forum_user 04.06.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Teksa- nio,nio... Pozdrowionka wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.06.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Łooo! Teska jest! no ładnie! wakacje od netu i pracy i innych takich Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.06.2004 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jolly - namiary spisane i zakodowane Teska - pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 04.06.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Dzień dobry !!! Jestem nowy , choć nie młody (39 wiosen) Jeden dom już za mną, jedno małżeństwo też, ale głowa pełna planów Mam zamiar budować ten drugi, właściwy, przemyślany, itp. itd dom, słyszeliście zapewne takie teorie ,. dlatego od wczoraj zaglądam aktywnie na forum. Czy mogę jako Szczecinianin (mimo całej bryndzy politycznej twierdzę, że brzmi to dumnie ) zapisać się do klubu? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 04.06.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Roman - zapraszamy do Grupy Szczecińskiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.06.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Witaj w naszej grupie Romanie,a gdzie się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 04.06.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Fajnie, że mnie przygarniacie A więc po kolei. Na początku ub. rku napaliłem się na budowę wg projektu DANIELA pracowni Archipelag. Niestety, na działkę w centrun Warszewa (aktualnie usiłuję sprzedać ) UM w Szczecinie wydał mi takie WZiZT-y, że DANIELA nie przejdzie. Jestem uparty, dom nam bardzo odpowiada, więc rok minął na przemyśleniach. No i mój Dziubek, tzn. moja żona, wpadła na genialny pomysł, aby zamieszkać na Osowie, gdzie w centrum dzielnicy prowadzę firmę. Firma jest usługowa, więc od czasu do czasu sąsiedzi skarżą się na to i owo... Rozwój firmy w tym miejscu wątpliwy, nieruchomości szkoda, zatem zapadła decyzja o przeniesieniu firmy, rozbiórce istniejącej zabudowy na Osowie i budowie w tym miejscu tego wymarzonego domu. W dniu wczorajszym odebrałem WZiZT-y na buodwę na Osowie - jest wszystko w porzadku, więc ładujemy akumulatory Pozdrawiam serdecznie wszystkich. P.S. Maksiu, moja prośba z wczoraj, o namiary na architekta do modernizacji projektu - nadal aktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2004 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Roman: poszło na priva.. dobrze ze sie upomniałeś, bo tamten wątek uszedł mojej uwadze....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.06.2004 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Hej Wszystkim! Witam też Romana H. ! Pokazuję się, cobyście nie mówili, że zniknęłam bez śladu Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.06.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 No właśnie.. tak sie rozglądałem, rozglądałem.. a Linki ani sladu ale się znalazla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 04.06.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 Maksiu cieszę się, że zauważyłeś moją nieobecność. Dzięki. Dobrej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 05.06.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Dzien dobry... Nikogusio ni ma.. Wszyscy na budowach.. U mnie roboty sie robią..Chlopaki odrabiaja pt po Bozym ...No i dzis wodka..Wiechy nie było,wiec trza nadrobic.. Witaj Romanie H. Pozdrowionka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 06.06.2004 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 witamjolly - prześlij na priva coś o tych bramachpotrzebuję 2 szt. 230*230 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 06.06.2004 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Czy ktoś się orientuje w temacie wiertarek udarowych? Np. co lepsze: Hilti TE5, czy może Black&Decker KR500CRE? A może coś z Bosha... tylko który kolor? Coś co będzie trwałe, dobre i wygodne... i oczywiście niezbyt drogie - ale bez przesadnej taniochy. Ma się to cudo przydać w domu do prac wykończeniowych, ale oczywiście nie zawodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.06.2004 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 witam wszystkich poniedziałkowo ! cześć Roman W. pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam nowotygodniowo...oj szykuje sie wyjatkowo cieply tydzien.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 07.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Nowy melduje się na zbiórce! Gdzie ta pogoda Maksiu, na Osowie chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.06.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam wszystkich!!!! Masz rację Maksiu, będzie ciepło!!! Ojejku to był bardzo pracowity weekend, mam już fundamenty!!!! Dzisiaj przyjeżdża też dachówka o rany już wykluwa się mój domek, ale mam wrażenie, że salon będzie mały!!! Witam też wszystkich Nowych! (ale stara się odezwała, jestem raptem ok 3 tygodni) ale muszę przyznać, że w pracy nic nie robię tylko przeglądam forum, dobrze, że w domu nie mam inte, bo fundamentów bym nie miała... Czas na 6 dniowy odpoczynek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.06.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 witam wszystkich starych i nowych w krótkim tygodniu na budowie: w jednym pomieszczeniu zamontowano płyty na suficie - kurcze jakie echo się teraz niesie - okropność potrzebuję namiarów na taniutki betonik z gruchy - pilne impra z ludźmi z podstawówki była suuuuuuuuuuuper. po 22 latach niewidzenia nie jest źle. kobitki wyglądają ekstra, a trzech facetów wogóle nie poznałam balowali my (tzn. ja) do 01.30. dalej się nie dało bo, domownicy zaczęli wydzwaniać na komórę zmuszając mnie do przedwczesnego powrotu co bardziej wytrwali przenieśli się do innego lokalu naprawdę było ekstra pozdrawiam wszystkich serdecznie życząc miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.06.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ojejku!!!!!!!!!!Zniknął mój emblemacik!!!! Ktoś mi go zwinął, kto wie co się stało, próbowałam zaktualizować profil - to nic nie dało!!!Mój domek zniknął, proszę pomóżcie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts