S.P. 07.06.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 No i mamy poniedziałek.Witam wszystkich, tych nowych szczególnie serdecznie.Ale ten tydzień będzie fajnie krótki.Ciekawe kiedy Teska znów zagości na stałe na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.06.2004 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Czupurek, ja brałam z gruchy od Tomasa. Chyba byli najatrakcyjniejsi cenowo. Rozumiem, że chodzi o tarasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.06.2004 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 MAKSI - malne dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 07.06.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Stasiek,doradzam Ci zdecydowanie niebieską linię BOSCH.W Twoim konkretnym przypadku maszynkę GBH 2-24 DSR, karta katalogowa pod tym linkiem: http://plptocs.bosch-pt.com/boptocs-pl/Product.jsp;jsessionid=9F9B91F42DB04F97142B713A200670FA?division=gw&ccat_id=9534&prod_id=5725 Na tym młotku zbudowałem swój pierwszy dom i cały rozwój mojej firmy.Nistety nie wiem jaka jest aktualna cena, ale nie będziesz zawiedziony.Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.06.2004 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 SP - dzięki za info. oczywista na tarasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.06.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam wszystkich! Jak to dobrze, że ten tydzień będzie krótszy! Czupurek ja też ostatnio (na tarasy) brałam beton od Thomasa i można się z nimi targować nawet przez telefon. a na 64m2 to trochę betonu pójdzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Jolly.. prosze bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.06.2004 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 A co z grupą szczecińską, czyżby nikt nie miał ochoty postukać, wolę to niż kopanie lub zalewanie!!!Robi się nudno, inne grupy bardziej aktywne - nie poddawajmy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Cześć wszystkim! U mnie już wszystkie regipsy gotowe Dzisiaj Szwed robi schody na strych no i zacznie szpachlowanie ma być gotowe do odbioru za tydzień Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.06.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam wszystkich,Ivette, ile cię wyniosła robocizna za regipsy? Masz na metalowych stelażach?Co się wygłupiasz z tym Szwedem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.06.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 No no Ivette ale masz tempo! Podziwiam szczerze - brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.06.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ivette - już koniec? jejku jakie tempo. ile metrów kładłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Ale masz fajnie, właśnie czytam Twój dziennik, chyba też zacznę pisać!!! Przerażają mnie te kwoty, choć dom mniejszy troszeczkę od mojego. Mnie stan surowy zamknięty wyniesie ok. 65.000 PLN bez działki, ale ze wszystkimi formalnościami, aż strach pomyśleć ile wyniesie mnie wykończeniówka, ale co tam... Gratulacje i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.06.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 no właśnie apropos dzienników. coś niektórzy się opuścili w relacjonowaniu np. taka Józia od marca się ...leni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.06.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Dobra koniec tego leniuchowania, robię wyjazd z pracy. Zmykam na budowę - dachówka przyjechała, trzeba to sprawdzić no i popatrzeć jak schną fundamenty!!!Do zobaczenia jutro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.06.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Czupurku.. nie uzywamy bez wyraznej potrzeby takich słow jak "opieprza sie"prosze sie poprawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.06.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Józia, Ivette nie żartuje z tym Szwedem, u niej prawdziwy szwed wykańcza domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 07.06.2004 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Normalnie taki zap..., że nie ma kiedy taczki załadować, a wy od razu, że się opieprza. Ale wezmę się. W czwartek (bo święto i do łopaty nie pogonią) uzupełnię zdjęcia i cóś popiszę. ILE PŁACILIŚCIE ZA POŁOŻENIE REGIPSÓW IVETTE, HALO, HALO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 07.06.2004 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Dziewczyny i Chłopaki! Ja się wcale nie wygłupiam - u mnie wykańcza najprawdziwszy Szwed - ma na imię Magnus. Ja płacę za regipsy na metalowych stelażach 15,-zł/m2 - cena ze szpachlowaniem na gotowo pod malowanie Mam 110m2 regipsów i do tego 30m2 podłogi z desek na strychu - ale sufit w pokojach i podłogę na strychu liczy tylko raz NO co? W końcu weszliśmy do Europy, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.06.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 jolly potwierdzam, że jesteś całkiem normalna ja przechodziłam to samo: za mały salon (i dom w ogóle), zero pracy tylko stukanie i przeglądanie forum - do dzisiaj zaczynam dzień w ten sposób Przejdzie ci, zapewniam - i to o 180 stopni, ja teraz denerwuję się, że mam za duży dom i kto to wszystko wysprzata i ogrzeje!!??? Didi pościnałabyś te drzewa, co zasłaniają twój dom z drogi, bo jak przejeżdżam, to nic nie widzę Od tego wyginania szyi, kiedyś wjadę w przystanek pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts