Teska 13.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam...kwestia kierownika budowy...czy możecie mi kogoś polecić..? Wjakiej formie się najlepiej umawiać na płatność? za wizytę za etap za całość? i na koniec...ile taka całościowa usługa Was kosztowała? Pozdrawiam mam nawet porządnego kierownika,ale on chyba do tych najtańszych to nie należy. Jak coś namiar Ci dam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.03.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Witam, kupował ktoś ostatnio drewno kominkowe ? Jak ceny i za co ? kupowałam grab kurcze coś mi się wydaje że płaciłam 190 zł kupowałam w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.03.2013 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dzięki za info drewnie.Ostatecznie kupiłem od mojego dostawcy z Dobrej - dąb mieszany z bukiem, tak fifty-fifty, za 190 za mp.Aha, już porąbane, choć niektóre klocki będą wymagały zmniejszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi2000 14.03.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam...kwestia kierownika budowy...czy możecie mi kogoś polecić..? Wjakiej formie się najlepiej umawiać na płatność? za wizytę za etap za całość? i na koniec...ile taka całościowa usługa Was kosztowała? Pozdrawiam ja płaciłem 150 czy 180 za wizyte kierownik jest z dołuj wiec moge na priv dac namiary ja bylem zadowoloby to tez wazne skad jest by ci potem nie powiedział ze nie zdazył, nie maczasu itd w okresie budowy sso był u mnie 2-3 raz chyba nawet 4 razy w miesiacu przy najwazniejszych rzeczach zbrojenie wylewanie stropów wience wizba itd i tak przez 4-5 miesiecy bo tyle to trwało potem okna wykonczeniówka to tylko raz był bo chciałem sie cos tam poradzic ale juz nic nie płaciłem wiec chyba łatwo wyliczyc kwote mniej wiecej nie były to jakies kosmiczne pieniadze ma sie jeszcze raz pojawic, ale na razie mały przestuj na budowie u mnie z braku kasy wiec za nim nie tesknie najwazniejsze ze nie naciagał na pseudo wizyty tylko dla kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 15.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Witam .Czy ktoś zamawiał więźbę w 'Polwood Paweł Trosko' Każda opinia o tej firmie mile widziana. Pozdrawiam budujących i szybkiego nadejścia wiosny życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 16.03.2013 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 kupowałam grab kurcze coś mi się wydaje że płaciłam 190 zł kupowałam w sierpniu akacja, jesion za 170 zł za kubik ( mąż czytał o akacji....dotąd braliśmy tylko buk..a akacja ponoć też b. dobra) 502-448-709 p. Kawka wozi z Dolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam wieczorową pora.Czy ktoś ma może namiar na czarnoziem w dobrej cenie?Potrzebuje naprawdę sporo kilka ciężarówek na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 17.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Witam wieczorową pora.Czy ktoś ma może namiar na czarnoziem w dobrej cenie?Potrzebuje naprawdę sporo kilka ciężarówek na pewno. Witam. Nie wiem jak z ceną ale Goleniowskim Parku Przemysłowym widziałem ogłoszenie że sprzedają czarnoziem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.03.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 akacja, jesion za 170 zł za kubik ( mąż czytał o akacji....dotąd braliśmy tylko buk..a akacja ponoć też b. dobra) 502-448-709 p. Kawka wozi z Dolic akacja jest super! dzięki muszę dokupić jeszcze 4 m to zadzwonię i podpytam. W którym miejscu w Kościnie zaczynasz się budowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 19.03.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2013 Robię przyłącze wody. W wodociągach taka usługa z odbiorem waha się od 3500 do nawet 5000 zł. Sam odbiór ( i tzw " wcinka"-włączenie do głównej rury ) to cena około 1000zł. Poszukuję zatem wykonawcy we własnym zakresie...materiał nie jest drogi, a dzień robocizny też nie powinien być z kosmosu.... Czy ktoś z Was wykonywał , ma pojęcie o kosztach i czy podzieli się ze mną kontaktem? Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 20.03.2013 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Robię przyłącze wody. W wodociągach taka usługa z odbiorem waha się od 3500 do nawet 5000 zł. Sam odbiór ( i tzw " wcinka"-włączenie do głównej rury ) to cena około 1000zł. Poszukuję zatem wykonawcy we własnym zakresie...materiał nie jest drogi, a dzień robocizny też nie powinien być z kosmosu.... Czy ktoś z Was wykonywał , ma pojęcie o kosztach i czy podzieli się ze mną kontaktem? Będę wdzięczna. Ja będę robiła kawałek wodociągu, ale czekam na projekt i wtedy się rozejrzę za ekipami. Na razie nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 20.03.2013 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Robię przyłącze wody. W wodociągach taka usługa z odbiorem waha się od 3500 do nawet 5000 zł. Sam odbiór ( i tzw " wcinka"-włączenie do głównej rury ) to cena około 1000zł. Poszukuję zatem wykonawcy we własnym zakresie...materiał nie jest drogi, a dzień robocizny też nie powinien być z kosmosu.... Czy ktoś z Was wykonywał , ma pojęcie o kosztach i czy podzieli się ze mną kontaktem? Będę wdzięczna. Jeżeli byłoby to 3500 to bym się nie zastanawiał (tak na szybko licząc to ok 1500 studzienka, 500 PLN koparka, 500-1000 osprzęt- nie tylko niebieska rurka PE ale licznik czy pokrywa zaworu itp. reszta to wynagrodzenie dwóch ludzi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 20.03.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jeżeli byłoby to 3500 to bym się nie zastanawiał (tak na szybko licząc to ok 1500 studzienka, 500 PLN koparka, 500-1000 osprzęt- nie tylko niebieska rurka PE ale licznik czy pokrywa zaworu itp. reszta to wynagrodzenie dwóch ludzi). Też bym się nie zastanawiał. Jak wodociągi robią nie ma problemów z odbiorem. Woda praktycznie jest puszczana tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 20.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Czołem Krótko: polbruk, albo coś innego jak macie pomysły. Gdzie materiał, u kogo robić? Widywałem po 30 PLN/m2 za materiał, robocizna ok 40? Oczywiście fachowo, szybko, czysto, porządnie no i tanio. Żarcik Do tego szukam też ekipy, która taras wykona, wejście. Pozdrawiam wiosennie spoglądając na Krokusy i Przebiśniegi i słuchając śpiewu ptaków. Może być na priv [email protected] żeby nie zawalać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 20.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Czołem Krótko: polbruk, albo coś innego jak macie pomysły. Gdzie materiał, u kogo robić? Widywałem po 30 PLN/m2 za materiał, robocizna ok 40? Oczywiście fachowo, szybko, czysto, porządnie no i tanio. Żarcik Do tego szukam też ekipy, która taras wykona, wejście. Pozdrawiam wiosennie spoglądając na Krokusy i Przebiśniegi i słuchając śpiewu ptaków. Może być na priv [email protected] żeby nie zawalać forum. Ja kupowałam tutaj: http://www.mb-jupiter.pl/ kostka granit nova kolor strzegomski i grafit. Cena 58 zł. za m kw., Transport proponują, cena ok., terminowi i bardzo rzetelni. Można kupić na palety albo na warstwy (np. gdy zabraknie ciut) Jest to kostka z firmy pozbruk - główna hurtownia na Szczawiowej ale ceny dla odbiorcy indywidualnego kosmiczne. Mój wykonawca: http://www.baumeister-development.eu/?page_id=7100&lang=pl - kostka brukowa - na moim podjeździe i tarasie stronka trochę słabo chodzi ale zdjęcia są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Robię przyłącze wody. W wodociągach taka usługa z odbiorem waha się od 3500 do nawet 5000 zł. Sam odbiór ( i tzw " wcinka"-włączenie do głównej rury ) to cena około 1000zł. Poszukuję zatem wykonawcy we własnym zakresie...materiał nie jest drogi, a dzień robocizny też nie powinien być z kosmosu.... Czy ktoś z Was wykonywał , ma pojęcie o kosztach i czy podzieli się ze mną kontaktem? Będę wdzięczna. Ja mam ofertę na przyłącze kanalizacyjne 6500zl,przyłącze wodociągowe z węzłem wodomierzowym 5500zl,przyłącze gazowe z szafkami gazowa 5500zl. Suma sumarum 17500zl 17500zl i geodeta w moim zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.03.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jak już jesteśmy przy temacie polbruku kostek itp to zastanawiam sie nad Libetem na schody i taras. Ma ktoś w tym temacie jakieś doświadczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Jak już jesteśmy przy temacie polbruku kostek itp to zastanawiam sie nad Libetem na schody i taras. Ma ktoś w tym temacie jakieś doświadczenie? Planuję zakup i położenie takiego ich białego kamienia, chyba Verona, na schody wejściowe. Czekam tylko na poprawę pogody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.03.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Planuję zakup i położenie takiego ich białego kamienia, chyba Verona, na schody wejściowe. Czekam tylko na poprawę pogody... My planujemy Venetia w kolorze verno.Planujemy...ale obawiam sie ze cena za to cudo zweryfikuje nasze plany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOEL 21.03.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam wieczorową pora.Czy ktoś ma może namiar na czarnoziem w dobrej cenie?Potrzebuje naprawdę sporo kilka ciężarówek na pewno. Zadzwoń pod ten nr 510 299 555 lub 501 154 308 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts