fergson 24.10.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Przeslac ci na maila wyliczenie moich okien?Tam sa opisane Evolution i Line. Tak poproszę. Wyślę swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.10.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Tak poproszę. Wyślę swoje. No a adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 24.10.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Pogadaj z moim parkieciarzem Pan Krzysztof Włodarczyk 691 899 188. U mnie co prawda przyklejał deskę 3W z uwagi na ogrzewanie podłogowe ale pogadać nie zaszkodzi może robi też parkiety. Jak już przyszły drzwi zrobił oblistwowanie i nieco wcześniej korek. Fachowość i rzetelność na bardzo wysokim poziomie. Pozdrawiam, Tomek za tydzień się wprowadzający i wykończony Gratulacje za zakończenie budowy. I małe pytanko o deski 3w: jakiej firmy i jaki gatunek drewna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 25.10.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Mam takie same wrazenia po wizycie:-) pelen profesjonalizm. Ja brame biore Normstahl tez u nich i drzwi wejsciowe;-) BTW bardzo wazne ile moga kosztowac tynki wapienno mineralne robocizna wraz z materiałem? Cementowo-wapienne ok 26zł Mogę napisać kogo nie polecam - firma Góral-Bud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.10.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 I małe pytanko o deski 3w: jakiej firmy i jaki gatunek drewna ? Tarkett Epoque Dąb do salonu i w korytarzu z uwagi na jedną ciągłość. Do pokojów Tarkett Rumba Dąb. Najtaniej dostaliśmy w Class Panel na Świerczewskiej. Dylatacja korek w cenie 20 PLN/mb robocizna z materiałem u parkieciarza. Zapomniałem dodać.... wszystko lakierowane. Bo Epoque są też olejowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.10.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Witam.Do Oknoplastu juz sie nie wybieram.Facet z M&S byl dzisiaj na pomiarze i zrobil na nas naprawde mega dobre wrazenie.Wylapal przy pomiarach takie bledy ze nie wiem czy sami bysmy to zauwazyli.Oczywiscie telefon do kierownika budowy do wykonawcy i po spotkaniu na budowie pokazalismy im usterki.No rece opadaja...Pospuszczali obaj glowy i mawykonawca zobowiazal sie poprawic.No zobaczymy.Takze okna i brame robimy w M&S.A propo bramy moze tez ktos by cos podpowiedzial?Garaz dwustanowiskowy brama pojedyncza.Firma M&S poleca bramy Normstahl.,ale maja tez innych firm w ofercie.Ktos moze cos polecic,bede wdzieczna? U mnie też M&S - okna, brama Normstahl, drzwi zewnęrzne CAL seria rycerska. Wszystko w porządku. Wrażenia "po montażu" ogólnie OK, ale sugeruję stały nadzór kogoś kto kojarzy co i jak powinno być zrobione. Zwlaszcza przy montażu elem. wykończeniowych bramy czy ościeżnicy/progu drzwi. Dla nas to nasze domy, a panowie montażyści są tylko w pracy. Również ci z M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Cementowo-wapienne ok 26zł Mogę napisać kogo nie polecam - firma Góral-Bud OOO, dziekuje a masz namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 OOO, dziekuje a masz namiar?rotfl, cisnienie spadło na morde:D doczytałam kogo NIE polecasz;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 U mnie też M&S - okna, brama Normstahl, drzwi zewnęrzne CAL seria rycerska. Wszystko w porządku. Wrażenia "po montażu" ogólnie OK, ale sugeruję stały nadzór kogoś kto kojarzy co i jak powinno być zrobione. Zwlaszcza przy montażu elem. wykończeniowych bramy czy ościeżnicy/progu drzwi. Dla nas to nasze domy, a panowie montażyści są tylko w pracy. Również ci z M&S. Cenna uwaga..poproszę kierownika chyba, bo sama nie ogarniam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.10.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 rotfl, cisnienie spadło na morde:D doczytałam kogo NIE polecasz;-) @ ciśnienie - oj tak! A namiary na NIE polecanych też warto mieć na wypadek nagłej zmiany nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.10.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No a adres? Najedź kursorem na nick w poście, a jeśli kogoś akurat nie ma to jeszcze kliknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Tarkett Epoque Dąb do salonu i w korytarzu z uwagi na jedną ciągłość. Do pokojów Tarkett Rumba Dąb. Najtaniej dostaliśmy w Class Panel na Świerczewskiej. Dylatacja korek w cenie 20 PLN/mb robocizna z materiałem u parkieciarza. Zapomniałem dodać.... wszystko lakierowane. Bo Epoque są też olejowane. A ja będę miała http://domax.szczecin.pl/oferta/podlogi-drewniane/panmar-wood MOja miłość i chciejstwo z którego nie umiem zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.10.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A ja będę miała http://domax.szczecin.pl/oferta/podlogi-drewniane/panmar-wood MOja miłość i chciejstwo z którego nie umiem zrezygnować No, jest w czym się zakochiwać. Powiesz jaka jest cena tej miłości za metr? Nie widzę cennika na stronie, a klkam z doskoku, więc nie mam czasu szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No a w ogole sie pochwale, że znalazłam w koncu wykonawce WM który mnie satysfakcjonuje potrafi odpwoiedziec na wszystkie pytania, konkretny, pokazał swoje realizacje. Z rzeczy którymi nie ma co sie chwalić, to mam obniżóne wszędzie nadproża w okanch o 10 cm:-( machnął sie wykonawca, a kier nie zauwazył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 No, jest w czym się zakochiwać. Powiesz jaka jest cena tej miłości za metr? Nie widzę cennika na stronie, a klkam z doskoku, więc nie mam czasu szukać.ok 300 zł, to lita deska dębowa. Wejdz na domek z tarasem Iskanny, to moja kolezanka. Ma dokladnie tę podłoge połozoną sa zdjecia u niej. Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.10.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 ok 300 zł, to lita deska dębowa. Wejdz na domek z tarasem Iskanny, to moja kolezanka. Ma dokladnie tę podłoge połozoną sa zdjecia u niej. Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć Odpowiedź niestety zgodna z moimi przewidywaniami. > Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć Z masłem??? No ale chyba jakimś tanim No i można prosto z podłogi. TAKIEJ pogłogi. W moim przypadku na sam chleb by nie wystarczyło. Niestety. Dechy piękne. Samba i Panuba Thermo wpadły mi w oko najbardziej. Ale urokliwe jest każde z nich. A do Iskany to ktorędy? Nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 25.10.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 A ja będę miała http://domax.szczecin.pl/oferta/podlogi-drewniane/panmar-wood MOja miłość i chciejstwo z którego nie umiem zrezygnować Ale wtedy już chyba bez ogrzewania podłogowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Ale wtedy już chyba bez ogrzewania podłogowego.... Tak, tak pisalam już że własnie z tego powodu nie mam ogrzewania w salonie podłogowego;-) Zreszta jak mialam wczesniej, to nie bylam zadowolona. Dlatego bez zalu rezygnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.10.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Odpowiedź niestety zgodna z moimi przewidywaniami. > Będę jadła chleb z masłem, a muszę ja mieć Z masłem??? No ale chyba jakimś tanim No i można prosto z podłogi. TAKIEJ pogłogi. W moim przypadku na sam chleb by nie wystarczyło. Niestety. Dechy piękne. Samba i Panuba Thermo wpadły mi w oko najbardziej. Ale urokliwe jest każde z nich. A do Iskany to ktorędy? Nie kojarzę.Wiesz co masz rację, chleb tuczy, a od masła ma sie sklerozę ( btw skleroza pożadana, zapomnisz o budowie) przezucę się na odzywianie energia z kosmosu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 25.10.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Tak, tak pisalam już że własnie z tego powodu nie mam ogrzewania w salonie podłogowego;-) Zreszta jak mialam wczesniej, to nie bylam zadowolona. Dlatego bez zalu rezygnuje O! To chyba pierwszy głos na nie kogoś kto ma własne doświadczenia z podłogówką. Ja już niczego nie zmienię, ale chętnie się dowiem co konkretnie Ci nie odpowiadało? Miałaś podłogówkę + drewno? > odzywianie energia z kosmosu Nie będziesz pierwsza. (podobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts