Milka3 02.08.2013 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 WitamZostało mi "trochę" wełny po ociepleniu poddasza.SUPER MATA ISOVER 5 cm Współczynnik λ=0.033 W/mK Cena za m2 = 7, zł brutto Cena za rolkę 11,4 m2 = 79,80zł bruttomam na stanie 14 rolek - nowe odbiór Szczecin - możemy ewentulanie pomóc przewieźć pare rolek samochodem osobowymPozdrawiam tel. 501 035 842 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 03.08.2013 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 Mam wycenę z materiałem na 35 tyś. Bez parapetów. Styropian 20 cm, cokół klinkier, miejscami boniowanie na elewacji. Dom 175 m2, z użytkowym poddaszem na planie prostokąta. Po zakończeniu prac daj znać na priva czy jesteście zadowoleni i wtedy poproszę namiary. Podbitki nie ma w cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.08.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Wczoraj w dom kolezanki uderzył piorun:-( Rodzice mają dom parterowy, a dookoła duzo drzew i wyższych budynków:-( W domu poszły instalację, mają dziurę w dachu i dekarz mówi że powinni dać na maszę że się nie zapalił. SIedzę teraz i dumam nad piorunochronem, ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.08.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No to teraz dalas mi do myślenia....Historia jak z horroru! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.08.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Sama jestem przerażona:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BTM 06.08.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Wczoraj w dom kolezanki uderzył piorun:-( Rodzice mają dom parterowy, a dookoła duzo drzew i wyższych budynków:-( W domu poszły instalację, mają dziurę w dachu i dekarz mówi że powinni dać na maszę że się nie zapalił. SIedzę teraz i dumam nad piorunochronem, ma ktoś? Ja robiłem piorunochron rok temu - za materiał + montaż + pomiary wyszło 2710 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.08.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 A kto Ci robił? taki zwykły elektryk od domu mi zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 07.08.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Witam Zostało mi "trochę" wełny po ociepleniu poddasza. SUPER MATA ISOVER 5 cm Współczynnik λ=0.033 W/mK Cena za m2 = 7, zł brutto Cena za rolkę 11,4 m2 = 79,80zł brutto mam na stanie 14 rolek - nowe odbiór Szczecin - możemy ewentulanie pomóc przewieźć pare rolek samochodem osobowym Pozdrawiam tel. 501 035 842 Jak leżą/stoją w garażu na betonie to dam 20zł za rolkę i biorę all. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BTM 07.08.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 A kto Ci robił? taki zwykły elektryk od domu mi zrobi? Taki zwykły elektryk - byleby uprawnienia miał i nie bał się po dachu chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milka3 07.08.2013 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jak leżą/stoją w garażu na betonie to dam 20zł za rolkę i biorę all. Wełna jest nowa zapakowana stoi w pomieszczeniu zamkniętym. Poczekam jeszcze troche na kupca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 07.08.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ponawiam.Mam gruz na budowie po rozbiórce fundamentów. Na oko z 15 m3. Chętnie się pozbędę. Zapłacę za odbiór i załadowanie.Dodam, że gruz jest bez prętów zbrojeniowych po zmieleniu nada się na podbudowę drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 07.08.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Czy zostawiał ktoś z Was tynki wewnętrzne na zimę w nieogrzewanym domu? Nie wiem, czy zdążę przed zimą z ogrzewaniem i posadzkami i chcę zrobić elektrykę i tynki, ale nie wiem czy zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 07.08.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Czy zostawiał ktoś z Was tynki wewnętrzne na zimę w nieogrzewanym domu? Nie wiem, czy zdążę przed zimą z ogrzewaniem i posadzkami i chcę zrobić elektrykę i tynki, ale nie wiem czy zaczynać. Śmiało możesz robić tynki. W poprzednim domu nie zdążyłem tylko z posadzkami teraz mam nadzieje, że zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małpa67 07.08.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 UWAGA!! na firme budowlaną Anbud mariusz żurawik!!!!!!! Prowadził kilka budów w Dobrej !!!! Jego reklamy wiszą na płotach własnie w tej miejscowości oraz na Warszewie i Lubieszynie !!!!Na 10 prowadzonych budów przez tego pana wszystkie zakończyły sie wyrzuceniem go z placu budowy!!!! Inwestorzy musieli zatrudniać inne firmy,aby poprawiały wszystkie jego tzw. "fuszerki".Pan Żurawik pomimo wezwań do ich usunięcia nigdy tego nie zrobił. Na domiar wszystkiego często groził swoim inwestorom.Ma wyrok karny za groźby i zniewagi kierowane wobec jednej z inwestorek ponieważ nie wypłaciła mu za źle wykonana pracę !!!!!BARDZO PRZESTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ!!NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ!! Często pobiera zaliczki od Inwestorów przy podpisaniu umowy i z tego spłaca swoje zajęcia komornicze!!!!! toczy sie przeciwko niemu kilka spraw sądowych!!! Jeszcze raz przestrzegam !!!!!!!! Zatrudnia na budowie ludzi , którzy często sa po prostu pijani. Uważajcie , jeżeli szanujecie swoje pieniądze , czas oraz zdrowie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 08.08.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 a czy jest jakieś biuro projektowe czy jakiś pan który bardzo szybko składa do pozwolenia na budowę dom typowy-gotowy? potrzebuje podzlecić uzyskanie pozwolenia na budowę garażu, projekt już kupiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 08.08.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Jesteśmy na etapie poszukiwania parapetow zewnętrznych w związku z czym mam pytanie z czego robicie takowe?Czy granit będzie najbardziej odpowiedni i moze jakiś namiar na dobre ceny granitu tez ktoś posiada?Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 09.08.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Wełna jest nowa zapakowana stoi w pomieszczeniu zamkniętym.... Właśnie dlatego proponuję taką cenę. Coś to PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 09.08.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Czy zostawiał ktoś z Was tynki wewnętrzne na zimę w nieogrzewanym domu? Nie wiem, czy zdążę przed zimą z ogrzewaniem i posadzkami i chcę zrobić elektrykę i tynki, ale nie wiem czy zaczynać. My tak zostawialiśmy w 2011-2012. Elektryk wszedł w sierpniu. Tynki robione w październiku. Przez listopad kafelkowali kotłownie, a w grudniu działali ludzie od kotła i ogrzewania. Posadzki wylali 5 stycznia, a zima rozpoczęła się 20 stycznia tylko, że to było w 2012. Wszystko zależy od temperatur. Jak będą dodatnie to nawet bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 09.08.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Witam forum po przerwie, jestem na etapie szukania hydraulika do instalacji wodkan i podłogówki. Mozecie kogoś polecić. Wszelkie namiary mile widziane:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 09.08.2013 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Gosia@, czytałem kilka postów wcześniej że szukasz namiarów na dekarza od dachów płaskich, znalazłaś może kogoś wartego polecenia? Też mam częściowo dach płaski i zaczynam się rozglądać za namiarami na gości od "papy" na dachu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts