Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Pogadaj z moim parkieciarzem Pan Krzysztof Włodarczyk 691 899 188. U mnie co prawda przyklejał deskę 3W z uwagi na ogrzewanie podłogowe ale pogadać nie zaszkodzi może robi też parkiety. Jak już przyszły drzwi zrobił oblistwowanie i nieco wcześniej korek. Fachowość i rzetelność na bardzo wysokim poziomie.

Pozdrawiam,

Tomek

za tydzień się wprowadzający i wykończony ;)

Gratulacje za zakończenie budowy.

I małe pytanko o deski 3w: jakiej firmy i jaki gatunek drewna ?

I małe pytanko o deski 3w: jakiej firmy i jaki gatunek drewna ?

Tarkett Epoque Dąb do salonu i w korytarzu z uwagi na jedną ciągłość. Do pokojów Tarkett Rumba Dąb. Najtaniej dostaliśmy w Class Panel na Świerczewskiej. Dylatacja korek w cenie 20 PLN/mb robocizna z materiałem u parkieciarza.

Zapomniałem dodać.... wszystko lakierowane. Bo Epoque są też olejowane.

Witam.Do Oknoplastu juz sie nie wybieram.Facet z M&S byl dzisiaj na pomiarze i zrobil na nas naprawde mega dobre wrazenie.Wylapal przy pomiarach takie bledy ze nie wiem czy sami bysmy to zauwazyli.Oczywiscie telefon do kierownika budowy do wykonawcy i po spotkaniu na budowie pokazalismy im usterki.No rece opadaja...Pospuszczali obaj glowy i mawykonawca zobowiazal sie poprawic.No zobaczymy.Takze okna i brame robimy w M&S.A propo bramy moze tez ktos by cos podpowiedzial?Garaz dwustanowiskowy brama pojedyncza.Firma M&S poleca bramy Normstahl.,ale maja tez innych firm w ofercie.Ktos moze cos polecic,bede wdzieczna?

U mnie też M&S - okna, brama Normstahl, drzwi zewnęrzne CAL seria rycerska. Wszystko w porządku.

Wrażenia "po montażu" ogólnie OK, ale sugeruję stały nadzór kogoś kto kojarzy co i jak powinno być zrobione. Zwlaszcza przy montażu elem. wykończeniowych bramy czy ościeżnicy/progu drzwi.

Dla nas to nasze domy, a panowie montażyści są tylko w pracy. Również ci z M&S.

U mnie też M&S - okna, brama Normstahl, drzwi zewnęrzne CAL seria rycerska. Wszystko w porządku.

Wrażenia "po montażu" ogólnie OK, ale sugeruję stały nadzór kogoś kto kojarzy co i jak powinno być zrobione. Zwlaszcza przy montażu elem. wykończeniowych bramy czy ościeżnicy/progu drzwi.

Dla nas to nasze domy, a panowie montażyści są tylko w pracy. Również ci z M&S.

Cenna uwaga..poproszę kierownika chyba, bo sama nie ogarniam tego

Tarkett Epoque Dąb do salonu i w korytarzu z uwagi na jedną ciągłość. Do pokojów Tarkett Rumba Dąb. Najtaniej dostaliśmy w Class Panel na Świerczewskiej. Dylatacja korek w cenie 20 PLN/mb robocizna z materiałem u parkieciarza.

Zapomniałem dodać.... wszystko lakierowane. Bo Epoque są też olejowane.

A ja będę miała http://domax.szczecin.pl/oferta/podlogi-drewniane/panmar-wood MOja miłość i chciejstwo z którego nie umiem zrezygnować

A ja będę miała http://domax.szczecin.pl/oferta/podlogi-drewniane/panmar-wood MOja miłość i chciejstwo z którego nie umiem zrezygnować

No, jest w czym się zakochiwać.

Powiesz jaka jest cena tej miłości za metr? Nie widzę cennika na stronie, a klkam z doskoku, więc nie mam czasu szukać.

No a w ogole sie pochwale, że znalazłam w koncu wykonawce WM który mnie satysfakcjonuje :D potrafi odpwoiedziec na wszystkie pytania, konkretny, pokazał swoje realizacje.

Z rzeczy którymi nie ma co sie chwalić, to mam obniżóne wszędzie nadproża w okanch o 10 cm:-( machnął sie wykonawca, a kier nie zauwazył

No, jest w czym się zakochiwać.

Powiesz jaka jest cena tej miłości za metr? Nie widzę cennika na stronie, a klkam z doskoku, więc nie mam czasu szukać.

ok 300 zł, to lita deska dębowa. Wejdz na domek z tarasem Iskanny, to moja kolezanka. Ma dokladnie tę podłoge połozoną sa zdjecia u niej. Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć:D

ok 300 zł, to lita deska dębowa. Wejdz na domek z tarasem Iskanny, to moja kolezanka. Ma dokladnie tę podłoge połozoną sa zdjecia u niej. Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć:D

Odpowiedź niestety zgodna z moimi przewidywaniami.

> Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć

Z masłem??? No ale chyba jakimś tanim ;) No i można prosto z podłogi. TAKIEJ pogłogi.

W moim przypadku na sam chleb by nie wystarczyło. Niestety.

Dechy piękne. Samba i Panuba Thermo wpadły mi w oko najbardziej. Ale urokliwe jest każde z nich.

A do Iskany to ktorędy? Nie kojarzę.

Odpowiedź niestety zgodna z moimi przewidywaniami.

> Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć

Z masłem??? No ale chyba jakimś tanim ;) No i można prosto z podłogi. TAKIEJ pogłogi.

W moim przypadku na sam chleb by nie wystarczyło. Niestety.

Dechy piękne. Samba i Panuba Thermo wpadły mi w oko najbardziej. Ale urokliwe jest każde z nich.

A do Iskany to ktorędy? Nie kojarzę.

Wiesz co masz rację, chleb tuczy, a od masła ma sie sklerozę ( btw skleroza pożadana, zapomnisz o budowie) przezucę się na odzywianie energia z kosmosu:D

Tak, tak pisalam już że własnie z tego powodu nie mam ogrzewania w salonie podłogowego;-) Zreszta jak mialam wczesniej, to nie bylam zadowolona. Dlatego bez zalu rezygnuje

O! To chyba pierwszy głos na nie kogoś kto ma własne doświadczenia z podłogówką. Ja już niczego nie zmienię, ale chętnie się dowiem co konkretnie Ci nie odpowiadało? Miałaś podłogówkę + drewno?

> odzywianie energia z kosmosu

:D

Nie będziesz pierwsza. (podobno)