Gość Gosc123 26.05.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 pytanie - ile czekaliście na pozwolenie na budowę? Pan projektant zadzwonił po 8 dniach... fajnie odbierać takie telefony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 26.05.2004 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 a tak swoją drogą, jak podkręcić takiego molocha jak ENEA o przyspieszenie podłączenia prądu Dowiedz się kto jest "decyzyjny" i pogadaj z nim, a wcześnie zasięgnij języka kto będzie zakładał (pewnie ktoś z pogotowia energetycznego). Wprawdzie nie mają wpływu na kolejkę, ale mogą coś podpowiedzieć takiemu "decyzyjnemu". U mnie podziałało. Ale przyznaję, że Goleniów był w zeszłym roku pozytywnie wyjątkowy pod względem urzędniczym, nie wiem jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.05.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 witam wszystkich środowo mało mnie dzisiaj bo, praca przydusiła na budowie: jakieś mało znaczące robótki, ale dzisiaj zamówiłam płyty k-g i kafle, więc już za chwilę znowu coś się ruszy życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 26.05.2004 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Witam wszystkich chyba w środę? Już mi się wszystko popitoliło.... Ciągle tylko wyjeżdżam i wracam.... Ale za to byłam dzisiaj z ranka w domu - tyneczki wewnętrzne robią, aż wióry lecą A dom z zewnątrz cały w kolorze kiwiowym od wełny mineralnej - nawet ślicznie wygląda A wczoraj odebraliśmy parapety zewnętrzne z klinkierku. roboty idą zgodnie z planem i dobrze Jestem cholernie zmęczona, niewyspana, przepracowana ale szczęśliwa, że dom już niedługo będzie nadawał się do zamieszkania Pozdrawiam wszystkich a za Boddeka trzymam kciuki, żeby jak najszybciej dostał papiery! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.05.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 S.P.,Stasiek - dzięki za słowa otuchy o deszczówce to muszę podumać - mam ok. 800 m2 ogródka inaczej zbankrutuję na wodę pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiriakos 26.05.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Zanim to wszystko opanuję i zacznę wyglądać jak porządny forumnowicz, to proszę o odrobinę cierpliwości. Dopiero wpadłem na to jak pisać na forum szczecińskim. Generalnie potrzebuję wykonawców, którzy szybko wybudują dom. Zaczynam po połowie czerwca. Szczecin-Osów. Dom mały - 125 m.kw. , duży już miałem, ten będzie bardziej przemyślany, czasy inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.05.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2004 Cześć naszej grupie i Tobie Kiriakos! Namiary na ekipę podam Ci na priv ale dopiero w piątek- nie wzięłam notatnika. U nas zasypują sie nadal fundamenty. Jutro wielki dzień czyli chudziak pod posadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 cześć wszystkim !cześć kiriakos, witamy w grupie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witamy nowego kolegę i życzymy sukcesów budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 U mnie wczoraj skończyli tynki wewnętrzne. Kurcze miało być tego niedużo a wyszło 457m2. Teraz mąż pojechał na budowę jeszcze raz policzyć i walczyć o każdy metr. Nie byłam na budowie od niedzieli i dopiero jutro się tam wybieram. A od soboty znów w pojedynkę walczę z budową. Wykończę się chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 S.P. - uważaj, po tak długiej niebytności i dużym tempie prac może skończyć się "shockiem" pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.05.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Cześć Nowy (kiriakos) Nowe twarze mile widziane Wszystkich tez witam i po uprzejmościach. S.P. - nie umawiaj się na metry tylko na kwotę... to nie będzie takich zaciachów - i licz i mierz tynkarzy - walcz! trzymam kciuki! Bodekku - mam numer do faceta, z którym mógłbyś pogadać w sprawie prądu. I wykonawcę od wody - od gł. nitki do działki - chcesz spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Joasiu - jasne każde dodatkowe informacje są niezwykle pożyteczne ! dziękuję z góry i pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Gdzieś słyszałam, że od czwartku miało być pięknie i ciepło. Mi się jednak wydaje, że w tym roku lato odwołano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 27.05.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Ivetka, a jak po wyjazdach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.05.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 ZWYCIĘŻYŁAM!- OD WCZORAJ MAM TELEFON!!Chociaż jest to radiówka (LInka też mam skrzyneczkę i też mogę z nią jechać w góry i na Mazury), ale się bardzo cieszę, że mogę dłużej pogadać przez telefon. Dziś nadrobiłam zaległości i przez godzinę paplałam z koleżanką. Jeszcze tylko zastanawiam się nad internetem czy jednak zainwestować w tą Ideę i mieć w nosie telekomunę już do końca życia???????Ale na razie cieszę się telefonem!!!!Aha i witam Nową Osobą Kiriakos'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.05.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Witam starych i nowych! Didi - gratulejszyn! Skrzyneczka jest the best! U mnie radiówka działa bez zarzutu. Dodając do tego bonus w postaci przenośnego telefonu "stacjonarnego" nic od Telekomuny nie oczekuję...na razie... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 27.05.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 PRZYSŁOWIA POLSKIE- Nie taka kobieta straszna...........jak się umaluje.- Ten się śmieje ostatni............. kto wolniej kojarzy.- Kto pod kim dołki kopie.............ten szybko awansuje.- Nie pożądaj żony bliźniego swego....nadaremno.- Jak cię widzą.......................to pracuj.- Tym chata bogata....................co ukradnie tata.- Kto rano wstaje ten.................idzie po bułki.- Nie ma tego złego...................co by nam nie wyszlo.- Jak sobie pościelesz................to mnie zawołaj.- Takich trzech jak nas dwóch.........nie ma ani jednego.- Gość w dom..........................żona w ciąży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.05.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2004 Didi - gratulacje Linka - dobre a tak po za tym nowe wieści z frontu, w temacie pozwolenia coś się ruszyło, widać światełko w tunelu czekam cierpliwie bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.05.2004 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 witam piątkowo! wstępne rozmowy rozpoczęte,zaliczka na drewno wpłacona,drewno w przygotowaniu. pomału startujemy bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts