fergson 19.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Fergson, NIE I NIE, to nie jest argument. Tak jak bym ja odpowiedziała, TAK, BO TAK. Ja do tej pory jestem bardzo zadowolona z obsługi, zobaczymy co dalej. Doradzili mi bezpłatnie, skonsultowali się z cieslą i dekarzem. Zapropoowali lepsze rozwiązanie. Facet jest ewidentnie pasjonatem w swoim zawodzie. Polecił go tez moj wykonawca. Zobaczymy, ale naprawdę takie komentarze, nie, bo nie, sa zwyczajnie niepowazne i psuja opinię inwestorom. Oczywiscie to moje zdanie. No dobrze napiszę. Drewno miało bardzo dużo sęków, wymieszane sosna, świerk. Dodatkowo wymagało okorowania. Niektóre kawałki więźby były poprostu CZARNE. Konieczne skrobanie i impregnacja lub poprostu nie do założenia. Oczywiście możesz sobie reklamować, ale towar dojedze za tydzień lub dwa. Kto zapłaci za przestój na budowie ? Takie drewno poprostu nie powinno trafić do sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 22.10.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Czy cena za położenie parkietu 110 zł za metr z materiałami (oczywiście bez samego drewna) jest OK czy jest sens szkuać kogoś kto zrobi to taniej? Jeśli macie namiary na lepszych cenowo i godnych polecenia wykonawców to bardzo proszę o podanie tu lub na priv. Online na wykończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 22.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Czy cena za położenie parkietu 110 zł za metr z materiałami (oczywiście bez samego drewna) jest OK czy jest sens szkuać kogoś kto zrobi to taniej? Jeśli macie namiary na lepszych cenowo i godnych polecenia wykonawców to bardzo proszę o podanie tu lub na priv. Online na wykończeniu Pogadaj z moim parkieciarzem Pan Krzysztof Włodarczyk 691 899 188. U mnie co prawda przyklejał deskę 3W z uwagi na ogrzewanie podłogowe ale pogadać nie zaszkodzi może robi też parkiety. Jak już przyszły drzwi zrobił oblistwowanie i nieco wcześniej korek. Fachowość i rzetelność na bardzo wysokim poziomie. Pozdrawiam, Tomek za tydzień się wprowadzający i wykończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 22.10.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 No dobrze napiszę. Drewno miało bardzo dużo sęków, wymieszane sosna, świerk. Dodatkowo wymagało okorowania. Niektóre kawałki więźby były poprostu CZARNE. Konieczne skrobanie i impregnacja lub poprostu nie do założenia. Oczywiście możesz sobie reklamować, ale towar dojedze za tydzień lub dwa. Kto zapłaci za przestój na budowie ? Takie drewno poprostu nie powinno trafić do sprzedaży. No nie wiem - ja w Elgeronie biore od 5 lat srednio 5-6 domków rocznie i raz się zdarzyło ze było kilka krokwi do wymiany. Pamietajcie że elegeron to skład drewna a nie tartak - oni dostaja te drewno tak jak przyjeżdza na budowe i też nie oglądaja kazdej krokwi - otrzymany materiał trzeba sprawdzic i ewentualnie reklamowac bo mi wymiane krokwi załatwili w 3 dni. Ja osobiscie elgeron polecam. Pozdrawiam Budszczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boby 22.10.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Chętnie przyjmię ziemię w dużej ilości do wysypania na Warszewie, w rejonie ul Kredowej.Zainteresowanych pozbyciem się zbędnych gór zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 23.10.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Dziękuję za namiary. Sprawdzę. Tomek za tydzień się wprowadzający i wykończony O, szykuje się parapetówka w Grupie! Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam.Czy ktos mial doswiadczenie z firma Oknoplast lub M&S ?Jestesmy na etapie zamawiania okien i tak wlasnie sie miotamy miedzy tymi dwiema firmami...Moze ktos jeszcze jakas inna firme poleci?Dzisiaj przychodza na pomiar z M&S a z Oknoplastem jeszcze sie nie umawialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 24.10.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam.Czy ktos mial doswiadczenie z firma Oknoplast lub M&S ?Jestesmy na etapie zamawiania okien i tak wlasnie sie miotamy miedzy tymi dwiema firmami...Moze ktos jeszcze jakas inna firme poleci?Dzisiaj przychodza na pomiar z M&S a z Oknoplastem jeszcze sie nie umawialam. Też miotaliśmy się między tymi firmami ostatecznie kupiliśmy Oknoplast (zdecydował kolor) i jesteśmy zadowoleni. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.10.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Też miotaliśmy się między tymi firmami ostatecznie kupiliśmy Oknoplast (zdecydował kolor) i jesteśmy zadowoleni. pzdrJa M@S na Gdańskiej i jestem zachwycona obsługą, własnie od nich wrociłam. Okna wybrane, pomiar wziety. LUdzie którzy wiedzą o co chodzi w montazu, sprawzdeni przez znajomych. Bardzo dużo mi przy okanch pomogli ( okazalo się ze w oknach mam naprawdę namieszane) PLus ogromna zaleta sa ze Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.10.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dziękuję za namiary. Sprawdzę. O, szykuje się parapetówka w Grupie! Gratulacje!!Tomek, ogromne gratulacje:lol2: Cieszę się i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.10.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam.Czy ktos mial doswiadczenie z firma Oknoplast lub M&S ?Jestesmy na etapie zamawiania okien i tak wlasnie sie miotamy miedzy tymi dwiema firmami...Moze ktos jeszcze jakas inna firme poleci?Dzisiaj przychodza na pomiar z M&S a z Oknoplastem jeszcze sie nie umawialam. Bylismy u nich własnie przed twoim pomiarem:-) zreszta sama już pewnie się przekonałas jezeli chodzi o podjescie do klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 24.10.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Bylismy u nich własnie przed twoim pomiarem:-) zreszta sama już pewnie się przekonałas jezeli chodzi o podjescie do klienta Cześć Na jaki typ okien w MS się zdecydowaliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.10.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 MS Line, z tymi prostymi krawędziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.10.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 MS Line, z tymi prostymi krawędziami Dokłądnie te http://www.ms.pl/index.php/promocje/okna_msline_z_szyba_supertermo_u_0_5_za_1zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam.Do Oknoplastu juz sie nie wybieram.Facet z M&S byl dzisiaj na pomiarze i zrobil na nas naprawde mega dobre wrazenie.Wylapal przy pomiarach takie bledy ze nie wiem czy sami bysmy to zauwazyli.Oczywiscie telefon do kierownika budowy do wykonawcy i po spotkaniu na budowie pokazalismy im usterki.No rece opadaja...Pospuszczali obaj glowy i mawykonawca zobowiazal sie poprawic.No zobaczymy.Takze okna i brame robimy w M&S.A propo bramy moze tez ktos by cos podpowiedzial?Garaz dwustanowiskowy brama pojedyncza.Firma M&S poleca bramy Normstahl.,ale maja tez innych firm w ofercie.Ktos moze cos polecic,bede wdzieczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Dokłądnie te http://www.ms.pl/index.php/promocje/okna_msline_z_szyba_supertermo_u_0_5_za_1zl My te same M&S LINE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.10.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam.Do Oknoplastu juz sie nie wybieram.Facet z M&S byl dzisiaj na pomiarze i zrobil na nas naprawde mega dobre wrazenie.Wylapal przy pomiarach takie bledy ze nie wiem czy sami bysmy to zauwazyli.Oczywiscie telefon do kierownika budowy do wykonawcy i po spotkaniu na budowie pokazalismy im usterki.No rece opadaja...Pospuszczali obaj glowy i mawykonawca zobowiazal sie poprawic.No zobaczymy.Takze okna i brame robimy w M&S.A propo bramy moze tez ktos by cos podpowiedzial?Garaz dwustanowiskowy brama pojedyncza.Firma M&S poleca bramy Normstahl.,ale maja tez innych firm w ofercie.Ktos moze cos polecic,bede wdzieczna?Mam takie same wrazenia po wizycie:-) pelen profesjonalizm. Ja brame biore Normstahl tez u nich i drzwi wejsciowe;-) BTW bardzo wazne ile moga kosztowac tynki wapienno mineralne robocizna wraz z materiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Mam takie same wrazenia po wizycie:-) pelen profesjonalizm. Ja brame biore Normstahl tez u nich i drzwi wejsciowe;-) BTW bardzo wazne ile moga kosztowac tynki wapienno mineralne robocizna wraz z materiałem? Aktualnie mamy w garazu tez brame Normsahli jestesmy zadowoleni chodzi bez zarzutu cicho nie awaryjnie wiec mysle ze zostaniemy przy tym wyborze.No chyba ze cos w miedzyczasie sie zmieni ale poki co Normstahl nr 1.Drzwi zewnetrznych jeszcze nie mam wybranych nawet nie wiem gdzie szukac wiem tylko jakie chce miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 24.10.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 MS Line, z tymi prostymi krawędziami Jeżeli proste krawędzie to masz możliwość pakietu 3T-16Ar-3-16Ar-3T. Wzmocnenia stalowe lub termiczne. Zastanawiałem się na TYTAN, TYTANTERMO lub Evolution. Może powinienem iść owczym pędęm i brać MS LIne. Jakie są ich zalety w stosunku do Tytan czy Evolution ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Jeżeli proste krawędzie to masz możliwość pakietu 3T-16Ar-3-16Ar-3T. Wzmocnenia stalowe lub termiczne. Zastanawiałem się na TYTAN, TYTANTERMO lub Evolution. Może powinienem iść owczym pędęm i brać MS LIne. Jakie są ich zalety w stosunku do Tytan czy Evolution ? Przeslac ci na maila wyliczenie moich okien?Tam sa opisane Evolution i Line. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts