S.P. 04.06.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No i jutro znów łikend i można się spełnić na budowie. A pamiętacie jak 15 lat temu po raz pierwszy mogliśmy demokratycznie wybierać. Boże jakie to były emocje. Aż łza się w oku kręci, a Kaczmarski śpiewał, że mury runą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.06.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Z rocznic, to jeszcze jedna moja prywatna. Dzisiaj mija rok, jak zgasiłam ostatniego w życiu papierosa. Joasiu, to jest naprawdę możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - dzięki, pomyślę bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 S.P: jedne mury runeły.. inne powstały... niestety nie ma już miedzy nami Jacka Kaczmarskiego... ogromna strata... sylwia.. gratualcje.. moj ojciec nie pali już 10 lat.. i wiecie co? dym papierosowy mu przeszkadza.. jak ktoś pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 bikosa - dzięki! mam nadzieję, że już niedługo do rozpoczęcia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Poznali sie na przyjeciu i pokochali od pierwszego wejrzenia. On zaproponowal malzenstwo, ona obawiala sie, ze zbyt malo wiedza o sobie. Poznamy sie, kiedy dluzej pobedziemy razem - przekonywal ja. Po hucznym weselu przyszedl miesiac miodowy. Nowozency wypoczywaja nad brzegiem hotelowego basenu. W pewnym momencie maz wstaje, wychodzi na wieze i skacze - wykonuje trzy salta, raz obraca sie wokol wlasnej osi i wchodzi w wode niczym pocisk, w ogole jej nie rozpryskujac. - Wspaniale! - krzyczy zachwycona zona. - Gdzie sie tego nauczyles? - Bylem mistrzem olimpijskim w skokach do wody. Mowilem ci, ze z czasem poznamy sie lepiej - odpowiedzial malzonek. Po kilkunastu minutach zona wstala z lezaka, wskoczyla do wody i w rekordowym tempie przeplynela 12 dlugosci basenu. - Cudownie! - zachwycil sie maz. - Bylas mistrzynia olimpijska w plywaniu? - Nie. Bylam dziwka w Wenecji i pracowalam po obu stronach kanalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Odczepta się od moich pecików. Oświadczam uroczyście, że jak marlborki będa droższe niż 6,99 to rzucam w diabły. Budowac tam i nie marudzić! Pozdrowienia dla grupy i Antoniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2004 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witam wszystkich w piątkowy poranek!!! Ja rzucałam chyba z 20 razy, raz udało mi się nie palić 2 dni - niestety stres i już masz wymówkę żeby zapalić, też czekam aż zdrożeją i wtedy ... Wracając do budowy: ułożyliśmy wczoraj akro i wylewamy dzisiaj lub w sobotę i będę już miała fundamenty super!!!A za tydzień lecimy z murami, do lipca musi być rozłożony strop!!!Pozdrawiam i życzę pracowitego weekendu!!!! Bodekku- napisz chociaż czy Ci się bramy podobały!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.06.2004 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Wczoraj zrobiłam chłopakom niezapowiedziną inspekcję na budowie. Pojechałam wieczorkiem a tu ku mojemu miłemu zaskoczeniu sufit w całym salonie pokryty drucikami i wełną. Ale maja tempo, żeby tylko ich nie przechwalić. Mają robić również w sobotę. Aż jestem ciekawa wrażeń po pracowitych dwóch dniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - bramy są fajne, a gdzie ten super rabat bramę chętnie obejrzę, ale to w przyszłym tygodniu. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Bodekku!!! Przyjedziesz to pogadamy, pokażę Ci wszystkie walory bramy i zakombinujemy, lwią część ceny pokrywa transport, gdyby Ci się nie spieszyło to ok. 600 można spuścić, gdybym brała to w transporcie z innymi brammi i tak można będzie zrobić, bo już zbieram transport na lipca, gdybyś się zdecydował to z tej ceny jeszcze 600 w dół, wtedy za transport zapłacą po równo inni, ale ciiiiiiicho szaaa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - dzięki za info, napisz tylko gdzie przyjechać, pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 04.06.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Firma mieści się w Rurzycy koło Klinisk, za Pucicami, zanim jednak przyjedziesz proszę o telefon do firmy 418 14 75 lub 0601 061705 abym była w pracy To naraziówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 witam wszystkich piątkowo tak, ja też rzucam ćmoki co jakiś czas, lae na dłużej to, się nie udaje jednak jestem pod presją ceny i jak Joasia - jak zdrożeją znacznie no to, przestanę innego wyjścia niet. na budowie: - od rana weszli robić sufity - ciekawe ile im to, zajmie? - taras usypany, trwają prace szalunkowe. majster wczoraj mi dogadał, że taras nie ma coś ok. 58-60m2, ale równo 64m2 (cóż tylko się uśmiechnęłam czarująco ) - tak ładnie wczoraj świeciło słonko, że do wiczora siedziałam na niby trawie (chwasty etc) i nie chciało mi się wracać do mniasta. a i wiecie co? wczoraj namierzyli mnie koledzy z podstawówki, bo na jutro zaplanowali spotkanie po latach (zgłosiło się 20 osób) kurka dokładnie po 22 latach a przecież to, było wczoraj no to, idę - dinozaur zobaczy inne dinozaury miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.06.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czupurek - ale masz fajnie z tym spotkaniem. Mi pierwszą noc w nowym domku śnił się zjazd absolwentów ze szkoły średniej, a spotkanie bedzie z ludźmi ze studiów bo jest jakaś okrągła rocznica AR. No właśnie kończył ktoś AR? To powiadamiam, że chyba to bedzie we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Cześć ludziska! Bikosa- ja już Szwedowi mówiłam, że jak extra zrobi, to kolejka będzie do niego stała A robi chłopak dokładnie i sprawnie. Czupurek - jakie dinozaury? Toż my zawsze młode i piękne będziemy, tylko Twoi koledzy ze szkoły postarzeli się Joasia i S.P. - Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Didi - no pewnie, że to oni (koledzy nie koleżanki) są dinozaury, ale dla pewności lecę jutro do fryca zrobić się czurukowo, bo mi troszku włoski odrosły nie artystycznie właśnie dostałam telefon, że kafle do 3 pomieszczeń (wc, pokój syna i sypialnia) jadą na budowę. kurka jak niedługo będzie u mnie cywilizowano (no i kafle kupiłam z rabatem, więc mogłam sięgnąć po te ciuto droższe). Maksiu - tak się wybierałeś do mnie, że już wsszystko prawie zakryte (a rury to już wsie) i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Czupurku - to ja byłam Ivette a nie Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.06.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 WITAM WSZYSTKICH pozdrawiam....niestey nie ma dostepu do netu...ale tylko do poniedziałku.. po krótce mieszka sie bosko cały czas wielkie wakacje... Pozdrawiam wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.06.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Ivette - sorki Teska - witaj, ty to masz bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts