Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

w lipcu 2012, ale miałam przerwę. Pierwszy dom budowałam 8 miesiecy i wprowadzałam się na gotowo. Ale 10 lat temu była inna jakosc wykonawców

gosia@, jak rozmawialiśmy w Kwietniu, Maju 2012 to ja zaczynałem budowę. Wprowadziłem się 3 miesiące temu. To znaczy budowa trwała podobnie. Wykonawców przy tym przewaliło się u mnie całe stado. To, że mam gdzie mieszkać zawdzięczam swojej determinacji, poświęceniu mojego ojca, który jest na emeryturze i dopilnowywał tematów oraz kierownikowi budowy numer II. To świadczy o tym, jakie ekipy i wykonawców mamy lokalnie na rynku.

Ja robiłem 1,5 roku temu i za 3 odwierty zapłaciłem też 800 zł, więc to chyba normalna cena.

Witam

Ja płaciłem 700 zł ale robiła mi firma z Nowogardu w Szczecinie nie mogłem znaleźć nikogo poniżej 1000 zł.

Robiłem 3 odwierty i sondę, mam wysoką gruntówkę i zależało mi na dobrym badaniu.

część

Jak macie rozwiązane ogrzedwanie garażu (w bryle budynku) W całym domu mam podłogówę i kombinuję jak tu ogrzewać garaż (tak awaryjnie jak temperatura spadnie poniżej 10 stopni C) Robić podłogówkę czy grzejnik, ale przewymiarowany bo nie chcę stosować mieszaczy w systemie ogrzewania, temperatura czynnika grzewczego ma być taka sama jak w instalacji podłogowej, kocioł kondensacyjny)

pozdro