak Betondur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts